SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yandaşlarına Rant Sağladılar"

0
Güncellendi - 2019-02-16 02:42:14
A- A+ PAYLAŞ

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Erkan Özgür, TMMOB’a bağlı İl Koordinasyon Kurulu’nun düzenlediği toplantıda konuştu.

Jeoloji Mühendisleri İl Temsilcisi iken aday olan Özgür, konuşmasında şunları söyledi:

“Değerli üyeler ve meslektaşlarım, ülkemiz gerek ekonomik yönde gerek siyasi yönde zor günler geçiriyor. AKP hükümetinin 17 yıllık bilançosunu aktarmak istersek işsizlik, pahalılık ve kutuplaşmadan başka hiç ileriye gitmemiştir. Eskiden her şehrin kendi dokusuyla ilgili bir mimari projeleri vardı. Son 17 yıl içerisinde birbirine benzer projelerle adeta beton yığını haline geldi. Yeşile çok önem vermediler, korumadılar. Bu plansızlıktan dolayı kendi yandaşlarına rant sağladılar. Biz Yeşilyurtlularla birlikte Yeşilyurt’u severek, Yeşilyurt’ta mutlu olmak için, mutlu insanlar yaratmak için hem sosyal hem de ekonomik yönden projelerimiz var. Bu projelerimizi ilerleyen günlerde açıklayacağız. Tabi bu projelerde sizlerin fikirlerine ihtiyacımız olacak.

Biz sadece seçimden seçime ziyaret eden halini hatırın soran, seçimden sonra her şeyi unutan bir Belediye Başkanı olmak istemiyorum. Belediye Başkanı olduğum takdirde sizler ile 2 ayda bir oturup istişare etmek, konuşmak, nerede bir kanayan yara varsa ona çözüm bulmak istiyoruz. Ortak akıl ile yönetmek istiyoruz. Hiç kimsenin dilini, dinini, ırkını, hangi partiye oy verdiğine bakmadan işin ehli kimse onunla çalışmak istiyoruz."

İl Koordinasyon Kurulu üyeleri ise Belediye Başkan Adayı Erkan Özgür’e çıktığı bu yolda kendisi ile birlikte olduklarını ve projelerini desteklediklerini ileterek, teşekkürlerini dile getirdiler.

ERKAN ÖZGÜR'DEN ESNAF ZİYARETİ

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Erkan Özgür, Yeşilyurt caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ile görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Özgür, tespit edilen eksiklerin giderilmesi için özverili bir çalışma yürüteceklerini belirtti.

Vatandaşla istişarelerde bulunduklarını dile getiren Özgür, davetleri üzerine ziyaret ettiği kıraathanede söyle seslendi “Esnafın ve yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi, vatandaşa en güzel şekilde hizmet edilmesi açısından son derece önemlidir. Fedakârca bir çalışma anlayışıyla evlerine ekmek götürme derdinde olan esnafımız, hem kentimiz hem de ilçemizin gelişmesinde büyük rol oynuyorlar. Onların görüşleri, önerileri ve talepleri bizim için büyük önem taşıyor. Kendileriyle bir araya gelip Malatya ve Yeşilyurt’un daha fazla gelişmesi ve kalkınması noktasında neler yapılabilir, talepleri nedir bunları konuştuk. Bizleri çok güzel bir şekilde karşılayan, ağırlayan, içten ve samimi sohbetlerinden büyük keyif aldığım Yeşilyurt Caddesi esnafına çok teşekkür ediyorum. Onlara bol kazançlar ve hayırlı işler diliyorum" şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız