SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Viyadük Girişindeki Kazada 2 Kişi Yaralandı

Viyadük Girişindeki Kazada 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Beylerderesi Viyadüğü girişinde kontrolden çıkarak önce yolun ortasındaki plastik bariyelrele, ardından aydınlatma direğine çarpan otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Yakınca Mahallesi Beylerderesi Viyadüğüne (Turgut Özal Viyadüğü) 100 metre mesafede meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde bulunan S.Y. yönetimindeki 46 BA 876 plakalı otomobil, kontrolden çıkması sonucunda önce yolun ortasındaki plastik bariyerlere, ardından yön levhasına ve beton refüjdeki aydınlatma direğine çarptı ve devrildi.

Kaza ihbarı üzerine bölgeye 112 acil servis ambulansı ile polis ekipleri yönlendirildi.

Kazada yaralanan ve vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılan sürücü S.Y. ve yanında bulunan A.Y. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.  

Soruşturma sürüyor. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • murat (1 yıl önce)
    köprünün girişi ve ortaları kazaya sebebiyet veriyor düz olması gereken köprüde rampalar inip rampalar çıkıyoruz malatyaya yakışan köprü bu değil kömürhan köprüsü gibi bir köprü lazım malatyamızı temsil etmekte sonuçta ama yetkililerden bi ses yok malesef
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (1 yıl önce)
    Egzoz emisyonunu olmayan aracı kamerayla tespit ederek ceza yazıp yabancı yatırımcıları korumak yerine yollarda hız,hata yapanları tespit etmek dururken bu tür kazaları ve acıları daha çok yaşayacağız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tivorlu İsmail (1 yıl önce)
    3. saniyedeki arkadaş 'çek malatya habere sat' diyor :) acaba o devrilen arabada sen olsaydın biri de seni çekseydi ne olurdu. Dua edeceğine para peşindesin koçum
    %100
    %0
    Yanıtla