SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yakalandı, 'Adli Kontrol'la Serbest Kaldı

0
Güncellendi - 2019-01-13 03:26:29
Yakalandı, 'Adli Kontrol'la Serbest Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Niyazi Mısri Caddesi'ndeki bir işyerine yönelik silahlı saldırının failinin Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, olayda kullanılan pompalı tüfekle birlikte yakalandığı ve gönderildiği Adliye'ce 'Adli Kontrol'la serbest bırakıldığı bildirildi.

OLAY..

Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yarısından sonra 02.30 sıralarında İsmetiye Mahallesi Niyazi Mısri Caddesi üzerinde bulunan C.Y.'ye ait iş yerinin önüne otomobille gelen şüpheli şahıs araçtan aldığı pompalı tüfekle iş yerine otomobille gelen bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açılmıştı. Açılan ateş sonucunda inşaat ve dekorasyon malzemeleri satılan iş yerinin kapı ve camlarına çok sayıda saçma etmiş, saldırgan şahıs, daha sonra olay yerine geldiği beyaz renkli otomobille kaçmıştı.

İnşaat ve dekorasyon malzemeleri satılan işyerine yönelik saldırının ardından olay yerinde 10'a yakın tüfek kartuşu bulunmuştu.

YAKALANDI, SERBEST..

Olayın faili E.G.'nin, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu olayda kullandığı silahla yakalandığı, gönderildiği Adliye'ce serbest bırakıldığı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"11/01/2018 günü saat: 02:30 sıralarında Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğümüz sorumluluk bölgesinde bulunan bir işyerine karşı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce plakası belli olmayan bir araçla İş yeri kurşunlama olayı gerçekleşmiş, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda olayın şüphelisi tespit edilmiş ve şahıs 11.01.2018 günü olayda kullandığı suç aleti pompalı tüfek ile birlikte yakalanmış ve olayın alacak verecek meselesi yüzünden kaynaklandığını belirtmiştir.

Şüpheli şahıs adli makamlara aynı gün çıkarılmış ve mahkeme neticesinde Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • murat (5 yıl önce)
    yapanın yanına kar kaldıkça teksas da olur bu şehir suriye'de olur.
    0
    0
    Yanıtla