SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yama Dağı Kayak Tesisi Yol İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2020-02-27 02:33:52
Yama Dağı Kayak Tesisi Yol İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yama Dağı Kayak tesisine ulaşımı sağlamak amacıyla yol yapım ihalesi bir kez daha gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesince yapılan ihaleye 6 firma katıldı.

Yama Dağı Kayak Tesisleri'ne ulaşımın güzergâhı Hasançelebi, Başkınık, Çimenlik, Keş ve Soğukpınar olarak belirlenmişti.

Hekimhan-Sivas yol ayrımından kayak tesisine ulaşımı sağlayacak olan 25 km uzunluğundaki BSK ve sathi kaplama işi için 2017'de yapılan ancak sonuç alınamayan yol ihalesi 2. kez gerçekleştirildi.

Byükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen ve aralarında Büyükşehir iştiraklerinden olan MESTON şirketinin de katıldığı, yaklaşık maliyeti 8 milyon 135 bin 774 TLolan açık ihaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle:

-Ebübekir Erguvan- 5.896.330 TL

-Önal Grup A.Ş.:- 7.323.518 TL

-Altınışık-Asyam Ltd- 7.218.135 TL

Azşa Yapı A.Ş.- 7.877.526 TL

İlpet Petrol- 8.763.474 TL

Özgür Bahar- 7.727.130 TL

MESTON- 7.274.072 TL.

İhale, komisyonun teklifleri değerlendirmesiyle sonuçlandırılacak.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Yama Dağı'na yapılan kayak tesisi binası

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Bu kışta bitti ihale yeni yapılıyor. Yolun bitmesi hangi bahara? Haydi hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla