SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yardım Talep Ettik, Herkes 'Adil Gevrek Varsa Biz Yokuz' Dedi"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da, Adil Gevrek başkanlığındaki son yönetimin başkan yardımcısı iken Gevrek tarafından disipline sevkedilip, görevine son verildiği açıklaması yapılan Ahmet Özköse, yaptığı açıklamada kulüpteki belirsizliğe dikkat çekerek, ilginç iddialarda bulundu.

Özköse'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"-Adil Gevrek’in ayladır kulüple ilgili her şeyin ‘olumlu’ olduğunu söylüyor,ancak 11 ayın sonu transfer tahtası kapalı , herşey olumsuz Yeni Malatyaspor fotoğraflarla yönetiliyor ,olumlu algısı şehre lanse edilmeye çalışılıyor ,sonuç hüsran.

-7-8 aydır bütün cümleleri olumlu. “Transferin önünü ne zaman açacağız?” diye soruyoruz, “Önümüzdeki ay” diyor. “Siyaset götürecek” diyor. 2-3 vekili bekliyoruz ki bizi Gençlik ve Spor Bakanlığına götürsün ki destek alalım. Bu süreçlerin hepsini yaşadık. 8-9 ay geçti kimse bizi götürmedi. En son AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci bir hamle yaptı. O da “Artık mecbur kaldım, götürmek durumundayım” dedi. Ankara’ya gitti, bir fotoğraf verdiler. Şu anda Yeni Malatyaspor fotoğraflarla yönetiliyor”

-Gevrek’in elinde herhangi bir proje ve kaynağın olmadığını ifade ediyorum. “Siyasetin bir desteği yok. Belediyeden verilen destek bulunmuyor. Desteğin neden olmadığını sorduğunuzda ‘Güven’ yok dediler. Güvenin olmadığı bir yerde herhangi bir çalışma yapamazsınız. Yönetimde kısa süre içerisinde gördüklerimi söyledim, beni disipline gönderdiler. Ben doğruları söylemeye devam edeceğim. Benim disiplinlik bir suçum olmadı, bir algı operasyonu yaptılar.”

-Adil Gevrek Başkan validen randevu alamadı. 3 ay valiyi, 3 Vekilleri bekledik sonuç çıkmadı Yönetim olarak toplantı yaptık, “Adil Başkan kimse randevu vermiyor, nedir durum?” diye sorduk. Sonra başkan ve başkan yardımcıları hepimiz bir koldan saldırıp, Yeni Malatyaspor için çıkar yol bulmak için çalışmalara başladık. Bende siyasiler ve iş insanlarıyla Yeni Malatyaspor’u kurtarmak için çalışmalara başladım. Yardım talep ettik ama herkes “Adil Gevrek varsa biz yokuz” dediler. Görüştüğüm herkes istifa etmesini istedi. Bunu kendisine de söylüyorlar ama bir kulağından girip diğerinden çıkıyor. Yeni Malatyaspor’un elçisi olarak yönetimin bilgisi dahilinde yapılan görüşmeleri paylaştım. Yönetim toplantısında kendisine bir güvenin olmadığı izlenimini aldığımı söyledim. “Adil Başkan siz görevi bırakın, ikinci başkan ya da başka biri başkan olsun” dedim. O da “Ben bu takımı bırakmam” dedi. Benden teminat istedi. “Bana teminat ver” dedi. “Sana nasıl bir teminat vereyim” dedim. Takımı bırakmayacağını, çözüm önerilerini söylememi söyledi. Benim konuştuğum insanlar, “Bizi Adil Gevrek ile buluşturmayın” dediler. Kendisiyle görüşmek istemediklerini, görevi bırakması halinde takıma el atacaklarını söylediklerini ilettim. Sonrasında toplantıdan çıktım, beni disipline gönderdiler, süreç devam ediyor"

-Transfer tahtasını açsın ben yine Adil Gevrek’in yanındayım. 11 aydır neyi bekliyor? “Bütçem var” diyorsun, cebinde beş kuruş para yok. “3 milyon Euro bütçemiz var” diyorsun, gelirsin Valilik nezdinde yeni bir hesap açar bu parayı hesaba yatırır, ona karşılık herkes sana inanır ve yardım eder. 3 milyon Euro parası olan bir adam, depremde şehit olan kalecisinin parasını veremez mi? Sen kalecinin 400 bin TL parasını vermeyen bir adamsın

-Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinde hayatını kaybeden takımın kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın parasının ödenmesini defalarca söyledim ancak bir hiçbir şekilde ödeme yaptıramadım,Her şeye bir kılıf uyduruyorlar. Dedim ki “Parayı neden ödemiyorsunuz?” Mirasçılık probleminin olduğu söylendi. Bende bu konuyla ilgili bilgi aldım, davanın sonuçlandığını öğrendim. Mahkeme yüzde 50’si eşine, yüzde 25’i babası, yüzde 25’i de kardeşine verilmesi konusunda karar vermiş. Bunu duyunca şok oldum. Dava bitmiş, aile para bekliyor. Bu 6-7 aylık bir olay. Şehit olan kalecinin alacağını vermiyor, aileyi perişan ediyorsun. Çıksın desin ki “Ahmet Özköse yalan söylüyor.” Şehir bu kadar mı bitmiş,Sahipsiz bir durumda. Gün gelecek bu yapılanların bedelline Malatya halkı er yada geç Adil Gevrekten soracaktır.."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Osman (14 saat önce)
    Borç kimin zamanindan kalma kim yaptı bu borcu rücu edilsin isimde belli herşey aynen beyan meydanda.şimdi soruyorum kardeş bu takimi bu hale kim getirdiyse ona destek yok bu böyle biline bak şimdi Antep spora futbolcu satıp klubu birakirlarsa şaşırmam olur mu olur yusuf endiashimi yi sattıklarında da aynı şey olduydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğurtn (14 saat önce)
    Şükür ki kimse inanıp, artık bu şahısa para vermiyor. En azından belediyelerin bu şahısa para verip git yeniden başkanlık yap demeyeceğini iyi biliyoruz. Bu şahısa destek vermedikleri için belediye başkanlarına bir teşekkür borcu var ve şahsım adına teşekkür etmek istiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (19 saat önce)
    Adil Gevrek ve ekibinden kimse yönetimde olmamalı. Çünkü bu ekibe hiç bir güven kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (1 gün önce)
    Ahmet özköse yeni malatyasporun başında başkan olucak nitelikte tek kişidir kusura bakmayın gerçek budur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nuri (1 gün önce)
    Bu zatın söylemine takılacağıza bence klübü kim,nasıl bu hale getirdi diye kendinize bir soru sorup birkaç dakika düşünseydiniz .Herkes herkesi suçluyor diye tuhaf,garip bir yorum yapmazdınız.Siz şimdi sahiden Y.Malatyaspor neden kimler,neden niçin bu hale gelip neden yardım almadıgını sahiden anlamıyor yada bilmiyormusunuz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (1 gün önce)
    Herkes birilerini suçlayıp kendini aklama peşinde O zaman neden Adil Gevrek le çalıştınız
    %24
    %76
    Yanıtla