SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

..Ve Huzurlarda Malatya Polis Korosu

..Ve Huzurlarda Malatya Polis Korosu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle, ses ve saz heyeti polislerden oluşturulan Polis Korosu tarafından  konser verildi. Konserde sözleri Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e ait “Güz Üstü” şarkısı da seslendirildi.  

Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü Polis Korosu Konserine Vali Aydın Baruş, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve emniyet mensupları katıldılar.

Konserin başlangıcında konuşan Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Polis Haftası etkinliklerinin bu yıl Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle bazı etkinlikleri önce çektiklerini belirterek, bu kapsamda Emniyet mensuplarından oluşturulan polis saz ve ses grubunun konseri ile ilk etkinliği gerçekleştirmiş olduklarını ifade etti.

Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, kendisine ait “Polisim” adlı şiiri de okudu.  

Konser öncesinde yine Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e ait olan “Şehitlere” adlı şiir de polis memurları tarafından okundu.  

Programın ilk bölümünde Polis Korosu ve solistler tarafından şu eserler seslendirildi:

"Bil Oğlum (Komiser İdris Özer), Harman Yeri Sürseler (Polis Memuru Metehan Bilen- Polis Memuru Emine Özden Sözeriyim), Babuba  (Polis Memuru Emine Özden Sözeriyim), Drama Köprüsü- Debreli Hasan (Polis Memuru Yusuf Başer), Bülbülüm Altın Kafeste (Koro), Sazım (Polis Memuru Özden Demir), Ötme Bülbül Ötme (Koro), Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Komiser İdris Özer) , Kerkük’ün Zindanına Attılar Beni (Polis Memuru Basri Özkol)

 Koro tarafından, programın ikinci bölümünde  "Malatya Bulunmaz Eşin, Ahlatın Başındayım,  Karanfil Ekermisin, İlvanlım, Pınarbaşından Bulanır, Çimende Sürü Kazlar, Çayelinden Öteye ve Ölürüm Türkiyem" adlı eserler de potpori olarak sunuldu.

Konserin sonunda ise Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Yunus Koşar sahne alarak birbirinden değerli türküleri seslendirdi. Yunus Koşar, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e ait “Güz üstü” şiirini de bestelemiş olarak sahnede okudu. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Alperen (2 yıl önce)
    Bozkırın tezenesine hayran... Tebrik ediyorum, Anadolu'nun her yöresinden Türküerimizin lezzetini tattırmışsınız. Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ahmet KARA (2 yıl önce)
    Maşallah, Maşallah, Maşallah
    %60
    %40
    Yanıtla