SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güçlü Desteğinizi Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2019-02-23 03:50:14
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Aklınıza gelen her hizmet yapıldı. Bu Allah'ın bir mucizesidir. Bunu şahıslar 'ben yaparım' dese de yapamaz. EXPO 2016'da 63 ülkenin 10 büyükşehrin ve tek ilçe olarak Battalgazi'nin katıldığı yerde yabancı jüride kültür-sanat ödülünü Battalgazi Belediyesi aldı" dedi.

Gürkan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında Eskimalatya'da, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda Battalgazililerle bir araya geldi.

Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda gerçekleştirilen toplantıya; AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Havai fişek ve konfeti gösterilerinin olduğu toplantıda konuşan AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, "Battalgazi'de yıllarca hizmet etmiş, Türkiye'ye rol model olmuş başkanımızı Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına taşıdık. 16 yıl bu davaya hizmet etmiş, bu davanın her kademesinde görev almış ve son 6 yılda AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı olarak görev yapan Osman Güder de hamdolsun AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Bu noktada Battalgazililer olarak sorumluluğumuz iki kat daha artıyor. Malatya'yı bu sene bir numara yapmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" dedi.

AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ise "2004 yılında Battalgazi'mize belediye başkanı olan Selahattin Gürkan başkanımız bu tarihi yarımadayı, 1900 yıllık tarihimizi ayağa kaldırma adına buradaki birçok eseri topluma kazandırma ve milletimizin buradan istifade etmesi adına birçok eseri ayağa kaldırdı. İnşallah bizlerde bu tarihi yarımadada kalan eserleri Eskimalatya'mızı, Battalgazi'mizi tarihsel ve kültürel mirasımızı daha da artırma adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Battalgazi'mizi uçurma adına başkanımızın başlatmış olduğu Arslantepe'yi Dünya Kültürel Mirası Kalıcı Listesi'ne alınması için başkanımla, hepimizin gayretiyle alacağız, turizmi geliştirip, turist sayısını artıracağız. Birçok hizmeti sizlerin ayağına getireceğiz. Hep beraber Battalgazi'mizin ve Malatya'nın gelişimi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca da konuşmasında şunları söyledi:

"Battalgazi maşallah şanslı. Bu dönem Battalgazi'nin dönemi olacak. Battalgazi Belediye Başkanımız nasip olursa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak. Yine içinizden biri Battalgazi Belediye Başkanı olacak ve bu dönem Battalgazi'nin dönemi olacak."

"EKSİK OLAN BİR ŞEY SÖYLEYEMEZLER"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, sahneye çıktığında havai fişek atılarak, meşaleler yakıldı.

'En büyük başkan bizim başkan sloganıyla' kürsüye çıkan Gürkan, "Bizler sizlerden aldığımız güçle çıktığımız bu kutlu yolda inşallah 31 Mart'ta da güçlü desteğinizi bekliyoruz. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Televizyonlarda bazen bazı ifadeler duyuyorum; sizlere şunu söyleyeyim, burayla ilgili bir şey söylediklerinde 'Eksik olan nedir?' deyin. Eksik olan bir şey söyleyebilirlerse söylesinler. Tarlasından, bahçesinden, köy yolundan, sokağına her yer asfalt oldu. Şehirden önce doğalgaz Battalgazi'ye geldi. Bütün hanlar, hamamlar, kervansaraylar, kümbetler, ulu camiler, surlar, kışlalar ayağa kaldırıldı, eksik olan bir şey var mı?" diye sordu.

Gürkan, Battalgazi'deki çalışmaların Türkiye'ye rol model olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aklınıza gelen her hizmet yapıldı. Bu Allah'ın bir mucizesidir. Bunu şahıslar 'ben yaparım' dese de yapamaz. EXPO 2016'da 63 ülkenin 10 büyükşehrin ve tek ilçe olarak Battalgazi'nin katıldığı yerde yabancı jüride kültür-sanat ödülünü Battalgazi Belediyesi aldı. Daha bunun ötesi yok. Burada yapılmayan bir şeyi bana söylesinler. Belediye olup da yapmadığımız bir şeyi bana söylesinler. Bakın temizlik, Türkiye'nin en temiz ilçesi."

'Bizim şemsiyemiz gökyüzüdür' diyen Gürkan, "Güneşte gözünü kapatmayan, perdesini örtmeyen nasıl ki güneşin ışığından, ısısından yararlanırsa, bizim hizmet anlayışımızda gözünü kapatmayan, perdesini örtmeyen herkese eşit bir şekilde dağılacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yemek ikramında bulunuldu.

ESNAF GEZİSİ..

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, “Biz belediye hizmetleri yapacağız ancak koordinasyon noktasında gerek Tarım ve Orman Bakanlığı gerek Devlet Su İşleri olsun, diğer bakanlıklarla iyi bir koordinasyon kurmamız lazım. Malatya’da da üretimi teşvik edecek bir yönetim anlayışı ve teşvik sistemi uygulamalıyız” dedi.

 Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulunan Gürkan, hem sorun ve önerileri dinledi hem de projelerini anlattı.

Yeni Cami çevresindeki esnafları ziyaret eden Gürkan, vatandaşlarla da uzun süre sohbet etti. Yoğun ilgi altında ziyaretlerde bulunan Gürkan, “Biz belediye hizmetleri yapacağız ancak koordinasyon noktasında gerek Tarım ve Orman Bakanlığı gerek Devlet Su İşleri olsun, diğer bakanlıklarla iyi bir koordinasyon kurmamız lazım. Malatya’da da üretimi teşvik edecek bir yönetim anlayışı ve teşvik sistemi uygulamalıyız. Yani kara değil üretime teşvik etmek lazım. Yüksek potansiyelde bir oy alalım ki Malatya modeli Türkiye’ye örnek olsun” dedi.

Esnaf ve vatandaşlar, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’a büyük ilgi gösterdi.

Gürkan’ın ziyareti esnasında bir eczacı ise “Türkiye’de ötekileştirmeyi aşan tek insan sizsiniz. Siyaset üstü bir insansınız. Size teşekkür ediyoruz” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyali (5 yıl önce)
    Selahattin başkanım kurumlarda bazıları kendilerini derneklere üye yaparak temsilci yaparak size farklı biriymiş gibi cabaninin içerisine girmisler onları görevden almayasiniz diye hadi diyelim başkanı kandirdiniz yediğiniz kul hakkı n'olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • B.KORKMAZ (5 yıl önce)
    Başkanım elliden geleni yapmaya çalıştın ama kendini mucize ilan etmek pek mantıklı gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla