SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Verimli Konuşmalar Gerçekleştirdik"

0
Güncellendi - 2018-09-26 20:28:20
A- A+ PAYLAŞ

TRT Spikeri Zafer Kiraz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Etkili İletişim ve Diksiyon Eğitimi’ konulu programa katılmak üzere ilimize gelen TRT Spikeri Zafer Kiraz’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Polat, “Malatya’mız mini bir Anadolu’dur. Huzurun, hoşgörünün, muhabbetin hakim olduğu bir şehirdir. Malatya’yı Türkiye’de örnek şehirlerden biri haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Memleket Emektir” tanıtım videosunu izleyerek, beğenilerini dile getiren TRT Spikeri Zafer Kiraz, “MASKİ Genel Müdürlüğünde “İletişim” ile ilgili bir programa katıldık. Birbirinden değerli arkadaşlarla çok verimli konuşmalar gerçekleştirdik. Amaç sadece farkındalık oluşturmaktı. Onun ötesinde sınırları aşıp yan yana gelmek, yüz yüze iletişim sağlayabilmekti. Çok güzel bir grupla beraberdim. Büyükşehir Belediye Başkanıma ve ekibine, değerli dostlara gösterdikleri konukseverlik için çok teşekkür ederim.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Marka şehre marka isim... Teşekkürler Malatya Büyükşehir belediyesi
    0
    0
    Yanıtla