SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yanlış Yapanları Unutmayacağız"

A- A+ PAYLAŞ

31 Mart yerel seçimlerinde son haftaya girilirken, cumhur ittifakının  Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhan’lı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “ Tabaroğulları ile Hekimhan’nın makus talihi değişecektir” dedi.

“SAHADA ÇALIŞACAĞIZ, OYUNLARI BOZACAĞIZ ”

Malatya merkezde bir düğün salonunda cumhur ittifakının gerçekleştirdiği iftar organizasyonuna Hekimhanlılar  kalabalık bir katılım gösterirken, iftar öncesi yapılan konuşmalarda 31 Mart yerel seçimlerinin Hekimhan için önemi vurgulandı.

Toplantıda ilk sözü alan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Hekimhan’da 31 mart sonrasında değişim ve gelişimin başlayacağını ifade ederek, “ Cumhur ittifakımızın adayı sayın Tabaroğulları’nın , bilgi  ve birikimi ile hayata geçireceği projeleri sonrasında Hekimhan büyüyecek ve gelişecek. Hekimhan halkı bunu istiyor, bunu arzuluyor. Sahada çalışacağız, oyunları bozacağız. Kazanan Hekimhan olacaktır.” dedi. 

Cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları ise “Projelerimizi anlatıyoruz. Hekimhan’la ilgili hedeflerimizi ortaya koyuyoruz. Yeni Hekimhan ve Yeni bir yaşam diye yola çıktık. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan , bizimle birlikte yürüyen Hekimhan sevdalısı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başaracağız, Hekimhan’ı ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.

“YANLIŞ YAPANLARI UNUTMAYACAĞIZ”

MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu ise konuşmasında son güne kadar sahada olacaklarını ve kendisinin de bizzat Hekimhan’da olacağını belirterek, başkan adayı Tabaroğulları’nın projelerinin gerçekleşmesi halinde Hekimhan’ın büyük bir değişim yaşayacağını ifade etti. 

Fendoğlu, seçim öncesi Hekimhan’da adaylık konusunda yaşananları anlatırken, “Verdikleri sözü unutup karşı cephe oluşturdular. Yanlış yapanları unutmayacağız. Bunların derdi Hekimhan değil.” dedi.

Fendoğlu, "Mecliste yanımıza geldiler, daha henüz aday tesbiti yapılmamış Malatya’da hangi ilçede MHP hangi ilçede AK Parti aday gösterecek belli değildi. Bu arkadaş geldi destek istedi, bizde kendisine ‘Cumhurbaşkanı ne karar verir ise öyle çalışacağız’ dedim. Kendisi de söz verdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı karar doğrultusunda Hekimhan’da cumhur ittifakının adayı MHP’den oldu. Ancak onlar sözünü unuttu, zarar vermek için aday oldu. Sabah bir partide, öğleden son bir partide olanlarla bizim işimiz olmaz. Cumhur ittifakını kaybettirmek için algı oluşturanları ülkücü hafıza unutmaz, bugünde unutmaz yarında.. Bugün,  genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin tensip ve takdirleri  ile Hekimhan’ın adayı Memet Tabaroğulları’dır. Siz algı yaratarak sırf MHP kazanmasın diye hareket ederseniz ki, bunun içinde Hekimhan’ı düşünme yok, Hekimhan sevgisi yok. Verdikleri sözü unutup karşı cephe oluşturdular. Yanlış yapanları unutmayacağız. Bunların derdi Hekimhan değil. Bunu Hekimhan görüyor.  Biz kazanacağız ama bunu yapanları da unutmayacağız” şeklinde konuştu.

Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihinin değişeceğine de vurgu yapan Fendoğlu, “Hekimhan vatanını milletini seven, devletine insan yetiştiren bir ilçemizdir. Hekimhan’dan vatan haini çıkmaz. Devlet adamı çıkar dava adamı çıkar. Bugün Hekimhan dönüm noktasında. Memet Tabaroğulları’nı  Hekimhan tanıyor, gerek çalışmalarını  gerekse projelerini canlı yayınlarda, kahvelerde, mahallerde sizlere anlatmıştır. Tabaroğulları diyor ki Hekimhan’ın makus talihini değiştirmeye talibim. Tüm teşkilatlarımız sahada Hekimhan için çalışıyor. Allah’ın izni ile bu projelerin tümünü Hekimhan’da gerçekleştireceğiz. Son güne kadar sahada olacağız, kazanacağız”dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 ay önce)
    Sistematik dislike saldırısı da yapsanız millet uyandı artık gerçekleri görüyor merak etmeyin
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Nuri (1 ay önce)
    Bir grup toplanmış ,yorumların hepsine sırayla dislike atmış!Bir tane yorum yazında bu dislikelerin Bir anlamı ve karşılığı olsun değilmi?
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Alperen (1 ay önce)
    Bu sonuç partilerin suçu vaktinde düzgün kriter koymalıydınız; önüne gelen eğitimine, kariyerine bakmadan koca İlçe Belediye Başkanı adayı olmak istiyor bu kadar ucuzmu İlçe Belediye Başkanı olmak. Adaylar baştan belli olmalı, herkes aday olma hevesiyle dolaşıyor aday olamayınca bağımsızlığını ilan ediyor ya da başka bir yere yamanıyor. Seçim biter bitmez 2028 adayımız şu denmesede adayda aranan kriterler koyulmalı herkes hakkını ve haddini bilmeli. Benim önerim: Ankara ve İstanbuldaki bir Üniversitenin Mimarlık, İnşaat Mühendislige veya Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun olmak, bir kamu kurumunda en az yirmi yıl çalışmak bunun en az on yılını idareci olarak çalışmış olmak şartı bütün sorunları çözecektir. Çürek elmalar sepete girmeyip başten kurtulunacaktır. Senelerdir Hekimhanın kaybedilme nedeni Aday Adaylarıdır. Kimse yanlış anlamasın kendimi ya da bir yakınımı tarif etmiyorum. Ne benim böyle bir vasfım var ne de bir akrabamın. Ben Hekimhanın vasıflı adamlar tarafından yönetilmesini ve bir düzen intizam gelmesini istiyorum sadece.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Öz Malatyalı (1 ay önce)
    Ben öz be Öz Malatyalı köylü bir vatandaş olarak derimki bu ülkede artık Ticaretin bittiğini insanların kredi ve kredi kartı batağına düştüğü kredi borçlularının tavan yaptığı esnafın kan ağladığı emeklinin açlığa terkedildiği araç emlak satışının dibe vurduğu kredi faiz oranlarının %5 in üzerinde olup vatandaş olan parasını vadeli faize yatırıp vatandaşın zorunlu faize teşvik edildiği ticaretin dibe vurduğu 15 milyona yakın suriyelinin ülkede vergisiz ve bedava yaşadığı sağlık hizmetlerinin bedava olduğu.bir dönemdeyiz .Ben şahsım Adına sandığa gitmeme kararı aldım.saygılar .
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Șu "oynanan oyun" lafı da kabak tadı vermeye bașladı. Çalıșma, üretme, düșünme,yönetmeyi becerme, torpili, akraba kayırmacılığı, yolsuzluğu siyasetin merkezine oturt, eğitimi, adaleti, üniversiteleri mahvet, tarımı çökert, verimsiz bir politika ile enflasyonu azdır sonrada "Bütün Dünya bize oyun oynuyor" de ișin içinden çık... Güçlü bir ülke pekala dıș etkilere karșı bağıșıklığı güçlüdür baș edebilir ama biz bedeni ayakta tutan mekanizmaları kendimiz çürütmüșüz sonra dıș güçlerin oyunu diye feryat figan... Biz doğru, adaletlinve düzgün olursak oyun falan hikaye
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Kürşad (1 ay önce)
    Sinan Ateş'in çocuklarının ahını da Yaradan unutmaz.Makam,şan,şöhret peşinde koşup ,milletle dalga geçenleri de biz unuttuk da,Yaradan hiç unutmaz...Unutmayın Allah,mazlumun ahını,kimsenin yanına koymaz...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Aras (1 ay önce)
    Bir MHP'li vekil cumhurbaskanimizin karariyla dermi ya yuhh.sen mhpsin.declet bahceli ne derse ona uyariz demen gerekirken dedigi lafa bak.ben utandim mhp adina.parti bitmis de haberimiz yokmuş.daha kendi karar alamayan partimi olur
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Partiyi bu hale getirenleri bizde asla unutmayacağız..
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Bynedim (1 ay önce)
    Evet doğru yanlış yapanları unutmayacağız unutturmayacağız ben size oy vermekle yanlış yaptım kendimden özür diliyorum…Beni milliyetçilikten soğuttunuz bunun içinde teşekkür ederim…
    %51
    %49
    Yanıtla
  • Hacı (1 ay önce)
    Daha düne kadar Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan bir MHP bugün 10 bin nüfuslu bir ilçeyi bile kazanamayacak duruma gelmişse MHP bu duruma getiren MHP il yöneticileri utansın..... Bizde MHP bu hale getirenleri UNUTMAYACAĞIZ
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Metin (1 ay önce)
    Sayın vekilim Malatya li ve Malatyalı ülkücüler Aysun bay karabulut un MYK ya seçilmesini sindiremedi
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Uyan Türkiye (1 ay önce)
    Seçim derdine dustuler ülke yangın yer ekonomiyi de geçiyorum. Rusya'da olan işid saldirisinda bir saldirgan Türkiye'den gitmiş itiraf ediyor. Dış işleri işini gücünü bırakmış İstanbul'da acemi adaya oy topluyor. Ülkede kaç milyon yabancı var ve ne olduğunu bilmiyoruz. Colugumuz çocuğumuz tehlikede. Bu ülkeyi bu haberdeki kişinin partisi ile malum parti ne hale soktunuz. Artık umudumuzu yitirdik sizin yuzunuzden.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Huzur (1 ay önce)
    Doğru unutmayacağız
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ah Malatya ah (1 ay önce)
    Ah ülkem ah malatyam ah. Şu akp MHP ulkeyi ne hale cevirdi
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 (1 ay önce)
    Ne oldular aysun karabulutu myk yedek üyesi yaptınız millet vekili için dilekçesini bile almamıştınız yıllardır bu partiye bir çıkarı olmadan gönül veren insanlar bu insanları. Eneklerine yazık akp kan kaymetmeye başladı tabi sizde geliyor erbakan
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Osman (1 ay önce)
    Cumhurbaskani ne karar verirse onu yaparız der mhp li vekil mhp kendi karar veremez duruma geldi yazık 10 bin tl maaş alan emekliye sahip çıkmıyorsunuz üç kelimeden biri cumhurbaşkanı olmuş akp ye devredin olsun mhp yi Yanlisada yanlış deme cesareti gösterin.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Sayın vekilim yanlış yapanları unutmamak önemli değil.Milletine yanlış yapanları cezalandırmak daha önemli.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Kimin oyunlarını bozacaksınız merak ediyorum, özel af çıkarıp dışarı saldığınız bu milletin gençlerini zehirleyen mafyaların çetelerin mi yoksa kırk yılda bir gelen adam gibi adam Sinan Ateşi devletin gücünü de arkalarına alıp şehir edenlerin mi? Bu arada yine soruyorum genel başkanın Sayın Devlet Bahçeli'nin İsrail'e verdiği süre ne zaman dolacak? Soykırım yaşanıyor
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (1 ay önce)
    Merkez Yürütme Kurulu 7.sıra yedek üyeniz Aysun BAY KARABULUT, Bahçelinin MHP sine hayırlı olsun yazık yazık. Alpaslan Türkeş çizgisine tekrar dönmedikçe bu parti için söylenecek başka sözüm yok.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Anlaşılan kendini korumaya almak için basmış parayı Almış MYK üyeliğini herkes halinden memnun ne de olsa
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Doğru, yanlış yapanı unutmayacaksın. Bop eş başkanı diye eleştirip sonra aynı torbaya girenleri... Hatta o torbaya Gaffar Okkan ın katilleri ile gireni, Sinan Ateş i şehit edeni... Kur'an yakanlara ateş püskürüp sonrada Nato ya girmeleri için onay verenleri... Ey israil ile başlayan boş laflarla insanları kandırıp israil ile içli dışlı olanları... Uyuşturucu ile iş tutanları, mafyaları... Sakın unutmayın !
    %70
    %30
    Yanıtla