SON DAKİKA
SON DEPREMLER

..Ve Yeni Malatyaspor Süper Lige Veda Etti

..Ve Yeni Malatyaspor Süper Lige Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, kendi sahasında GZT Giresunspor karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyet ile sezonun bitmesine 6 maç kala resmen Süper Lige veda etti.

20 puanla puan cetvelinin son sırasında yer alan Yeni Malatyaspor, sahasına karşılaştığı 36 puanlı Giresunspor’a  1-0 kaybederek Süper Lig’e matematiksel olarak veda etti…

16.sıradaki Giresunspor, ilk yarıda bulduğu golle maçı kazanmasını bildi ve puanını 39'a çıkarttı. Giresunspor puan farkını 19'a yükseltirken Yeni Malatyaspor'un rakibini kalan 6 maçta yakalama şansı da kalmadı! Bu durumunda Yeni Malatyaspor'un matematiksel olarak da kümede kalma şansı sona erdi.

YENİ MALATYASPOR KADER MAÇINI KAYBETTİ!

Kayserispor'un Göztepe'yi 2-1 yenmesi ve puanını 41'e yükseltmesi sonrası ligde kalma umudunu kalan bölüme taşıyabilmek için son şansı Giresunspor maçından puan almak olan Yeni Malatyaspor, Karadeniz ekibine evinde boyun eğdi. Ve Yeni Malatyaspor, 2021-2022 sezonunda bitime 6 maç kala Süper Lig'e veda eden ilk takım olarak kayıtlara geçti...

Yeni Malatyaspor'da kader maçı niteliği taşıyan Giresunspor karşılaşmasında takımdan ayrılan Moniur Chouair, Sadık Çiftpınar gibi futbolcular forma giyemedi. Sezon ortasında takım kaptanı Adem Büyük ile de yollarını ayıran ve birçok eksik futbolcusu bulunan Yeni Malatyaspor, Giresunspor'a karşı önemli kozlarından yoksun bir şekilde sahaya çıktı.

ADİL GEVREK KONGRE KARARI ALMIŞTI

32 maç sonunda 20 puanı bulunan ve birçok futbolcusu ile ödeme sorunu sebebiyle yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'da başkan Adil Gevrek de istifasını açıklamış ve kongre kararı almıştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Mevcut borçla spor toto 1.ligine de şimdiden cesaret etti bilin.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Gemici (2 yıl önce)
    Kusura bakmayın arkadaşlar bir takımda siyaset eli varsa bu durumlara düşmesi normal futbola siyaset adamlaşma o sizden bu bizden acayip taraftar grupları varsa böyle yönetim getirilirse bitmiştir. İnşallah aynı hatalar TFF 1 ncı lig de olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Delegelere sesleniyorum herkes biliyor ki cogunlugunuz adil gevregin adamlarisiniz sizlerde de vicdan olduğunu ümit ediyorum şu mübarek Ramazan ayında bu insanı Mali ve idari yönden ibra etmeyiniz yani aklamayiniz gitsin bağımsız yargı önünde hesabını versin nereye gidiyorsa gitsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onlarda zerre kadar malatyaspor sevgisi olsaydı,bile bile göz göre düşeceğini sağır sultanın bile duyduğu bu klübün bu hale gelmesini beklemeden hareket eder istifa ederlerdi.Anlıyacağın Körler topallar birbirlerini ağırlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydın (2 yıl önce)
    Maç berabere iken yine verilmeyen bir penaltı var. VAR baska takımlar için var.Bu maç diğer takımlarııda ilgilendiriyor du.Bilhasda Rize takımını. Bize gelince çok badit penaltı veriliyor. Bugün TETTEH i indirdi devam etti.Diger takımların da hakkı yendi. Sadece Malatyaspor un degil..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Rıza (2 yıl önce)
    Basta Ahmet Çakır sonra da getirdiği bu adile hakkımı helal etmiyorum. Ahmet Çakır, Gurkanla olan çekişmesine kurban etti takımı. Daglinin istifa etmesini engelledi. Ikisinin de iki yakası bir araya gelmez inşallah.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • 1649669874 (2 yıl önce)Rıza isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru bu takım vekil ve başkanın çekişmesine kurban edildi iki vekil son ana kadar git demedikleri için görevini tamamlayana kadar gitmedi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Seyyah tarihçi (2 yıl önce)
    Malatyalı olaydı çamurdan olaydı
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Seyyah tarihçi (2 yıl önce)
    asıl deprem bugün oldu koca şehir yıkıldı
    %60
    %40
    Yanıtla
  • M44 (2 yıl önce)
    Bu takımın en büyük sorunu herzaman tarftarı oldu, Erol hoca zamanı olsun ,Sergen zamanı olsun son olarakta Hamza hoca zamanı olsun takım iyi giderken sürekli eleştirildi sürekli yerden yere vuruldu, özellikle son Hamza hoca dönemi taraftar takım desteğini bırakıp kendi kişisel zihniyetine ve üç büyüklerin sempasitanı gibi hareketler sergilemeye başlayıp moral kırıcı hareket etti ve bu hallere düşmesine zemin hazırladı...
    %34
    %66
    Yanıtla
  • 1649668903 (2 yıl önce)M44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu klüp,Koltuğu inatla küme düşeceği son hafta ya kadar bırakmıyan,taraftarın hiç bir zaman sevmediği,sıfır klübü 400 milyon(Kesin bilinmiyor!)borçlandırıp,batıran a.gevrek tarafından düşürülmüştür.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)
    Öznur abla diye tezahürat yapan cok bilmis taraftarlara selam olsun! Bir de adil bey togg yerli arabadan 6 tane siparis ettik. Destek olmamiz lazim derken alikislayan cok bilmislere gelsin!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • 1649670053 (2 yıl önce)Muhittin isimli kullanıcı yorumuna
    Tribünlere siyaset girerse bazı taraftarlar başkanla menfaat, çıkar ilişkisine girerse ,medyada başkanın trolleri oluşursa o takımın olacağı budur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Malatya hiç bu kadar onursuz düşmedi ve onursuz duruma düşürülmedi, hep son haftalarda mücadele ederek son anda düştü. Sebep olanlar iki cihanda iflah olmasın İnşAllah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bırakın süper ligi yakında bütün liglere veda edecek ver elini Malatya amatör ligene ordada kalamaz tarihin derin sayfalarına gider malatyaspor adeta birilerinin rant kapısı reklam yeri olmuştur sahi soruyorum bugünün parası ile amatörden bu tarafa belediye bu takima ne kadar paramızı harcadi bir insan hepimizle alay edercesine kulübü batırdı şehrin siyasileri neden seyrettiler bu insan elini kolunu sallayarak gitti alem yapıp geziyor neden hukuk önünde mal varlığı ve kulübün gelir giderleri incelenip hesap sorulmuyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Abdurrahman (2 yıl önce)
    Ben hakkımı helal etmiyorum bı maç zevkimiz vardı onuda adil gevrek elimizden aldı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tff44 (2 yıl önce)
    Yeni malatyaspor da tarihin tozlu sayfalarındaki yerini aldı.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Kongre günü birde malatyaspor için mevlit okutun tam olsun.Takımı bu hale düşürenlerde en ön safta dururlar artık.Koskoca malatyanın siyasetçileri,stk ları adil gevreğe gücünüz yetmedi.
    %96
    %4
    Yanıtla