SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaban Domuzlarına Karşı Sürek Avı

0
Güncellendi - 2020-02-04 02:45:04
Yaban Domuzlarına Karşı Sürek Avı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde sürek avı düzenledi.

Beybağı Mahalle Muhtarlığı tarafından yaban domuzlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında Günpınar Vadisi'nde bulunan Beybağı, Günpınar, Kılıçbagı, Sayfiye ve Mehmetpaşa mahallelerinde sazlık ve kırsal kesiminde sürek avı yapıldı.

İlçedeki ve mahallelerdeki ruhsatlı avcıların katıldığı sürek avında 38 yaban domuzu avlandı.

Beybağı Mahalle Muhtarı Mustafa Biltekin, AA muhabirine, yaban domuzlarının mahallelilerin tarlalarına ve bahçelerine ciddi zararlar zarar verdiğini söyledi.

Gerekli izinlerin alınmasının ardından sürek avı düzenlendiğini ifade eden Biltekin, uzun yıllardan artan domuz sayısını kontrollü bir şekilde azaltılmasına yönelik yapılan sürek avının mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandığını kaydetti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • muhammed (4 yıl önce)
    Aman ne büyük iş başarmışlar,pozlara bak sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Halis ağa (4 yıl önce)
    Merhaba Arkadaşım, zarar gören ve ürünler sizin olsa idi, acaba böyle şeyler yazar mıydınız merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayvan sever (4 yıl önce)
    Bu güzelim hayvanlardan ne istiyorsunuz bırakın onlarında doğaya bir faydası vardır yazık günah değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • Size katılıyorum. Zaten insanoğlunun, hayvanları yok etmek için hep bir bahanesi vardır. Küçücük bir sincabı bile iki cevizini yedi diye vuran canilerin olduğu bir dünyada yaşıyoruz maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sırf eleştiri yapmak için yorum yapmayın. Domuzların köylülerin arazilerine, ağaçlarına, ekinlerine verdikleri zararları biliyormusunuz ama buraya bi şeyleri eleştireyimde ne olursa olsun diyerek gelip yorum yapıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zarar gören çiftçilerle empati yapmanız lazım
    0
    0
    Yanıtla