SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yakaladığımız Pozisyonları Gole Çeviremedik"

0
Güncellendi - 2017-12-04 05:32:55
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, 0-0 sonuçlanan Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün yine gol pozisyonuna giren Malatayaspor vardı. Maalesef geçen maçlardaki gibi yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Bu şanssızlığı eninde sonunda kıracağız inşallah" dedi.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Bulut, “Ortada geçen bir maç daha çok pozisyona giren bizdik. Takımım 4 haftadır gol atamıyor. 1,5-2 pozisyon kalemizde gördük. Yarattığımız pozisyonlar var golü atamadık. İyi, kompakt ve agresif oynadık. Pozisyon yarattık ama gol atamadık. Akhisarsporlu futbolcular ceza sahasında kendilerini erken yere attılar. Oyunun son bölümlerinde bunlar olabiliyor. Centilmence oynamaları gerekiyor. Orta yapılan bir top var, Caner’in eline çarpı penaltı pozisyonu vardı. Herkes hata yapabiliyor. Futbol hatalar oyunu. Doğru işler yapıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Göztepe maçından arzu ettiğimiz 3 puanı alacağız.” diye konuştu.

Daha sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Bugün 2 takım için de önemli olan bir maçtı. Biz kazanmış olsaydık üst sıralara biraz daha yaklaşmış olacaktık. Akhisar kazanmış olsaydı alt sıralarda yer alan takımlarla farkı açacaktı. İyi bir 90 dakika oldu. Ortada geçen bir maçtı. Bugün yine gol pozisyonuna giren Malatayaspor vardı. Maalesef geçen maçlardaki gibi yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Ama önemli olan pozisyonlara girebilmek ve üretmek. Biz üretiyoruz. Son maçlarda atamadık. Bu şanssızlığı eninde sonunda kıracağız inşallah. Kalemizde az pozisyon veriyoruz. Rakip takımın itiraz ettiği penaltı pozisyonu için buradan var mı, yok mu şuan değerlendiremeyeceğim. Son dakikalarda kendilerini yere atmalar oluyor. Maçın centilmence oynanması gerekiyor” dedi.

Kendileri lehine bir penaltı verilmediğini belirten Bulut, “Maçın ilk yarısında oyuncumuz Cissokho’ya bir sarı kart verildi. Benzer pozisyon son dakikalarda da yaşandı. Bu kez rakip oyuncu Caner’in eline çarpan bir top var. Hakemin bunu penaltı olarak değerlendirmesi gerekiyordu. Herkes hata yapıyor. Hakem de futbolcular da hata yapabiliyor. Futbol hatalar oyunu. Yapacak bir şey yok. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Manisa, iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Semih (6 yıl önce)
    Bozdemir ölçüyü kacirmissin biraz icimizi kararttin ne bu böyle bankları kiracakmisiz aglayacakmışiz.... Yeter be sakin olun!!!Erol Hocaya sahip çıkalım eldeki malzeme ile en iyisini yapmaya çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim biz geceyi gündüze kattık uzak yakın demedik deplasman deplasman dolaştık artık yol yakınken bişşryler yapmamız lazım tamam elimizdeki malzeme bu eee elimizdeki yönetimde bu? Dening hiç yoktan iyidir dia hiçyoktan iyidir eren hiç yoktan iyidir bunlar varken bari bunları değerlendirsin hep aynı hikaye kompaktık ofansiftik çarttuk çurttuk motivasyon yoktu falan filan erol bulut oynatacak bu takımı biz değil korkak oynuyor takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (6 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    Eyvallah kardeşim anlıyorum seni.Ben de zaman zaman çok sinirleniyorum ama bizim tek sevdamız tek takımımız malatyasporumuz o yüzden diyorum ki biraz daha sabırlı olalım inşallah iyi olacak bu takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (6 yıl önce)
    Hep ayni hikaye pozisyonlari gole ceviremedik
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (6 yıl önce)
    erol bulut malatyaspor a sistem getirdi. iyi çalıştırıyor.malatyaspor un berabere kaldığı beşiktaş cimbom a 3 attı, 6 da atardı.....
    0
    0
    Yanıtla
  • src (6 yıl önce)
    Erol bulut teknik yönden zayıf kalıyor. Adem Büyük sayesinde 10 kişi oynuyoruz her maçı. Bu takımda Denning herzman ilk 11 oynamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol büyük teknik yönden güçlü,.Adem büyük sayesinde 10 kişi kaldık.(Akhisar maçında tek yıldız aldı vasattı.)Dening iyi futbolcu ancak geriye dönük paslarda yetersiz kalıyor.Dolayısı ile ilk 11 de şimdilik oynayamaz.Bu konuda kendini geliştirmeli.Zaten Erol hocada bu yüzden ilk 11 de oynatmıyor.Yani kısaca Erol hoca senin dediğin gibi teknik yönden falan güçsüz değil takımın kapasitesi bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bozdemir sen ne ayaksın, çık bu sayfadan
    0
    0
    Yanıtla
  • nghnbzdmr44 (6 yıl önce)
    İşine gelen yorumu paylaşıyorsun işine gelmeyini engelliyorsun ne ayaksın insanların özgür fikir düşüncelerine neden engel koyuyorsum? Bu yönetimdenden çokmu para alıyorsum yoksa??
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozdemir (6 yıl önce)
    şu olsaydı bu olurduda yok şöyle yapsaydı şöyle olurduda halamında bıyığı olsaydı amcam olurdu ama yok yazık verdiğimiz paralara emeğimize yazık istemiyoruz bu yönetimi her maç sonunda pişkin ifade başka bişey yok bu ney dalgamı geçiyorsunuz malatya halkıyla ilk yarı bitecek gol yok bi öğrenmiş kompakt kelimesi ha babam yukarı haa babam aşağı rezillik diz boyu biraz örnek alın ya göztepeyi adamlar takır takır gidiyor bu takım hak etmiyor bu ligi hiççç kendinizi sağa sola vurmayın bu yönetimle malatyanın hakkı ptt 1.lig ben kötülemiyorum ama göz var nizam var sene sonunda bankları kırıp göz yaşına boğuldunuzmu kompakt kompakt oturursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozdemir,Aklın PTT liglerinde kalmış,belliki senin tuttuğun takımda o liglerin birinde oynuyor.Bu takımın taraftarı da değilsin.1-Bu takımı Erol hoca oluşturmadı,Dolayısı ile Göztepe ile kıyaslamanı anlamak mümkün değil.2-takım haftalarca teknik direktörsüz kaldı.Tanınmış hiç bir teknik direktör bu şartlarda bir takımı çalıştırmak istemedi,Erol hoca kariyerine zor koşullardaki Malatyaspor'la başladı..Kimse buna yanaşmak istemez.3-Malatyaspor bu Ligin en ucuz takımı 4-Erol hoca bu şartlarda son iki haftada gerçekte,Puan alınamıyacak Beşiktaş ve Akhisar gibi iki takımdan 2 puanı koparmış,sen kalkmış halanın bıyığından bahsediyorsun.Sen ne işsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (6 yıl önce)
    Herşeyden önce verilmeyen penaltımız konuşulmalı Çilingiroğlu mesajı hafta içinde verdi Malatya nın süper lig de işi ne var hakemler kararı vermiş .sayın Demirören ,sayın Namoğlu neredesiniz.
    0
    0
    Yanıtla