SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Yaptığımız Çalışmalarla Kernek Mahallemizi Güzelleştiriyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kernek mahallesinde bulunan 11 sokakta 7 bin metrekarelik kaldırım ve 14 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi. Çalışmalar kapsamında toplam 3.5 milyonluk ulaşım yatırımı ilçeyle buluşturulacak.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yapımı için talimatını verdiği Kernek Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek, birim müdüründen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Titizlikle yürütülen çalışmaların tamamlanması ile vatandaşların daha konforlu ve kullanışlı yollara kavuşacağına dikkat çeken Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak insan odaklı yerel yönetim anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Çalışmaların takdire şayan olduğunu aktaran Kernek Mahalle Muhtarı Metin Türkoğlu, “Yaptığımız görüşmelerin ardından mahallemizde alt yapı çalışmalarının startı verilmişti. Çalışmalar doğrultusunda kablolar yer altına alındı. Battalgazi Belediyemizde şuanda asfalt ve kaldırım çalışması başlattı. Çalışmalardan memnunuz. Kernek mahallemizin ayrı bir özelliği ve mahallemize yakışır bir çalışma gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar takdire şayan çalışmalar. Vatandaşlarımızın kaldırımda daha rahat yürümesi içinde iki taraflı kaldırım çalışması yapılması planlanıyor. Çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Ulaşım yatırımlarında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de bugüne kadar örnek çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Başkan Güder, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırma ve ilçemizi güzelleştirme noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Adına türküler söyleyen ve geçmişiyle özdeşleşen Kernek Mahallemiz, en eski yerleşim yerlerinden biridir. Eski yerleşkeleri yenileme noktasında problemler yaşıyoruz. Alt yapılarında yenilenmesi bazı problemleri beraberinde getiriyor. Battalgazi Belediyesi olarak amacımız; mahallelerimizi, sokaklarımızı kültürümüzü kaybetmeden aslında uygun şekilde yenilemektir. Burada yaptığımız çalışmalar Kernek mahallemiz ile özdeşleşecek. Kernek mahallemizi güzelleştiriyoruz. Bu çalışmalar bittiğinde vatandaşlarımız huzurlu ve rahatça gezebilecek. Hemşehrilerimizin her daim hizmetindeyiz. Bu tempo ile Battalgazi’mizde asfaltsız yol bırakmama hedefimiz var. Battalgazi’mize hizmet söz konusu ise biz hiçbir şeyden kaçmayacağımızı her zaman dile getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda ilçemizde örnek çalışmalarıma imza atıyoruz. Yapılan hizmetler Battalgazi’mize hayırlı olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız