SON DAKİKA
SON DEPREMLER

' Yabancı Düşmanlığına ve Nefret Eylemlerine Müsaade Edilmeyecek'

' Yabancı Düşmanlığına ve Nefret Eylemlerine Müsaade Edilmeyecek'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nden Çarşamba gecesi yapılan açıklamada, Kayseri'de 30 Haziran gecesi Suriye uyruklu bir şahsın küçük yaşta kız cocuğunu istismar etmesi nedeniyle meydana gelen olaylardan 3 gün sonra Malatya gece yapılan yazılı açıklamada, 'yabancı düşmanlığına ve nefret eylemlerine müsaade edilmeyeceği' belirtildi.

Malatya Valiliği'nin 3 Temmuz saat 21.08'de basın kuruluşlarına gönderdiği 'Basın Açıklaması' şöyle:

"Kayseri’de Suriye’li bir kişinin karışmış olduğu müessif olay ile ilgili ve Suriye’de meydana gelen olaylar sonrası ülkemiz genelinde Suriye’lilere yönelik provokatif eylemlere sebep olan üzüntü verici olaylar yaşanmıştır.

Güvenlik Güçlerimiz tüm suç ve suçlarla mücadelesini dün olduğu gibi bugünde sürdürmektedir. Yüce Türk adaleti suçlulara hak ettiği cezaları verecektir. Ülkemize karşı faaliyet gösteren bazı unsurların kamu düzenini bozma girişimleri devletimizin tüm birimleri ile gösterdiği özverili çaba sayesinde başarısız kılınacaktır.

Milletimizin inancında, kültüründe, medeniyet değerlerimizde olmayan yabancı düşmanlığına ve nefret eylemlerine müsaade edilmeyeceği bilinmelidir.

Aziz milletimizin, itidalli davranarak ülkemizin birliği ve bütünlüğüne zarar getirecek eylem ve davranış içinde olmamaları konusunda gerekli hassasiyetin vatandaşlarımız tarafından gösterileceği hususunda şüphemiz yoktur.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Abdo (11 saat önce)
    Ülkemde mülteci istemiyorum suç mu ? Vatandaş ekonomik olarak çökmüş barınma problemi hat safhada kiralar korkunç boyutlarda insanlar işsiz işi olan maaşını zor alıyor. Bu gün malatyada tokinin taşeronu olan firmalar ödenek olmadığı için çalışmıyor .Yoncalı barajında çalışanlar 3 aydır maaş alamıyor mesela bunlar örnek ülkenin geneli böyle Valla kimse kusura bakmasın birde suriyelilerle uğraşamayız. Hani eve lazım olan Cami ye haram dı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Susun (20 saat önce)
    Susın bu ülke din gardaşlarımızın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (22 saat önce)
    Üstümüzde tepinmelerine az kaldı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 10 sene (1 gün önce)
    10 sene sonra sınırın çoğu onlardan olunca görüşüyüz keşke aynı dutarlılığı kendi halkınıza da gösterseniz maraşea sivasta çorumda malatyada ankara garında faili meçhullerde nerede idiniz arap sevicileri
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kentli 444 (1 gün önce)
    Suriye'de savaş yok ki siz niye bunları savunup göndermek istemiyorsunuz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (1 gün önce)
    Suriye'de savaş bitti gondermemenizin sebebi nedir? Afganlar(18-40 YAS ERKEK AFGAN) İran'ı geçip 3000 km den geliyorlar sınırdan elini kolunu sallayarak geçiyor. SİZİN AMACINIZ NEDİR ? Al evinde besle vali !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ertugrul (1 gün önce)
    Kendi halkinizi korumadiniz be. Parklar da bahçelerde , sahillerde her yerdeler bizim yaşam alanımızı kisitliyorlar. Alın çadır kentlerinize o zaman saldiniz çayıra mevlam kayira. MULTECİ İSTEMİYOR HALK İ S T E M İ Y O R ! KORKUTMAYA CALİSİYORSUNİZ KENDİ HALKİNİZİ! AMA KORKMUYORUZ SİZDEN!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 gün önce)
    Yabancı düşmanlığı olarak görülen aslında; insanımızın düşürüldüğü durumdur. İşimize, hastanelerde sıramıza, ev kiralarımıza yapılan zama ve ev fiyatlarını artmasının en önemli sebeplerinden biri olan yaklaşık 10 milyon yabancıyı bir an önce geri gönderin. Diğer söylemlerinizin hiç bir değeri halk nezdinde yoktur. YETER ARTIK
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kiraların yüksek olması ekoniminin kötü olması yanlıṣ politikanın hatası ermenistanda hiç yabancı yok ekonomi çökmüṣ almanyanın yüzde 50 si yabancı ekonomi iyi demeki sen yanlıṣ düṣünüyorsun yoksulu çok olan ülkenin zengini çok zengin olur bu suriyeli konusu suriyede küçük israil kurulması için oyunun bir dalı ukranyalılar halen otekerde kalıyor yabancıya karṣı olanlar onları görmüyormu
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyam (1 gün önce)A Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ekonominin bir sürü sebebi var. Bunlardan biri de 10 milyon başı boş yabancılar. Çalışır vergilendirilmez açigi biz kapatırız, hastaneye gider bedava eczane bedava açığı beni vergilendirerek kapatırlar, gıda arz talebi arttırır fiyat yükseltir, kiracı olarak arz talebi yükseltir kiralar artar bunu görmemezlikten gelemeyiz. Ama tabi ki akp nin muhtesem ekonomist sistemi de bizi bu hale sürükledi. Nas ekonomisi dedi şimdi ne faizi uyguluyor bilemem ona da siz karar verin. Faizi indirdi 128 milyar dolar kuru baskilamak için eritildi , kur korumalı mevduat denen saçma bir icat buldular zengin trilyoner oldu kazandiklari parayı halk ödüyor. Gördüğümüz gibi iki etmen de ortada. SİGİNMACİLAR ACİLEN GONDERİLMELİ GELECEGİMİZ İÇİN EN BUYUK TEHDİT ONLAR !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (2 gün önce)
    Kendi ülkemde kendi şehrimde yabancı kaldım ya şehrimde sessiz kal sus konuşma onlara serbest sana yasak benmiyim TURK onlarmi anlayamıyorum....yeter yeter bu vatana sahip çıkın TÜRK BAYRAĞIMIZI yakanlara değil.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Vatanı seven vatan için çalıṣır vergisini öder batılı avurpalı olanların ayaklarına kapanan biraz dolar getiriyor diye komṣun olan ülkenin zorda kalmıṣ sana sığınmıṣ garibana düṣmanlık yapmak bu ülkenin insanına yakıṣmaz sapık adi pislik hırsız olanda bizim dahi olsa belasını bulsun idam edilsin ama çocuk yaṣlı kadın garibanı yakmak yıkmak ekmeğinde etmek israilden ne farkımız kalır
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Recep solmaz (2 gün önce)A Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Hangi garibana TÜRK biri düşmanlık yapmış ekmeğinden etmiş yıllarca askerimizi polisimizi korucularımızı katledenler suriyede yatıp kalkıyorlardı şimdi serbestçe 1 . Sınıf vatandaş oldu belkide senden benden daha iyi bu devletden hizmet alıyor .trol san sizin gibi satiliklara bu TÜRK BAYRAĞIMIZI yaktirmayiz. Ülkemizi karıştırmanıza fırsat vermeyiz ajanlık yapmayın .
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Recep kardeṣ böyle bayrak sevgisi olmaz suriyede ırakta doğuda ki askerlerimizi ṣehit ettiren gücü hepimiz biliyoruz gücümüz yetmiyor çuval geçiren güçe ses çıkmıyor kardeṣi kardeṣi düṣman edene ses yok bize sığınan garbana bu kadar düṣmanlık korkaklık vijdansızlık olur 1990 de almanyada da böyleydi almanın yapmadığı iṣi daha az paraya türkler yapardı iṣizliğin suçunu türklere çocuk baṣarısız olur türk çocukları suçlu adam bira düṣkünü çalıṣamaz iṣde kovulur suç türklerin türkler olmasa bana mecburlar derlerdi enkazda kalan suriyeli neden ses vermedin diyen afata verdiği cevap suriyeli olduģumu anlarlarsa çıkarmazlar diye susdum demesi halen içimdeki acı denizlerde binler öldü kalanında biz cezalandıralım Yarin bizim ne olacağımızı Allah bilir
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Recep solmaz (2 gün önce)A Ali isimli kullanıcı yorumuna
    ALLAH kimseyi vatansız topraksız bayraksız bırakmasın mağdur mazlum merhametli vicdanlı tüm insanlar bizim ALLAH ýarattigi kuluna zarar verilmesini istemez bizde yaradan dan güç alarak doğru adaletli ayrım yapmadan nefret tohumları ekmeden fitne fesatlara hep beraber fırsat vermeyelim ..benim derdim bizi bölüp suriye yugoslavya rusya irak suriye gibi yapmaya çalışanlara bunlara destek olanlara konu tuzağı görmek hepsi bu kardesim
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Amiiinn recep kardeṣ hiç bir arap ülkesi özgür değil a den z hepsini abd yönetiyor her ṣey açık almanya birleṣti avurpa sınırları kaldırdı bizi asya afirkadaki ülkeleri parçala böl yut fransa almanya büyük düṣman dost oldu bizi de bütün komularla düṣman yaptılar ajanlar hariç hiç bir yunan Türke düṣman değil ama her an savaṣ olacak gibi nedeni abd ingilih israil Allah vatanımızı korusun
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyali43 (1 gün önce)A Ali isimli kullanıcı yorumuna
    A Ali nerede savaş var? Seni kandırıyorlar bak Suriye'de savaş kalmamis. İster Esad tarafına geç istersen git idlibde muhalifler le yasa. Seni ayakta uyutuyorlar bana sığınması arap ülkelerine gitsinler hiçbiri almıyor bu çapulculari. Yaşlı ,çocuk alsalardi ilk başta eyvallah derdin şuan onları bile göndermek gerek! SURİYEDE SAVAS YOK
    %100
    %0
    Yanıtla