SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vergi Dairesi Başkanlığına Atama

0
Güncellendi - 2020-09-04 06:51:09
Vergi Dairesi Başkanlığına Atama
A- A+ PAYLAŞ

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 30 ildeki Vergi Dairesi Başkanları değiştirildi.

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı Fatih Güleç atandı. Güleç yeni görevine başladı. Uzun süreden beri Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı'nı yürüten Yunus Boyraz ise Gelir İdaresi Başkanlığı emrine alındı

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Boyraz Gelir İdaresi Başkanlığı emrine alınırken, Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı'na, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Fatih Güleç atandı.

Güleç Malatya'ya gelerek göreve başladı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Eğitimci (3 yıl önce)
    Bir kurumda il müdürü isen yerine biri atanirsa merkeze uzman olarak alınıyorsun milli eğitimde il müdürleri müdürlükten alınırsa Ankara'ya merkeze alınıyor eğer il müdür yardımcısı veya ilçe müdürü isen görevden alinirsan illerde bankamatik memuru oluyorsun bu durumda binlerce yetişmiş insanımız hiç bir iş yapmadan maaş alıp oturuyorlar bu durumda görevden ayrılan bu yöneticilerden bakanlık veya illerde mutlaka faydalanmamiz gerekir hatta gerekirse görev yaptığı il dışına esas mesleği öğretmen olan bu yöneticiler öğretmen olarak atanabilir.
    0
    0
    Yanıtla