SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yağmur Yağdı, Merdiven Çağladı!

Yağmur Yağdı, Merdiven Çağladı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'yı sular altında bırakan sağanak yağış sırasında İnönü Kapalı Çarşısı'ndaki baskına da, merdiven arasında "çağlayan" sel sularının yolaçtığı bildirildi.

Pazartesi akşama doğru başlayan yağış kent genelinde yaşamı büyük ölçüde etkileyip, sel baskınlarına yolaçarken, İnönü Kapalı Çarşısı esnafları, Ziraat Bankası tarafındaki girişte kentin yeraltındaki yağmur suyu drenaj kanallarından sızan suların merdiven arasından çağlayarak ortaya çıkması ve çarşı içine akması yüzünden zor saatler geçirdiler.

Çarşı esnafları ve hatta küçük çocukları işyerlerine doğru sızan suyu engellemek için büyük çaba gösterirken, yağmurun dinmesi ve sel sularının çekilmesiyle birlikte drenaj kanallarındaki suyun azalması sonucu çarşıya sızan su kesildikten sonra rahat nefes alabildiler. 100'ün üzerinde işyerinin bulunduğu çarşıdaki esnaflar, daha önce rastlanmayan bu sorunun en kısa sürede giderilmesi için belediyenin ilgisini beklediklerini bildirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız