SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yağmur'u Sınava İl Müdürü Yetiştirdi

0
Güncellendi - 2021-09-05 16:26:38
Yağmur'u Sınava İl Müdürü Yetiştirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, bursluluk sınavına girmek için yanlış okula giden öğrenciye İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay yardım ederek, makam aracı ile sınava yetiştirdi.

Öğrenci Yağmur Dursun, bursluluk sınavı için yanlışlıkla Vali Galip Demirel Ortaokuluna gitti. Öğrenci Yağmur Dursun, sınava gireceği okulun Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi olduğunu öğrenerek paniğe kapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, öğrencinin durumunu öğrenince hemen makam aracıyla öğrenci Dursun’u alarak sınava gireceği Tevfik İleri İmam Hatip Lisesine götürerek sınavda başarılar diledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • mehmet (2 yıl önce)
    Aynisini o gun bende yaptim hemde sahsi aracimla gec kalan bir ogrenciyi tecdeden alip Gazi lisesine getirdim bu haber degeri tasiyan resimleyip basina verilecek bir durum degil bu ulkede yasayanlarin yuzde doksandokuzu ayni seyi yapar zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Derman (2 yıl önce)
    Çok sıradan insanî bir durumu bile fotoğraflayıp basına servis etmek de ne oluyor? Hakikaten erdemli bir toplumda haber taşımayacak adiyattan bir olay eğer memleketimizde haber değeri taşıyorsa bu hiç iç açıcı bir durum değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Bu haber önemi taşıyor mu ilginç, kendi arabası ile mi götürmüş ? yok devletin makam aracı ise fark etmez 365 gün de birgünde vatandaş binmişse ne olmuş?..
    0
    0
    Yanıtla
  • Haber değeri taşıyor tabi. Bu çocuğun hiç mi büyüğü yok. Bir gün önceden okulun yerini öğrensinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal ÖZTÜRK (2 yıl önce)
    Malatya'da Tevfik İleri İmam Hatip lisesi yok ki . Çocuk farklı ildemi sınava girdi yoksa :))
    0
    0
    Yanıtla
  • haberde yanlış yazılmış olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ortaokulu demek istemiş galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Vardır vardır alt çekmeye de bakın malatyahaber yanlış bilgi paylaşmaz
    0
    0
    Yanıtla