SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarı Final ve Final Malatya'da

0
Güncellendi - 2019-02-15 03:26:43
Yarı Final ve Final Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

2018-2019 Voleybol Sezonu 2. Lig Kadın-Erkek Yarı Final-Final tarihleri ve yerleri belli oldu. 2.Lig Erkekler yarı final ve final müsabakaları Malatya'da oynanacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2018-2019 Voleybol Sezonu 2.Lig Kadın-Erkek Yarı Final-Final tarihleri ve yerlerini açıkladı. Buna göre, erkek takımlarının yarı final ve final maçları Malatya, kadın takımlarının yarı final ve final maçları ise Adana ve Mersin'de oynanacak.

2. Lig Erkekler Yarı Final Voleybol Müsabakaları, 1-3 Mart tarihleri arasında İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile Üniversite Sağlık Kültür Spor Salonları'nda oynanacak.

2. Lig Erkekler Final Voleybol Müsabakaları ise 11-13 Mart tarihleri arasında Malatya Merkez Spor Salonu'nda oynanacak.

2018-2019 Voleybol Sezonu 2. Lig Kadın-Erkek Yarı Final-Final tarihleri ve yerleri şöyle:

2. Lig Erkekler Yarı Final

1-2-3 Mart 2019 – Malatya (Üniversite BESYO Spor Salonu, Üniversite Sağlık Kültür Spor Salonu)

2. Lig Erkekler Final

11-12-13 Mart 2019 – Malatya (Merkez Spor Salonu)

2. Lig Bayanlar Yarı Final

09-10-11 Mart 2019 – Adana (Yüreğir Spor Salonu, Çukurova Üniversitesi Spor Salonu)

2. Lig Bayanlar Final

18-19-20 Mart 2019 – Mersin (Toroslar-1000 Kişilik Spor Salonu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

(Özel haber olup, ajanslar için hazırlanmış bülten değildir!)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız