SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaşları da Dezenfekte Ettiler!

0
Güncellendi - 2020-03-28 02:42:15
Vatandaşları da Dezenfekte Ettiler!
A- A+ PAYLAŞ

Koronavirüs tehdidine karşı önlemler artarken Malatya’da dezenfekte yapan ekiplerin, vatandaşları da ilaçlaması ortaya şaşırtan görüntüler ortaya çıktı.

Çin’de ortaya çıktıktan sonra kısa sürede pandemi salgına dönüşen korona virüsü yayılmasını engellemek için hijyen çalışmaları da aralıksız sürüyor. Korona virüs ile mücadele kapsamında yürütülen dezenfekte çalışmaları ise zaman zaman şaşırtan görüntülere neden oluyor. Malatya’da da özel bir temizlik firması tarafından kentte bir çok iş yeri ve evde ücretsiz olarak virüse karşı dezenfekte ediliyor. Çalışma yapan görevlilerin, sokakta yürüyen bazı vatandaşları da dezenfekte etmesi cep telefonu ile görüntülendi. Aynı ekiplerin bazı evleri içerisindeki insanlarla birlikte dezenfekte etmesi de cep telefonu ile kaydedilerek, sosyal medya paylaşıldı. Sosyal medyada yoğun ilgi gören görüntüler izleyenleri de şaşırttı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Serdar Barut (4 yıl önce)
    Umumiye açık her yerde fotoğraf ve video çekilebilir FARUK. Hiç bir yaptırımı bulunmamakta. İstediğin yere şikayet edebilirsin. Özel hayat dediğin şey evinin içidir onu kimse çekemez bilgin olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Zapcioglu esnafımıza ilaclasinlar işyerleri ilaclansa belediye ve iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Alpertunga (4 yıl önce)
    Editörden ne istiyorsunuz bırakın herkes işini yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Ruhsatlı firmalar uygulama yapmaz ise olacağı budur . Malatya şehrimizde 7 tane sağlık bakanlığı ruhsatlı firma vardır, yetkisiz firmalar yapacağı işlemlerin sonucunda böyle haberler çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • FARUK (4 yıl önce)
    Bu fotoğraflar kime söylendi kimden izin alındı da paylaşıldı... Özel hayatı ihlal eden fotoğraflar bunlar pazartesi yasal işlemleri başlayacağım.... EDİTÖR: Tüm dünyanın bir numaralı konusu olan salgın bir hastalığa karşı önlem diye vatandaşa dezenfektan sıkılması, onların güle oynaya karşılaması haberdir.. Bu özel hayat ihlali filan değildir. Yasal işlemleri başlatın siz, gelir orada daha teferruatlı olarak açıklar haberi yapanlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaptığınız haberlerin detayı araştırın ben sizi yakından takip eden bir okurunuz olarak söylüyorum... Anayasa Madde 26 her hangi bir şahısa hitap etmeden düşüncelerimi sözlü ve yazılı olarak paylaşmak benim en doğal hakkım... Genellikle benim mesajlarımı paylaşımıyorsunuz rica ediyorum bu şekil fikir ayrımcılığı yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk CENGÎZ (4 yıl önce)FARUK isimli kullanıcı yorumuna
    Paylaşımınız için çok teşekkür ederim... Sizden ricam size özel haber göndermek için nasıl bir yol izlemeliyiz bunun da bilgisini verirseniz sevinirim.. hayırlı aksamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    korona ile ilgili her haberde virüsün özgeçmişini yazmaktan vazgeçseniz çok iyi olur. laf kalabalığı yapmanıza gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Veliler (4 yıl önce)
    Maddi durumu olmayan okulları dezenfekte etsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Vatandaşı dezenfekte etmek ne demek ya salak mısınız siz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk cengiz (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Aptallık (EDİTÖR: Aynen iade) başka ne olabilir yapacak haber bulamıyorlar ve paylaşılan fotoğraflar izinsiz paylaşılmış EDİTÖRRR
    0
    0
    Yanıtla