SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vurulmuş Halde Ölü Bulunan Kadın ve Erkek Arapgir'den Gitmiş

Vurulmuş Halde Ölü Bulunan Kadın ve Erkek Arapgir'den Gitmiş
A- A+ PAYLAŞ

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi Emirler Köyü yakınlarında, Cuma akşam saatlerinde park halindeki Malatya plakalı araçta göğüslerinden vurulmuş olarak bulunan, farklı kişilerle evli oldukları öğrenilen kadın ve erkeğin cesedi, kimlik belirlemesinin ve otopsinin ardından ikamet ettikleri Malatya'nın Arapgir ilçesine gönderilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

44 ADP 354 plakalı Kartal marka otomobilde bulunan cesetlerin, Malatya Arapgir nüfusuna kayıtlı 34 yaşındaki Özay Gül ve 24 yaşındaki Selda Karaca'ya ait olduğu belirlenmişti. Otopsi için Sivas'a nakledilen cesetler, otopsinin ardından Arapgir ilçesine gönderildi.

Kurşunla göğüslerinden vurulmuş olan kadın ve erkeğin olduğu araçta bir tabanca bulunduğu belirtilirken, yetkili makamlar olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yolundaki araştırma ve soruşturmalarını sürdürüyor.

Bu arada ölü bulunan kadın ve erkeğin farklı kişilerle evli oldukları öğrenildi.

Sivas, iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız