SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vural Çabuk Patladı!.. "Bu Nasıl Delikanlılık, Adam mısınız?!"

Vural Çabuk Patladı!..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Yılmaz Vural, “Ben devam etmem. Bunu tehdit olarak algılamayın. Ben buraya iş yapmaya geldim. Bu şartlarda çalışılmaz. Burada bir iş yaptıracaksak, beyefendiler tüm top sizde” diyerek, sert açıklamalarda bulundu.

Vural, 2-1 kazandıkları Eyüpspor maçı sonrası yaptığı açıklamayla gündem oldu. Tecrübeli teknik adam, “Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar bir milyon 750 bin lira para verecekler. Bu nasıl bir delikanlılık? Söz verdiniz beyler adam mısınız? “Vereceğiz” dediyseniz bu parayı vereceksiniz. Bizle dalga mı geçiyorsunuz? Burası sizin şehriniz, futbolun ne anlama geldiğiniz bilmiyor musunuz? Futbol, sosyal bir olaydır. Malatya şehrini bundan mahrum bırakacaksınız. Diğer taraftan şehrin ileri gelenleri, buradan para kazanan kardeşlerim ne oluyor? Ne kadar tatlı paranız var. Bitmiş bir takımı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz” dedi.

Tecrübeli teknik adam, sorunları bile bile Yeni Malatyaspor’a geldiklerini belirterek, “Bize verilen bir takım sözler var. Yönetim kuruluna da söyledim; “Eğer sizin probleminiz sahadaysa bu sorunu biz çözeriz. Müsaade edin biz çözelim. Yaşımız başımız ve tecrübemizle çözülmeyecek bir şey değil. Bunlarda insan öğrenebilir, bizlerde öğreten bir antrenör karakteriyiz.” Takım her hafta takım gibi oynamayı ve takım gibi tepki vermeyi öğrendi. Ben sahada bu işi çözdüm, dışarıda da bu işi çözmemiz gerekiyor. Gaziantep Valisi’nin açıklamasını dinlediniz mi? Benim valimde Gaziantep Valisi’nden aşağı bir vali değil” ifadelerini kullandı.

“PARALIYKEN BENİ HİÇ ARAMADILAR”

Malatya Valisi Hulusi Şahin ile bir görüşme gerçekleştirdiğini dile getiren Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gittim kendisiyle o kadar işimin arasında 1,5-2 saat sohbet ettik. Arkadaşlar ben mecramın dışına çıkmak zorunda mıyım? Benim ne işi var valiyle veya kentin büyükleriyle, iş adamlarıyla muhabbet etmekle? Benim görevim mi? Ama tabii bizim insanlarla olan ilişkimizden kaynaklanan bir işle ilgili bende yönetim kuruluma yardımcı olmak isterim. Ben bu takımla anlaşırken dedim ki; “Kardeşim benim oraya gelmem için bana çok ciddi bir para vermeniz lazım.” Böyle bir şey yok, peki ben buraya niye geleceğim? Beni bir tek şey getirir o da duygu. Bu takım bana 33 yaşındayken teknik direktör olma fırsatı verdi. O dönemlerde de bunu kimse kimseye vermez. Beni antrenörlük hayatıma başlatan yer, benim buraya bir vefa borcum var. Çok sıkışmışlardı. Paralıyken beni hiç aramadılar. Ne zaman sıkıştılar “Yılmaz gel.” Geldi Yılmaz, niye geldi? Bir insanlık var, düşmüş.”

“TÜRKİYE’DE HANGİ KULÜPTE 3 AY ARAŞTIRMA YAPILIYOR?”
Kulübün eski dönemdeki borç nedeniyle inceleme altında olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, “Koskoca takım ikinci profesyonel denemesini yapıyor ve yine başarısız oluyor. Bugüne kadar idare edenler sağ olsunlar. Ne yapıyorlar acaba, gülüyorlar mı, seviniyorlar mı? 500 milyon borcun var yedin mi, yaktın mı, yıktın mı ne yaptın bu parayı? Utanmıyor musunuz, İçişleri Bakanlığı’ndan gelen 6 kişi kulüpte araştırma yapıyor. “3 ay sürecek” dediler. Bir kulüp bu hale gelir mi? Türkiye liginde hangi takıma gidilip, 3 ay araştırma yapılıyor? Ben yöneticilere üzülüyorum. İçişleri Bakanlığı’ndan gelip, 3 ay araştırma yapılacak kötü bir iş mi yaptılar? Belki onlara da haksızlık ediyoruz” diye konuştu.

“DİBİNİZDEKİ ADAMLARI KİMSE GÖRMÜYOR”
Vural, önemli eksiklere rağmen bir gün “Eksiğiz, yenilirsek kimse bir şey demesin” demediklerini ifade ederek, “Takım bu durumda, seyirci gelmiyor küsüyor. Niye küsüyor, oyuncu burada şunu yapıyormuş, Yakup oynamıyormuş. Bırakın bu işleri, biz burada 7 antrenörüz, kimin ne yaptığını bizim kadar bilebilir misiniz? Burada korumaya ihtiyacı olan yönetici değil oyunculardır. Burada Süper Lig’de oynamış 5 yabancı, 2’de Türk var, 1’de 1.Lig’de oynamış 2 oyuncu var. Bunun dışında her şey 2 ve 3.Lig. 7 tane altyapıdan oyuncu aldık. Bugün maça birini soktum, tanıyor musunuz? Mehmet Güneş’i tanıyor musunuz? 15-19 yaş grubunu her hafta salı günleri A takımıyla oynatıyorum. Altyapıdan A takıma 3 çocuk aldım. Bir antrenör olarak buraya değer katacaksınız. Bu çocuklar Türkiye’de en iyi takımlarda oynayacak kapasiteleri var. Dibinizdeki adamları kimse görmüyor. Olur mu? 7 oyuncum yok, bir medya kuruluşuna ağzımı açıp “Eyvah eksiğiz, yenilirsek kimse bir demesin” dedim mi? Oynamayanlarda takımın direkleri; Haqi Osman, Philip Awuku, Mert Miraç, Barış Başdaş” dedi.

“SAHADA SORUN YOK”
“Sahada herhangi bir sorun yok” diyen Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burada çalışan bütün arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Malzemeci, masör hepsine teşekkür ediyorum. Birisi bile Yılmaz hocasını kırmıyor. Para muhabbetini kimse yapmıyor. Hepimiz delikanlıyız. Şikâyet edenlere, “Şerefsiz bizi federasyona verdi” diyorsunuz. Herhalde alacaklının haksız olduğu tek yer galiba futbol dünyasıdır. Alacaklı insan ne yapsın? Ben bu sözleşmesi seninle niye yapıyorum? Bir şey olursa hakkımı korumak için değil mi? Fakat biz ne yapıyoruz, yabancıları ve Türkleri ikiye böldük; federasyona veren vermeyen. Vermeyen delikanlı değil mi? Ya bunlara hepsini vereceksin ya vermeyeceksin.”

“SANKİ ÇOCUK KANDIRIYORLAR”
Vural, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Şu andaki yönetim kurulumuz bu göreve gelirken bir sürü vaat verilmiş. Bu arkadaşlarımızla bir protokol yapılmış ve denilmiş ki; “Arkadaş sen bu kadar vereceksin.” Büyükşehir Belediyesini ayrı tutuyorum, Selahattin Bey 10 milyon lira para verdi, ben kamptayken bu paralar dağıtılmasaydı bir sürü adamın sözleşmesi iptal olacaktı. Diğer iki belediyemiz, belediye başkanlarının yüzlerine baka baka söylüyorum, ilk defa hafta içi idmanına sağ olsun Valimiz hepsini toparlayıp getirdi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar bir milyon 750 bin lira para verecekler. Bu nasıl bir delikanlılık? Söz verdiniz beyler adam mısınız? “Vereceğiz” dediyseniz bu parayı vereceksiniz. Bizle dalga mı geçiyorsunuz? Burası sizin şehriniz, futbolun ne anlama geldiğiniz bilmiyor musunuz? Futbol, sosyal bir olaydır. Malatya şehrini bundan mahrum bırakacaksınız. 

Diğer taraftan şehrin ileri gelenleri, buradan para kazanan kardeşlerim ne oluyor? Ne kadar tatlı paranız var. Bitmiş bir takımı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Bir gün aşçıdan bir tane mandalina istedim, “yok” dedi. Kulüp böyle bir duruma düşmüş, utanmıyor musunuz? Diyeceksiniz ki “Bize ne kardeşim, bu kulübün yönetimi var, onlar çözsün.” Nasıl çözsün kardeşim, eski Türkiye değil bu. Herkes alnının teri para kazanıyor. Herkes katılmazsa bu yönetimle olacak iş değil. Adana’da maç oynuyoruz, beraberliğe prim yok. Söz verilmiş bir 15 bin lira verilmiyor. Bu maçı da inanın kimse ödemeyecek. 

Profesyonel bir iş yapıyoruz, bu kadar amatör davranılır mı? Kim yapacak, Allah aşkına bana akıl verin. Kim çözecek bunu sözler misiniz arkadaşlar? Bir akıl verin de onu yerine getirelim. Buradan canım Valim Hulusi Şahin’e sesleniyorum; canım valim kurban olayım Batman’da yaptıklarını biliyorum, oturduk konuştuk dünya güzeli bir insansınız ama ne olur otoritenizi kullanın. Bakın bunu iş işten geçmeden yapalım. Yazık olacak bize. Takımdaki oyuncular çok güzel çocuklar, geldiğim günden buyana elleri havada bana teslim oldular. Dediğim her şeyi yapıyorlar. Mecbur muyum ben altyapıya bakım bir tane Mehmet bulmaya? Yardım edin lütfen. İş sahaya kalsın. Derdimiz bu. 

Belediye başkanı arkadaşlarım delikanlı gibi çıkın “Para vereceğiz, vermeyeceğiz.” Vermeyecekseniz sizin paranız sizin olsun. Sanki bana dünyayı veriyorsunuz. Bir milyon 750 bin utanmazsam ben vereceğim. Böyle bir şey olur mu? “Vermeyeceğim” de kardeşim kimse kimseyi zorlamıyor. “Yok, prensibim değil be bu parayı vermiyorum” de. O kadar kolay ki bunu söylemek. Allah aşkına bize siyaset yapmayın. Allah’a çok şükür en yukarıdan en aşağıya herkese ulaşabiliriz. Bunu yapmak bizim işimiz değil ki. Yapmayın Allah aşkına. 

Ben burada Sivasspor maçı oynansın istedim. Benim maçım var, final maçı oynayacağım buna rağmen kabul ettim. Sırf ticari yaklaşım olsun, otelde kalsınlar para kazansın, burada bir hareketlenme olsun diye. Bu bir sosyal olaydır. Şimdi otel sahibi arkadaşıma sesleniyorum; ben sana bu fedakârlığı yapıyorsam sende kusura bakma yani elini cebine sok. Bu hepinize yarıyor. Bu takım yarın ligden düşerse o otelde kimsem kalamaz. “İhtiyacım yok” diyecek, o zaman senin de canın sağ olsun. Yardım edin, dileniyoruz yardım edin diye. Bizi bu hale düşürmeye ne hakkınız var? Belediyedeki kardeşlerime yine söylüyorum; verecekseniz verin. 30 sefer telefon ediyoruz, “Bugün yarın” yok ya. Sanki çocuk kandırıyorlar. Vereceksiniz kardeşim. Veremeyecekseniz delikanlı gibi çıkın. Siyaset yapmayın, “veremiyorum ben” de al paran senin olsun. Böyle şey olmaz. Ben burada devam etmeyi düşünmem. Kusura bakmayın şu halime bakın. 70 yaşına geldim, ben bununla mı uğraşacağım? Bu çocukların babası, her şeyleri benim. Bunları burada ben koruyacağım. 

Gazeteci arkadaşlarımdan da rica ediyorum, yapacağınız yayınlarla bu işi hızlandırın. Bize net bir cevap gelsin. Delikanlı gibi ‘var, yok’ o kadar. “Yok” diyene de bir şey dersem şerefsizim. Ama öyle ortada bırakmak olmaz. Ben buraya geldiğimde söz verilmişti, ben imza atmadım. “12 gün çalışırım, bu şartları çözmezseniz sahada problem yaşarız. Sahada problem yaşarsak sezon devam ederken bunu kimseye anlatamayız. Anlatmam, huyum yok” dedim. Buraya getirdiniz, bizle dalga mı geçiyorsunuz? 

Malatya’nın tarihinde kaç kere Malatya’nın yerel yönetimi toplandı antrenmana geldi? Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanı, diğer belediye başkanları, İl Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü geldiler, “Merhaba, nasılsınız?” gittiler. Oturup, bir çay içi dertleşemedik. Niye çağırdık sizi, selam verin diye mi? Zorla bir şey olmaz “yapamıyoruz” deyin bitti, kimse size bir şey demez. “Kusura bakma hocam biz bu işlerde yokuz” deyin bizde bilelim. Başka bir yol bulmaya çalışalım. 

“Bu yönetim niye var?” diyebilirsiniz. Kardeşim göreve gelirken anlaşılmış, konuşulmuş, “Siz bu kadar yaparsanız, biz bu kadar destek veririz” denilmiş. Yönetim kurulu da kendi gücü doğrultusunda yapacağını yapmış. Bunlardan birisi eğitimle ilgileniyor, birisi inşaatçı bir kardeşimiz para basmıyor. Ciddi paralar, Kendi güçleriyle veremezler, yapamazlar, mümkün değil bu insanlara yardımcı olun. Hiçbirimiz aptal değiliz. Şehri yönetmek öyle kolay değil. Futbol olmasın Malatya büyük problem yaşar. Yerel yönetici bunu sen nasıl anlayamazsın? Sosyal bir olayı yönetiyoruz. Bu insanları bundan mahrum edemezsiniz.”

“BEN DEVAM ETMEM”
Vural açıklama yaparken, kulüp basın sorumlusunun “Hocam otobüs bekliyor” uyarısına, “Gitsin, gelmiyorum” dedi. Basın sorumlusu, “Diğer takımın hocası konuşacak” deyince, basın mensupları da “Hocam biz idmana gelelim, orada konuşuruz” sözü üzerine “Ben devam etmem. Bunu tehdit olarak algılamayın. Ben buraya iş yapmaya geldim. Bu şartlarda çalışılmaz. Burada bir iş yaptıracaksak, beyefendiler tüm top sizde” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

75 yorum yapılmış

  • türk (1 yıl önce)
    bizim su paralarını boş işlere harcayanlara haram olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (1 yıl önce)
    Hocam Yılmaz, Malatya'yı bir kaşısak kafada saç kalmaz… Gri pasaport paraları, Sarar mı acep bu yaraları, Sana zahmet hocam, Karıştır biraz o sayfaları… Saha yeşil top yuvarlak, Her maçta 3 ü 5 i fileye tak, Sözünde durmayana, Birlikte atalım iyi bir dayak...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Adam gibi adamdı YAŞAR ÇERÇİ. Futbolu da adam gibi yönetti şehri de. YAŞAR ÇERÇİ den sonra gelenler ne yazık ki hep hüsran. Yazık Malatya ya. Arıyoruz YAŞAR ÇERÇİ yi. Ancak bu memlektte dürüst, düzgün, işini iyi yapan insan sevilmez. Adam kaçakçılığı yapanlar daha çok sevilir. Oy verilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Güle güle (1 yıl önce)
    Bu açıklamanın arkası istifa güle güle yılmaz hoca.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • hakkı (1 yıl önce)
    herkes için geçerli ne söz verirsen ver yapmalısın. yapamayacağın birşey için söz vermemelisin. ikna etmek için yalana gerek yok. yılmaz hoca toy biri değil herşeyin bilincinde bence çok geçmeden söyleyerek çok doğru birşey yapmış. patronun 1-2 ay maaş ödemesin çalışır mısın işte? futbolcularda para alamazsa oynamaz. yönetim bunun bilincinde gelmedi mi durumu herşeyi görerek? biraz ceplerindeki akrebi öldürsünlerde ellerini ceplerine atsınlar. para verilmicekse biz de yönetici olalım o zaman. param olsa iş adamı olsam kimseye bırakmazdım da kader iştee ahh ahh yanın yere gele para...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Ben Malatya’nın zengin bir iş adamı olacağım ve çalışarak kazandığım parayı adil gevreğin batırdığı Malatyaspor’a yardım olarak vereceğim öyle mi? Benim param dolaylı yoldan adilin cebine girmiş olacak öyle mi? adil gevrek de paralarla lüks içinde keyifle yaşayacak öyle mi? Kusura bakmayın da öyle bir dünya yok! İnsanda biraz utanma olur! Kulübü kurtarmak istiyorsanız kulübü bu hâle düşürenlerden hesap sorup mallarına el koyun! O mallarla kulübün borçlarını ödeyin.. Kulüp sefalet içinde olmasın, kulübü bu hale getirenler sefalet içinde yaşasın!
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hırsızın suçu yokmu demiş nasreddin hoca hemşehrim doğru söylemişsin MALESEF kimse gevrek efendiye hesap soramıyor çünkü ucu siyasilere dayanıyormuş sonuç elde var sıfır hoca gider takım tarih olur klasık malatya kaderi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Malatya yaşar çerçi belediye başkanı iken malatya'da fotbolda huzur vardı şimdi malatya 3tane merkez belediye başkanlarına 20yıldır oy veriyorlar halen veriyorlar malatya spora Bi faydası olan varmı hep siyasetle kandırıldık devam kandırılmaya
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    90 milyon tl lik butce ile bizim ilk 6 ya oynamamiz lazimdi ama odemeler yapilmayinca oyuncular da guvensizlikten oynamiyorlar. ustteki butun takimlari yendik. samsunu elimizden kacirdik deplasmanda. bu takim bu ligin en kaliteli takimi eger paralar zamaninda odenirse bu seneyi kayipsiz atlatiriz seneye de sampiyonluga oynariz. malatyali isadamlarimizin destek olmasi lazim.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • MALATYALI MÜCADELE (1 yıl önce)
    Yılmaz her zaman ki gibi üzerine vazife olanın değilde olmayanın peşine düşmüş saygısız o kadar işinin arasında vali ile görüşmüş lafına takıldım senin işin ne ? ona buna küfür edip saçma sapan bir sahada onlarca adam kosturmak mı peki vali ? vali devletin temsilcisidir vali emin ol ki senden daha yogun ve daha önemli işler yapıyor.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Azîz (1 yıl önce)MALATYALI MÜCADELE isimli kullanıcı yorumuna
    Keşke bu konuşmaları gri pasaport olayında da yapsaydın.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • MALATYALI MÜCADELE (1 yıl önce)
    Selahattin bey bayılır malatyanın parasını gereksiz işlere vermeye yılmaz vural başından sonuna kadar haksız futbol bir spordur futbol külüpleri ise rant yuvasıdır bir şehirin sosyal kültürü ve aktivitesi futbol külübü degildir futbol malatya için sevilen bir spor olarak kalacak ve kalmalı lakin kamu bütçesinden buralara 1 kurus dahi aktarılması yanlıs belediyeden bverilen 10 milyon liraya çok üzüldüm yazık gerçekten
    %50
    %50
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    Bu işte bir terslik var YILMAZ hoca başkan olmuş.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Türk futbolunun Evliya çelebisi görev yaptığın kulüplerde paraların nasıl yok edilip kulüplerin borç batağına sokulduğu kulübü batiranlarin çantalarını alıp yan kapıdan nasıl gittikleri konusunda bildiklerini bir anlatsanda futbolumuz bu kısır döngüden kurtulsa ama maalesef cesur bir yürek çıkıp futbolda dönen kirli dolapları anlatamaz.80 yıllar rahmetli soykan döneminde kulüplerin seyirci bilet parası dışında bir kuruş gelirleri yok , özverili yönetim kurulları servetlerinden verdikleri paralarla kimseden para istemeden kulübün bir kuruşunu boşa harcamadan kulüp yonetiyorlardi gonumuzdeki son örnekleri rahmetli İlhan cavcav ve Sivas başkanıdir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44 07 (1 yıl önce)
    Yılmaz hoca haklı adam birhafta malatyada kaldı imza atmadı sözler verilince imza attı. Herkes gevrek adil diyor bence o sadece piyon takım düşmeden 1.5 sezon önce malatyaspora sırtını dönen as başkanlara bakmalı. Para nerde helvacı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mert (1 yıl önce)
    Yılmaz Hoca Sen Futbol adamısın. önce ülkedeki futbol ile alakalı olarak yanlış olanları söylemelisin. Şikeyi, hakemleri anlatmalısın. Benim yaşadığım şehrimde belediye başkanlarıma böyle şuursuzca laflar söyleyemezsin. Tabi senin dediğin gibi belediye başkanları para verecek Adil gevrek götürecek sefa içinde yaşayacak, sonra yerine gelecek olan kişi hem takımı kayyuma bırakmayıp adil gevreği temizleyecek sonrada belediye başkanları para verecek. vermedikleri zaman da adam değiller diyecekler. Bu ülkeye futbol anlamında ne kattın, ne verdin. yaşın 70 ama
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Brave44 (1 yıl önce)
    Helal olsun Yılmaz hocaya. Sözünün eri adam ve kimseden lafını esirgeyen biri değil. Kişiliği böyle bu adamın. Birileri sözlerinden incinebilir kusura bakmasın kimse. Adam doğru söylüyor verecem dediyse verecekler maddi destek. Zaten verdikleri para da babalarının parası değil. Belediyenin bize hizmet için ayrılan bütçeden veriliyor. Hakkı ki kendileri şahsi olarakta katkıda bulunsunlar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • gulagaci (1 yıl önce)
    Malatyaspor Göztepe ve Samsunspor gibi Şirketleşip satılacak Sayın Valinin ve Sayın Belediye başkanlarının gayretlerine teşekkürler ve diğer STK ların Malatyalı olarak yapmaları gereken bu yoksa bu söz düellosuyla bu bir yere gitmez kırıcı olmadan bu işin çözülmesi lazım herkes istiyorki MALATYASPOR iyi yerlerde olsun..............
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Öncelikle hocam Allah sana akıl fikir versin yahu bu kar kıyamette bitmiş bir şehirde ne işin var hocam senin ? Bütün söylediklerine katılmakla beraber ilçe belediye başkanlarının maddiyat sözü vermelerine anlam veremiyorum. Yönetimi olan bir kulüpte,hali hazırda başkanı olan bir kulüpte belediyenin tamamen iyi niyetle bu kadar para verişine anlam veremiyorum. Bu takım bitmiş bu şehirde futbol bitmiş .Bu şehirde futbol mümkün mertebe en alt seviyede oynanmalı ideali 2.lig ve 3.lig olacaktır ve bundan sonra lütfen bu seviyelere bir takım getirmesin bu şehir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Malatyalı o iki belediye başkanını da hiç sevmedi. İkisi de vizyonsuz misyonsuz iki kelimeyi bir araya getiremeyecek kadar özgüvensizler. Dost ahbap ilişkisi ile belediye başkanı olmuş iki zat. Onların Futbol bilgisinden bile şüpheliyim. Malatyaspora yardım etmezler hocam. Onlar sadece kimlikte Malatyalı.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • ARY (1 yıl önce)
    Bir çok futbolcuyu iyi paraya sattılar. Yusuf gibi geleceği parlak bir futbolcunun ikinci satıştan gelirini ( 3milyon avro) bile alel acele 300 bin avroya Başakşehire Sattılar ve Malatyanın, oynayan bu genç çocuklarının geleceğini hiç düşünmeden... Yılmaz hoca haklı.Türkiyede futbol kulüpleri sporun dışında başka maksadı olan utanmazların elinde oyuncak oluyor. Malatya gibi köklü tarihi,siyasi,kültürel yapısı olan bu şehrin ileri gelenlerine ve idarecilerine yakışmıyor gelinen durum.MALATYA MALATYAYA SAHİP ÇIKAR Umuduyla Yılmaz hocaya ve genç futbolculara başarılar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (1 yıl önce)
    Adam gibi adamdır yılmaz hoca . Takıma gerçekten sahip çıkıyor . Başkası olsa umurunda olmazdı çekip giderdi tazminatını öderdiniz sonra mahkemelik olurdunuz . Kaybetmeyin yılmaz vuralı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • dayıı (1 yıl önce)
    akşam üstü bir çıkın belediye ekmek büfelerinin önüne bakın, 50 krş tasarruf edebilmek için bu soğukta saatlerce insanlar sırada bekliyor, insanlar derinden derine yaşam kaygısının en üst zirvesine ulaşmışken, belediyeden BİR MİLYON YEDİ YÜZ ELLİ BİN LİRALIK para eğerki verilirse , hakkımı helalETMEYECEĞİM, Hani takımın burdan kurtulacağını bilsem, verilen paranın bir işe yarayacağını bilsem , vallahi bende eklerim ama netice ortada borçsuz tek kulüpken süper ligde şimdi batmaya yakın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abidin 44 (1 yıl önce)
    Bu düzende kravatlı hırsızlara madalya veriliyor helede büyük götürmüşse bence adili getirin bide malatya ya millet vekili yapın hiç kimse hesap sormasın sora mazlar çünkü akbabalar la beraber yemişler doymadınız gitti inş toprak doyurur sizi Bi furbol kalmıştı onuda bitirdiniz düşün malatyanın yakasından
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Malatya ne günlere kaldık Türkiye örnek olan,rahmetli soykan ve sayın Mehmet Yaşar çerçi dönemini gören birisi olarak söylüyorum böyle futbol olmaz olsun diyorum, ülkemizde bir çok ilde takımlar battilar ama biz batan birinci takımdan ders almadan ikinci takımını batıran tek şehiriz transfer tahtası kapalı Esenlik yiyecek vermese tesisinde yemek çıkmayacak belediye odemese interneti doğalgazı suyu elektriği kesilecek Malatya esnafına dünya bir borcu olan bir kulübe sayın valimiz ve sayın başkanlarımız nereye kadar nereden para bulup verecekler böyle bir konuşmayı başkan yapabilirdi bu hocanın işi olmamaliydi oyuncuların transfer paralarını ve primlerini istemeleri verilmezse fedarasyona başvurmalarinda doğal karşılıyorum .
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kerem (1 yıl önce)
    Yılmaz Hocanın Üslup sıkıntısı var. Derhal özür dilemelidir. Basın sözcüsü müsün, hocamısin??? Sana bu açıklamayı yaptıranlar kimler ? Sen işine bak Yılmaz hoca
    %15
    %85
    Yanıtla
  • gulagaci (1 yıl önce)Kerem isimli kullanıcı yorumuna
    Söz vermeyeceksin.verdiğin zaman yerine getireceksin.........
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adam haklı…senin memelektinin adamı sahip çıkmıyor malatyspora senin belediye başkanların sahip çıkmıyor kim sahip çıktı..adam da üslüp sıkıntısı nerde var ? Küfür etmemiş hakaret etmemiş…gerçi yeşilyurt belediye başkanı ve battalgazi belediye başkanı 2 side adıyamanlı neden malatyaya veya malatya spora sahip çıksınlar ....ne günlere kaldık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • GÖKHAN (1 yıl önce)Kerem isimli kullanıcı yorumuna
    hem hoca hem basın sözcüsü varmı itirazın. bir delikanlı cıktı önünü kesmeyin. bıktık artık sizin gbi insanlardan. ne yanlış kelime kullanmış. bu memleketten para kazanan bakacak bu takıma. yiyip yiyip defolup gitmeyecekler. bu şansı iyi kullanmamız lazım yılmaz hoca bu takım için buyuk bir sans. kesmeyelim önünü.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Akça (1 yıl önce)
    Gerçekten de helal olsun sana Yılmaz hocam, bir şehir sustu bari sen konuş,adam olan sözünde durur doğru söze ne diyelim, söz verdiler ise sözlerini tutsunlar,adamlık bunu gerektirir. Şimdi yalaka tayfalar Yılmaz hocayı harcamak için kulislere başlarlar. Malatya halkı Yılmaz hoca 'yi hiç kimseye yedirtmeyecegiz , seçim var sakın ha aklınızı başınıza alın.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Metin (1 yıl önce)
    Adil gevrek denilen şansa ve erketelerine bu zamana kadar yaptıklarının hesapları sorulmadı işin enteresan yanı ne vali ne belediye başkanları ne de milletvekilleri hiç birşey yapmadı adil ve erketeleri servetine servet katarken ama bizim halkımız balık hafızalı seçimler de yine unuturuz yapılanları yapılmayanları
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Bu yms batıyor. Tıpkı geçen seneki gibi. Para lazımsa kulübün parasını adil'den alacaksiniz. Vatandaşın 5 kuruşunu bunlara verenlere hakkımızı helal etmiyoruz. Yilmaz Vural da kendi parasını kurtarmanın derdinde bu şova kanmayın.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • selami (1 yıl önce)
    Belediyeleri savunanlar, seçim geliyor. Seçim paraları nereden çıkacak. Belediyelerin seçim döneminde harcadıkları paraları hiç hesapladınız mı? Yediler, içtiler, gezdiler, ağırladılar, pankart astılar, miting yaptılar, dahası var oğlu var. Bunları helal ediyorsunuz da Yeni Malatyaspor'a, Malatya'mızı tanıtacak olan kulübümüze yapılınca mı haram oluyor. Aha bu taş devri kafalar yüzünde Malatya bu durumda. Malatyaspor'a para verilirse haram olsun diyenler, seçime harcanırken sesiniz çıkmıyor ya aldığınız nefeste size haram olsun. Herkes Yeni Malatyaspor'a sahip çıkmalı, Adil Gevrek de hesap vermeli.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Seyyah Tarihçi (1 yıl önce)
    Büyükşehir belediyesini ayrı tutuyorum, Selahattin Bey 10 milyon lira para verdi.. Kimin parasını verdi?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Adamsın hocam (1 yıl önce)
    Adam bir haftada isyan bayrağını açtı koca malatya 500 milyon para nereye gitti sormuyor degirmen gitmiş bir çuval unun hesabına düşmüş herkes siyasiler baskı yapın tabi koca malatya yı yediniz yetmedi bide klubü yediniz zehir zıkkım olsun yiyenlerin burnundan gelsin
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Kulübü batiranlara kimse bir şey diyemedi çünkü malum kişi kulübü tek başına batirmadi tahminim organize işlerdi onun için üzerine gidemezler kapanır gider keşke birileri konuşmaya başlasa diyorum, ne olursa olsun yeni malatyasporun bu durumda olmasında hiç bir kusurları olmayan Battalgazi ve Yeşilyurt belediye başkanlarımıza hiç bir insan adammisiniz diyemez.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Onur (1 yıl önce)
    Yeter ya nasıl geçinecez derdine düştük bunların derdine bak millet aç aç devletin(yani biz kesemizden) dağıtın. Yeter birileri çalar diğerleri çanak tutar inşallah küme düşer de kurtuluruz yolsuzluktan, boşa giden paralardan, isim yapmak isteyen 3 kuruş adamlardan suya zam vatandaş öder motaşa zam vatandaş öder neyimiz doğru acaba ?
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Başkan (1 yıl önce)
    Belediyelerden fakir fukaranın parasından 10 tane ne idüğü belirsiz adamlara para harcanmamalı başkanlar işadamları durumu iyi olan gönüllü katkıda bulunmak isteyenler kulübe destekte bulunabilir ayrıca bir kampanya düzenlenebilir isteyen taraftar vatandaş yardımda bulunabilir mesaj usulü vb.en önemlisi şu soruşturma bir an önce sonlandirılıp Gevrek efendi ne kadar parayı hiç ettiyse kat kat fazlasıyla tahsil edilip yargılanmalıdır.spor kulüplerini yönetenler görev surelerince harcadıkları yedikleri ictiklerinin hesabını vermeden bırakıp gitme düzeni devam ederse tüm kulüplerin sonu böyle olacaktır...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Turan (1 yıl önce)
    Ben Battalgazi bölgesinde oturuyorum Eğer Osman Güder başkan vermemişse iyi etmiş. Ben köstebek çukuruna dönen yolda her gün gidip gelmek zorunda kalacağım ama başkanım bana yol yapmayip Adil Gevregin pisliğini temizleyecek. Kul hakkidir beyler yapmayın. Hem belediyenin isimi para vermek yaaa kulüp kendini bu zamana kadar donderemeyecek seviyeye geldiyse adil beye sorun bir. O yönetimin pisliğini kabul eden divan kuruluna da hakkım haram olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • gulagaci (1 yıl önce)Turan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı sözüne sadıktır sözünde durur..............
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Bu açıklamadan sonra belediye başkanları ve kulüp başkanından bir açıklama bekliyoruz.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    yılmaz vural... belediye başkanları hakkında böyle konuşma hakkını sana kim verdi.. sen kimsin belediye başkanlarına karşı kabadayı kabadayı konuşuyosun efendi ol yılmaz efendi.. butakımın kümede kalamıyacağını anladın kendini kovdurup tazminat almak için böyle bir yol seçttin
    %29
    %71
    Yanıtla
  • gulagaci (1 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı sözünde durur para veremeyeceksen yok dersin ...............NET.....
    %0
    %100
    Yanıtla
  • gökhan (1 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    niye belediyen başkanlarının hakkında konuşmak yorum yapmak yasakmı. takıma 3 kuruş faydan olmaz ama akıla geldinmi kralsınız. sizin yapamadıklarınızı yapıyor bu adam. oyuzden işinize bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Selahattin Başkan, öz be öz Malatyalı Yılmaz Hocam. Yeşilyurt ve Battal Gazi Belediye başkanları ise Malatyalı değil, bilmem anlatabildim mi Yılmaz Hocam...
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Ceyhun (1 yıl önce)
    Helal olsun hocam, ağzına sağlık
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Benim anlamdığım mevcut yönetim ne iş yapıyor. Hiç bi şey yapmadan başkanlık yapıp başkanım diye protokolde oturuyorlar. Prim Büyükşehir versin, para lazım ilçe belediyeleri versin, elektrik dahi ödeyemeyen bi yönetim bıraksın belediyler bi yönetim oluştursun.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Battalgazi ve Yeşilyurt belediye başkanlarından konu ile ilgili açıklama bekliyoruz,bu açıklamadan sonra eğer kulüp yönetimi varsa onlardan da açıklama yapmalarını bekliyoruz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Nedim (1 yıl önce)
    Belediye başkanları malatyaspora yardım yapacaklarsa(açıklama doğru ise) eğer kendi keselerinden yapsınlar. Halkın malından ağalık yapmasınlar.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatya4444. (1 yıl önce)
    Sevgili yılmaz vural mücadelen icin sonsuz teşekkürler. Ancak gerek büyükşehir olsun gerek ilceler verilen paralari kimden kesiyor biliyor musun ? 9 saat emek veren hakkı yenilen emeğinin karşılığıni alamayan işçiden kesiliyor. Şov icin para veren büyükşehir esenlik den kesiyor parayi sanki işçinin hakkını tam veriyormus gibi bol keseden veriyor. Yarin bir gun promosyon anlaşması yapacak selehattin baskan emin ol ki ondan kesecek malatyaspora die neyse ki bankalar 9 bin vermişde anlasamadi. Bende yms maçlarını takip eden bu duruma üzülen kisilerdenim ancak hakkımızın adil gevreğin yedigi yere gitmesini istemiyoruz kim 1 kurus benim ve emekcilerin hakkından veriyorsa haram olsun. Ayrıca sehrin milletvekileri ankara da baskı yapıyor müfettiş gelmesin die adil ile beraber onlarda yemis ki istemiyorlar denetimi zaten hesap bile soramadilar. Siyasiler bu kulübün parasini yediği icin gerek adilin raconuna gerekse yilmaz hocanın bu yükselişine kimse tepki koymuyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Salih Yılmaz (1 yıl önce)
    Büyükşehir belediyesinin ulaşım ve su ücretlerine yapılan zammın sebebini kamuoyuna açıklayan Yılmaz Vural Hocaya teşekkür ederim.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Bu açıklama üzerine yönetim kurulu derhal istifa etmelidir.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Ne malatyaspormuş arkadaş.bırakın düşsün...destek destek nereye kadar
    %53
    %47
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    belediyelerin 1 krş dahi vermesine karşıyım.selahattin gürkan nasıl 10 milyon verir bunun hesabını versin.futbol kulüpleri profesyoneller hiç bir şekilde ilimizi temsil edemezler.şirket olmuşlar daha ötesi yok.siyasiler ve bürokratlar bu işe hemen atlamasın.geçmişte neler oldu herkes ders alsın artık döne döne yanlış olmaz.futbol eski futbol değil ,şehri temsiliyet diye birşey yok artık.tv lerde birbirlerine ana avrat söven bir yapı nasıl ili temsil eder.amatör kulüplere destek versinler ona varız.yılmaz vural vali nin 2 saatini neden alır.vali yanlış tavır alıyor ,halk ile iç içeyim vurgusu yapmak için futbol kulüplerinden racon yenmez.sizin makamınız bunların oyunlarına gelmemeli.belediye başkanları da halen akıllanmamışlar,nasıl ,niçin söz verirsin ,işte böyle şov yaparlar.başkanlara sesleniyorum kendinizi harcatmayın futbol kimin umrunda ,geçti o devirler zoraki dayatma var. paraları iç etmesinler.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (1 yıl önce)malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Boş boş konuşma gidip milyonları saçma sapan film festivallerine master chfe verirken sesin niye çıkmıyor.Bi memleketin takımının süper ligde olmasını bence iyice bi kavra
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Süper ligde olduğun zaman ne oluyordu, saçma sapan yorum yapmayın... Belediye mecbur değil, yönetimler transfer yaparken belediye başkanlarınamı soruyor...
    %62
    %38
    Yanıtla
  • dediğinde haklısın ama boş düşünme , o zaman esenlik belediye spor olsun belediye başkanı klüp başkanı olsun... Ne zaman süper lige çıksa birileri zengin oluyor sonra klüp hop kümeye. Belediye kafasına göre para veremez vatandaşın hakkı var onda.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Bi de utanmadan o kadar işimin arasında gidip valiyle konuştum falan yazmışlar. Vali devletin ildeki temsilcisidir. Saygısızlık iyice ayyuka çıktı ya. Seni adam yerine koyup dinlemiş yani. Normal vatandaş olsa bu kadar dinlemez belki sana saygı duymuş.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • THY yunan isbanya portekiz basket takımlarına sponsor özel uçakla gidip geliyorlar hiç kimsede ses çıkmadı şimdi belediye yardım edecekse ne güzel süpef lige çıktımı bütün Malatyalı kazanacak bu kadar cahil insanın Malatyada yaşaması çok acı
    %77
    %23
    Yanıtla
  • malatyaspor (1 yıl önce)malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    burda bazi kisiler cok bilmis gibi Konusuyor.Her Sehirde Belediye Destek Veriyor yoksa Futbol Kalmaz.Adil Gevrek de Belediyenin Sayesinde Mesur oldu.Yoksa kim Taniyacak Adili?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vali nerenin valisi takım nerenin takımı yoksa senin bir tek rumuzunmu malatyalı.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Hocam bu konuşma inanın olmadı çıksın kulübün başkanı konuşsun.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Fitbol (1 yıl önce)
    Ya Allah aşkına kimin karnını doyuruyor futbol boş yapmayın. Sosyal bi olaymış ne sosyal olayı?? 800 bin küsür nüfusu olan Malatya'da kimin umrunda futbol? Kimin sofrasına aş ekmek oluyor futbol??? Millet canının derdinde teknik direktörümüz de saçına fön çektirmenin.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Serdar Malatyalı (1 yıl önce)Fitbol isimli kullanıcı yorumuna
    Eğri oturup doğru konuşalım Futbol sayesinde şehir tanımı yapılıyor Gelen taraftarlar şehre ekonomi katkı yapıyor Şehrin tanımı oluyor Vs...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hass Malatyalı (1 yıl önce)
    Yılmaz abim çok değerli Osman Başkanımız banada (söz) vermiştii bence sen başının çaresine bak :))
    %87
    %13
    Yanıtla
  • ALPAY (1 yıl önce)
    Yılmaz hoca keşke sezon başında gelseydi.şehrin dinamiklerini harekete geçirecek,ateşleyecek bir adama ihtiyaç vardı.helede maç sonunda oynamasına bayıldım.uyuyan devi uyandır yılmaz hoca.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Ne güzel iş degilmi kulübün yayıncı kuruluş tan gelen paralarıni,ucuza alınıp pahalı satılan oyuncu paralarını,reklam gelirleri vb bütün paralarını har vurup harman Savur üstüne 500 trilyon borç bırak kendin yazdığın malatyayi bilmez 60 delegenle el kaldır indir oyna Çek git hesap verme kimsede hesap sormasın sonunda suçlular bulundu büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi belediye başkanları başkanlar nereye kadar halkın parasını borç batağında ki kulübe verecekler bu işin tek yolu var hesaplarda harcamalarda yerindelik kontrolleri yapılmalı eğer varsa yanlış yapanlar hesap vermelidir,bu işte sorumluluğu olmayanlar eski başkana 3 yıldan beri kulübü bırak yonetemiyorsun diyen belediye başkanlarıdir.belediye başkanları istifa et derken kimler istifa etmemesi konusunda destek verip bugünde olayları uzaktan seyrediyorsa gerçek sorumlu onlardır.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • İsmet Yılmaz (1 yıl önce)
    Millet malı götürsün takımın altına dinamiti koysun kibriti çakıp patlatsın borç üstüne borç yapsın ceremesini belediyeler çeksin bu paralar altyapı için harcansın birilerinin borçlarını kapatmak için harcanmasın yazık günah bu memleket kaç takım yedi iş bilmezler yüzünden...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Aynen valla. Sanki teknik direktör olurken takım kurarken bize sordular.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)İsmet Yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı genç spor severler 20 yıl sonra bu olaylar unutulur yeniden yeni yep yeni Malatyaspor kurulur yine İstanbul yollarına düşülür bir başkan bulunur paralar hiç olur gider diyeceksiniz neden Malatya'dan başkan bulunmaz Malatya'dan bulunursa ve yanlış yaparsa yüzü kızarır sokağa çıkamaz da ondan.degerli gençler işte o gün gelirse metin kaya çağlayan, hikmet Tanrıverdi ve Adil gevrek olaylarından sonra il dışından bir başkanı stadimiza sokmayiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pala (1 yıl önce)
    Dün geldi bugün millete ayar vermeye çalışıyor. Hadi ordan...
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Vay be ne hallere geldik..! Adam bizim paramızla bizim seçtiğimiz (sözüm ona) belediye başkanlarına rajon kesiyor. Doğru söylüyor eğer sizde zerre kadar deli kanlılık varsa bu sözün altında kalmazsınız.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatyalım (1 yıl önce)
    Çınar ve guder Malatyalı mı ki Malatya sporun önemini anlasınlar Malatyalı olmayan birisi bu bilinçte olabilir mi ki
    %84
    %16
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    belediyeler eğer 1 lira bile verirse hakkım helal değildir. Birileri zengin olsun diye bizim vergileri kullanmasınlar. Yatırım yapsınlar, hizmete harcasınlar.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekkürler Hasan bey kulüpler paraların hiç edildiği kimsenin hesap vermediği çiftlik haline gelmiş çağırın eski başkanı bu kulübü neden niçin 500 trilyon borca sokmuş,başkan olmadan önceki ve sonraki yakınları dahil para hareketleri incelensin biz kimseye peşinen suçlu diyemeyiz hesap versin aklanirsa helal olsun.
    %93
    %7
    Yanıtla