SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybol Yarı Finalleri Başladı

0
Güncellendi - 2019-03-02 01:30:00
Voleybol Yarı Finalleri Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu 2018-2019 Voleybol Sezonu 2. Lig Erkekler Yarı Final Müsabakaları Malatya'da başladı.

İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Salonları'nda başlayan müsabakalarda, 13 takım mücadele edecek.

Takımlar, 3 gün sürecek olan yarışlarda, finale çıkma mücadelesi verecek. 2. Lig Erkekler Final Voleybol Müsabakaları ise 11-13 Mart tarihleri arasında Malatya Merkez Spor Salonu'nda oynanacak.

3 Mart'a kadar Malatya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 2.Lig Erkekler Yarı Final Voleybolda Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan maçlar şunlar:

2 Mart Cumartesi

Merkez Spor Salonu

11.00 Kıızltepe Eğitim-Cevhertepe

13.00 Pema Koleji-Saint Joseph

15.30 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-Erciş Belediyespor

17.30 Maliye İhtisas-Çorum Belediyesi Gençlik

İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Salonu

11.00 Cizre Belediyespor-Bağlar Gençlik

13.00 Melikgazi Belediyespor-Kartepe Belediyespor

15.30 Lalezar Spor-İnegöl Belediyespor

17.30 Nusaybin İpek Yolu-1920 Maraşspor

3 Mart Pazar

Merkez Spor Salonu

10.00 Pema Koleji-Kızıltepe Eğitim

12.00 Saint Joseph-Cevhertepe

14.30 Maliye İhtisas-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor

16.30 Çorum Belediyesi Gençlik-Erciş Belediyespor

İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Salonu

10.00 Melikgazi Belediyespor-Cizre Belediyespor

12.00 Kartepe Belediyespor-Bağlar Gençlik

14.30 Nusaybin İpek Yolu-Lalezar Spor

16.30 1920 Maraşspor-İnegöl Belediyespor.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Özgur (5 yıl önce)
    70 li YILLARIN SONUNDA MALATYADA VOKEYBOL LİG MAÇLARI KAPALI GİŞE OYNANIYORDU.MALATYALI SPOR SEVERLER PARA ÖDEYEREK MAÇLARI İZLERDİ. HAVAGÜCÜ BATTALGAZİ MALATYASPOR İDMANYURDU VE DARENDESPOR MAÇLARI UNUTULMAZDI. HAVA GÜCÜNÜN ERKİLİ VOLEYBOLCUSU İSA İÇİN MALATYALI SPOR SEVERLER KUNTA KİNTE DERLERDŞ.MEKANI CENNET OLSUN.BUGUN MALATYA DA VOLEYBOL LİĞİ VAR MI YOKMU BİLMİYORUM. 70 LI YILLARDAKI MALATYANIN SPORU DAHA ÖZEL DAHA GÜZELDİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal AYDOĞAN (5 yıl önce)Özgur isimli kullanıcı yorumuna
    Bahsettiğiniz yıllarda bende oynuyordum. Çok doğru söylemişsiniz. Gece saat 23.00-24.00 lerde maçlar biterdi, salon tıklım tıklım olurdu. Rahmetli İsa Hocanın Malatya voleybolunun gelişmesine katkısı unutulmaz. Şimdi oğlu Burutay Halk bankası Voleybol takımında oynuyor ve takım kaptanı. 15-16-17 15-16-17 Mart 2019 tarihlerinde Malatya Merkez Spor Salonunda oynanacak Erkekler AXA Sigorta Kupa Voleybol Final müsabakalarında Malatyada olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Ünal kardeşim çok güzel özetlemişsin,yüreğine sağlık, Bende senin gibi düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal AYDOĞAN (5 yıl önce)TURGUT ÖZMÜŞ isimli kullanıcı yorumuna
    Turgut abi sizinde Voleybola katkınız unutulmaz. Eskiden her şey amatörce yapılırdı maddiyat yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal AYDOĞAN (5 yıl önce)
    Çok sevindirici bir haber. Voleybol İl Temsilcisini tebrik Ediyorum.Bu organizasyonların Malatya da yapılmasının arkasında ki gerçek Federasyon Başkanının ve Merkez Hakem Kurulu Başkanının Malatyalı olması ve Malatya yı desteklemeleri, Malatya yöneticileri ve sporseverlerin de bu organizasyonu ve voleybol branşını desteklemeleri dileğiyle. Ayrıca ; Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Finalleri, 15-16-17 Mart 2019 tarihlerinde Malatya Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Malatya da şampiyon olacak ekip, ülkemizi önümüzdeki sezon CEV(Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Kupasında temsil etme hakkı elde edecek. Malatya'mıza hayırlı olsun Teşekkürler Federasyon Başkanı Hemşehrimiz M.Akif ÜSTÜNDAĞ' ve ekibine, Malatyalıların da bu organizasyonu hakkediğini destekleyerek göstermeleri gerekir.
    0
    0
    Yanıtla