SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Voleybol Ziyafeti' İçin Teşekkürler Üstündağ

0
Güncellendi - 2019-03-20 03:59:42
'Voleybol Ziyafeti' İçin Teşekkürler Üstündağ
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe'nin şampiyonluğuyla tamamlanan 2018-2019 Voleybol Sezonu Axa Sigorta Erkekler Kupa Voley'e Malatya en güzel şekilde ev sahipliği yaptı. Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF) Malatyalı başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın (fotoğrafta) Malatya'da yapılmasını sağladığı Kupa Voley'de son gün Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan final karşılaşmasını Merkez Spor Salonu'nda beş bine yakın spor sever izledi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen 2018-2019 Voleybol Sezonu Axa Sigorta Erkekler Kupa Voley Malatya'da düzenlendi. Federasyon başkanı Mehmet Akif Üstündağ tarafından verilen organizasyona Malatya hep birlikte sahip çıkarak, en güzel şekilde ev sahipliği yaptı.

Malatya'da 15, 16 ve 17 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 2018-2019 Voleybol Sezonu Axa Sigorta Erkekler Kupa Voley'de Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşırken, hem final karşılaşması hem de ödül töreni büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Merkez Spor Salonu'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan final karşılaşmasına taraftarlar ve voleybol severler büyük ilgi gösterdi. Salon ağzına kadar hınca hınç dolarken, güzel manzaralar oluştu. Büyük organizasyonlara uzun zamandır hasret olan Malatya, 2018-2019 Voleybol Sezonu Axa Sigorta Erkekler Kupa Voley'de büyük bir coşku yaşarken, en güzel şekilde ev sahipliğini gerçekleştirdi.

2018-2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley'i şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'nin kupasını Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve AXA Sigorta Ceo’su Yavuz Ölken takdim etti.

Voleybol Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan, Malatya olarak 2018-2019 Voleybol Sezonu Axa Sigorta Erkekler Kupa Voley'e ev sahipliği yapmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

2018-2019 Voleybol Sezonu Axa Sigorta Erkekler Kupa Voley'e en güzel şekilde ev sahipliği yaptıklarını dile getiren Alpaslan, "Türkiye Voleybol Federasyonu başkanımız Mehmet Akif Üstündağ ve federasyon personeline teşekkür ediyorum. Böyle bir organizasyonun ilimize verilmesi bizleri çok gururlandırdı. Ayrıca, Malatya Gençlik Spor Müdürlüğü çalışanları ve ekip arkadaşlarıma, Malatya Hakem ve Gözlemciler Dernek

Başkanımız Furkan Salduz'a çok ama çok teşekkür ederim. Ellerine, emeklerine sağlık. Malatya'mızda bu büyük organizasyonu en güzel şekilde tamamlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (5 yıl önce)
    İlimizde yeni yapılan kapalı spor salonunu 5000 koltuk kapasiteli olduğunu biliyorduk.Meğer 3200 koltuk kapasiteliymiş. İlimize yeni bir yatırım yapılacağı zaman ilerisi düşünülmeden günü birlik hareket edilerek hep küçük düşünülüyor.Önemli bir organizasyonda tesis yetersiz kalınca yada tesisin yetersizliğinden dolayı organizasyon verilmeyince eyvah diyoruz.bu tür örnekler çok.Bu arada Kupa voley finallerinin Malatya'mızda yapılmasını sağlayan hemşehrimiz sayın Üstündağ'a çok teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Sülü (5 yıl önce)
    Sayın Voleybol Fererasyonu Başkanımıza Almanya’dan selam ve saygılar sunarım. Demekki bu işin içinde bir Malatyalı varmış biz ekran başında karşılaşmaları ve o güzel finalı seyrederken salonu dolduran hemşerileri izde bizlerden daha farklı duygular içinde maçları izlediler Türkiye Malatya’yı izledi. Emeği geçen herkese teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Sayın ÜSTÜNDAĞ, Büyük katkı sağladınız Malatyamıza ,size candan gönülden teşekkürler,emeğine ve yüreğine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (5 yıl önce)
    Allah yolunuzu açık etsin M.Akif Üstündağ çok değerli bir insan aynı şekilde rahmetli annesi ve babası da çok değerli kıymetli insanlardı.Ülkemiz ve milletimiz için çalışan böyle güzel ve değerli insanlarımızın yolu açık olsun Allah yar ve yardımcıları olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşe (5 yıl önce)
    Gerçekten güzel bi organizasyondu malatyalı olarak bizlerde katıldık güzel farklı birkaç gün yaşadık teşekkür ediyorum emeği geçen herkese
    0
    0
    Yanıtla
  • AZİZ YİĞİT (5 yıl önce)
    Voeybol federasyonu başkanı hemşiremiz Mehmet Akif üstündağ'a İLİMİZE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    Türkiye Voleybol Federasyonu başkanı sayın akif üstündağa. bir malatyalı olarak ne kadar teşekür etsek azdır. haziran ayında Voleybol milli takımın avrupa maçını malatyaya aldı. belediye başkanlarımız.. milletvekillerimiz.. yazılı ve görsel basınımız. sayın akif üstündağı ödüllerdirmesi lazım. böyle malatya sevdalılarını ödülün en büyüğüne layık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Kupa Volley finalini 5000 kişi izlerken, aynı gün yapılan Yeni Malatyaspor'un bilet fiyatı 5 TL olan 'Süper Lig' maçını 6048 kişi izledi. Malatya'da ne büyük bir voleybol aşkı varmış da haberimiz yokmuş!
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (5 yıl önce)
    Gerçekten güzel bir organizasyondu.Malatya,'mız için güzelde bir tanıtım oldu.Keşke salonun boş olan tarafınada tribün yapılsaydı salon için bu kadar masraf yapılıyor ne vardı kapasitesi biraz daha fazla olsaydı.Yinede bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet gültekin (5 yıl önce)
    TVF Başkanımızı bu başarılı organizasyonundan dolayı kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • isa (5 yıl önce)
    Salona giden herkes bu salonun malatya için ne kadar yetersiz kaldığını gördü. yeni birşey yapılmış fakat böylesi bir yurtiçi organizasyonda bile yetersiz. uluslararası bir organizasyona zaten kriterleri uymuyor. ayrıca mükemmel! çevre düzenlemesi için sorumlululara teşekkür...
    0
    0
    Yanıtla