SON DAKİKA
SON DEPREMLER

..Ve Yeni Malatya Kırmızı Bölgede!

0
Güncellendi - 2020-06-15 00:28:58
..Ve Yeni Malatya Kırmızı Bölgede!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 27.haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Galatasaray’ı 2-0’lık skorla mağlup edince, haftayı puansız kapatan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 3 takımın düşeceği ligde sondan 3'üncü olarak kırmızı bölgeye indi. k

Koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında bir süre ertelenen ve 12 Haziran’da kalan 8 maçın oynanması için yeniden başlayan Süper Lig’de 27.hafta ilginç sonuçlara sahne oluyor.

Ligin 27.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı konuk eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, 1-0 öne geçtiği mücadeleyi 2-1 kaybetti ve haftayı puansız kapattı. Ligde 12 maçtır kazanamayan ve ikinci yarıda henüz hanesine 3 puan yazdıramayan sarı siyahlılar, kötü gidişatı da durduramadı. Sezonun ikinci yarısında çıktığı 10 karşılaşmada 1 beraberlik, 9’da mağlubiyet yaşayan Malatya temsilcisi, süregelen düşüşü ise bir türlü durduramıyor.

Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyetle kötü gidişatı süren BtcTurk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor’un 27.haftasa sahasında Galatasaray’ı 2-0 mağlup etmesinin ardından bir sıra daha geriledi ve küme düşme potasının içerisine girdi. 

Sarı siyahlılar, Süper Lig’de 27 hafta sonunda 7 galibiyet, 7 beraberlik, 14’te mağlubiyet yaşadı. 25 puanı bulunan Malatya temsilcisi, ligdeki son galibiyetini 15.haftada deplasmanda Beşiktaş’a karşı 2-0’lık skorla aldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor’un Galatasaray karşısında galip gelerek, puanını 28’e yükseltmesinin ardından 25 puanla bir sıra daha geriledi. Sarı siyahlılar, Rizespor’un galibiyeti sonrası 16.sırada yer aldı.

27. haftada Cuma, Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:

GÖZTEPE A.Ş. 1 - 3 TRABZONSPOR A.Ş.

FENERBAHÇE A.Ş. 2 - 1 HES KABLO KAYSERİSPOR

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 2 - 0 AYTEMİZ ALANYASPOR

BEŞİKTAŞ A.Ş. 1 - 2 FRAPORT-TAV ANTALYASPOR

BTC TURK YENİ MALATYASPOR 1 - 2 KASIMPAŞA A.Ş.

GENÇLERBİRLİĞİ 2 - 1 İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR

ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 2 - 0 GALATASARAY A.Ş.

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 1 - 1 MKE ANKARAGÜCÜ

Ligde 27. hafta Pazartesi gecesi oynanacak Demir Grup Sivasspor- Y.Denizlispor maçıyla tamamlanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyaspor 1966 (4 yıl önce)
    Evet layık olduğumuz yerdeyiz , zaten bu kadro ,bu yönetimle yukarılarda olsak futbolun doğasına aykırı olurdu.Şuanki eserleri ile en çok yönetim ve onların şakşakçılarının mutlu olması lazım.Özellikle buraların çok tanıdık bir ismi vardı haftalardır ortada yok.Keşke biz yanılsaydık ta da şuan bulunduğumuz yerde olmasaydık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (4 yıl önce)
    Çok üzücü bir tablo! Bu takımı bu hale getiren Başkanı Allah'a havale ediyorum. Malatya seni unutmayacaktır.. Süper ligde bu takımı 3 senedir tutan Erol Buluttan baskasí değildir.. Oynattığı oyun ve aldığı futbolcularla takımın iskeletini oluşturmuştu. Adil de takımı duman etti. 18. Sırada bitirirsek şaşırmam.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    bu takımı 3- 5 futbolcu düşüremez.hepsinin birlikte hareket etmesi lazım.hadi göreyim gayret edin de düşşün bu takım.En iyi kadro en iyi stad en iyi hoca(!) vay be nereden nereye...Yazık pek yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (4 yıl önce)
    Bundan sonra Rize'nin maçları rahat diğerleri farkı açtı Kayseri'ye Ankara'nın yanında ya konya yada biz gideriz. Konya'nın fikstür bizden zor ama biz top oynamadığımız için fark etmiyor kimle oynadığımız. Maşallah sondaki 8 takımada biz üç puan hediye ettiğimiz için her takım rahatladı. Artık her takım Malatya maçlarından önce kendilerine 3 puan yazıyor. Bundan sonra mucize gerekiyor. bir maç daha kaybetsek Hikmet hoca kaçar diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Kümede kalmak isteyen takım,rakip şampiyonluğa oynuyan bir takım dahi Rize gibi çıkar oynar ve yener.Ruhsuz bir klüpte altındaki ve dengindeki takımlarla kendi sahasında oynadığı tüm maçları Malatyaspor gibi kaybeder.Bu takım bu haliyle süper lig yeniden başlasa gene düşer.Bu takımı bile bile bu hale getirenlerin iki yakası bir araya gelmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    Efsane ile birleşmezseniz sonumuz bu olur. Bencillik yapıp EFSANE ile tek takım yapmadılar. MALATYAmın MİLLİYETÇİSİYİM. Hiç bir başkanla yakınlığım yok. Sanmayın ki çıkarı için yazan bir yönetici ya da taraftarım. Allah’ıma şükürler olsun MALATYA mı seven MALATYASPOR taraftarıyım. Çocukluktan beri deplasmanlara kadar takımımızı (EFSANE MALATYASPORUMUZU) yanlız bırakmadık. Şuan bakıyorum BELEDİYE takımına YENİ takısı getirip taraftarı çekeceklerini sandılar ama Ne yazık ki olmadı EFSANE yi kimse unutmadı unutamadı. Canları isteseydi zaman aşımına uğramış borcu bile belki kalmamış takımı birleştirerek adını ve logosunu alabilirlerdi ama yapmadılar hatta uzak durdular desek daha iyi olur sahipsiz bıraktılar. Şahsen YENİ MALATYASPOR da olsa memleket takımı dedim KOMBİNE her yıl aldım ama hiç ısınamadım bir türlü. Herkes kendi çıkarını düşünüyor. Biz yeni bir takım ile tarih yazacağız aklıyla olsa gerek. Ama rezil olduk tablo ortada. BEŞİKTAŞ maçından bu yana bir galibiyet yok. Belediyeler daha ne yapsın YAZIKLAR OLSUN diyorum sadece. EFSANE MALATYASPORUMUZUN tarihi başarılarını hala birçok spor yazarı konuşuyor. Yıl 2020 yeni malatyaspor süper ligde ama TÜM SPOR OTORİTELERİ EFSANE yi bir çok kez gündeme getiriyor EDER li CARLOS lu SERGİNHO lu MALATYASPORUMUZU Ama bunu bir türlü Malatya lı bazı akıllar anlıyor ama işlerine gelmiyor galiba. EFSANE zamanında o zaman nüfusumuz 200 binler de iken stad da adım atacak yer olmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    mucize gerek zaten hep şansla kaldıydık şimdide şans bizden yana değil. beceri kabiliyet vs yok iyi oyuncular da gitti. başkan da bırakmam da bırakmam diyor. tanrıverdi gibi nası düşürdüysem çıkarırım der gider 5.lig topçusu alır sonra amatöre kadar düşeriz. tutturmuş 6 sene de nerelere geldik. olmuyorsa başarısız oluyorsan seni tanıtan malatyasporu accık düşünüyorsan gidersin... hakkat borçsuz klüp ne ara 45milyon borç çıktı?
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel44 (4 yıl önce)
    alttaki rakıpler de 3 puan alsalardı lıg sonuncusu olacaktık. gercekten de yönetim teknik heyet cooook komıksınız ve kalıtenızı degerınızı hiç mi dusunmuyorsunuz .siz düşünmeyin ama malatyaya da bunu yaşatmaya hakkınız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    EFSANE MALATYASPORUMUZUN tarihi başarılarını hala birçok spor yazarı konuşuyor. Yıl 2020 yenimalatyaspor süper ligde ama TÜM SPOR OTORİTELERİ EFSANE yi bir çok kez gündeme getiriyor EDER li CARLOS lu SERGİNHO lu MALATYASPORUMUZU Ama bunu bir türlü Malatya lı bazı akıllar anlıyor ama işlerine gelmiyor galiba. EFSANE zamanında o zaman nüfusumuz 200 binlede iken stad da adım atacak yer olmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    Yenildiği tüm maçlara beraberlik parolası ile çıksa en kötü ihtimalle 3 puan alırdı bu takım. Ama ne hikmetse hep " galibiyet " için çıkıyor sahaya. kalan 7 maçta ise en iyi ihtimalle 1 puan Göztepe den 1 puan da son maçta Gaziantep den alıp 27 puanla ligi bitiririz. 27 puanın bir fazlasını alamaz bu takım. Bırakın süper ligi TFF 1. Ligde yeneceği takım sayısı bile azdır bu kadronun. Allah sabır versin ne diyeyim. TFF 1. Ligde başarılar diyecem ama orada da başarılı olacaklarını sanmıyorum. Herşeyin hayırlısı diyelim. Yeniden süper ligi görmek önümüzdeki on yılda nasip olurmu bilmem ama tam bir ömür törpüsü bu takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (4 yıl önce)
    Kayseri bu dipten çıkar. Malatya yerine oturur. Adil gevrek şakşakcıları de 3 yıllık Süper Lig serüveni ile gurur duyarlar. Ne de olsa büyük başkan süper lige çıkarmış. Büyük lütuf. Adam süper ligde oynama fırsatı bahşetmiş (!!!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Allaha kul (4 yıl önce)
    İnşirah suresi 5.ayet
    0
    0
    Yanıtla
  • Malayani bir şey için ;,Allah u teâlânın ayetlerini araya katmayınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vah malatyam (4 yıl önce)
    Bu hale getirenler utansınlar düşmesi kesin mucize olup düşmesede yine yazıklar olsun Malatya’yı rezil ettiniz daha neyin peşindesiniz yönetim haftalardır sus pus zaten vekiller bld başkanlarıda aynı kimse kılını kıpırdatmıyor.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    Başkanla hikmet bey düşünsün artık biraz küçük atsınlar civciv ler yemiyor adamlarsa takımı kurtarırlar yoksa atmakla puan alınmıyor adamlar 100 dk koşuyorlar bizdekiler sadece topa bakıyorlar topcuyu ayar çekmek lazım
    0
    0
    Yanıtla