SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yarısı Malatya'dan

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da TÜBİTAK işbirliği ile ilköğretim okulları arası düzenlenen "Bu Benim Eserim" adlı bölge proje yarışması sergisi sona ererken, dereceye giren eserler de açıklandı.

İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliği ile düzenlenen "Bu Benim Eserim" adlı bölge proje yarışması sergisi derece açıklama törenine, Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli eğitim müdür yardımcıları, ilgili okul müdür ve yetkilileri ile öğrenciler katıldı.

Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Tunceli illerinden davet edilen yüz adet projenin yer aldığı "Bu Benim Eserim" adlı proje sergisi ve yarışması sonunda, 8 proje dereceye girdi.

Malatya Merkez Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu'nun " Işıklı Çanta Projesi", Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu'nun, "Kendini Aydınlatan Merdiven", Malatya Özal Turgut Özal İlköğretim Okulu'nun, "Çok Amaçlı Tahta", Malatya Bilim Sanat Merkezi'nin "Mesajını Koru", Adıyaman'dan Matematik dalında 1 proje, Diyarbakır'ın Fen Bilimleri dalında 1 projesi ve Şanlıurfa'nın da Matematik ve Fen dallarında 1'er projeleri bölge derecesine girdi.

Dereceye girenlere başarı belgesi ve hediyelerini, Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut verdi.

Bu arada, Elazığ'dan bölge projesi yarışmasına katılan öğretmenler ise, Elazığ'dan hiçbir okulun dereceye girememesine tepki gösterdiler.

Bölge yarışmasında dereceye giren eserlerin, Ankara'da 12-13 Mayıs günleri düzenlenecek olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandıkları kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız