SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yasağa Uymadı, Meydanda Yere Yığıldı

0
Güncellendi - 2020-03-29 23:28:50
Yasağa Uymadı, Meydanda Yere Yığıldı
A- A+ PAYLAŞ

Akpınar meydanında fenalaşarak yere yığılan yaşlı adam polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi.

Olay, kenttin en işlek notlarından biri olan Akpınar Meydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yasaklara ve ikazlara uymayarak sokağa çıkan yaşlı bir adam fenalaşarak yere yığılınca çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen 112 Sağlık ekipleri önlem alarak yaşlı şahsa müdahalede bulundu. Ateşi normal olan ve hastalık belirtisi bulunmayan yaşlı adam, kendine gelince sağlık ekiplerine iyi olduğunu ve eve gitmek istediğini söyledi.

Bunun üzerine ambulanstan inen şahıs, minibüse binerek evin yolunu tuttu.

Şahıs hakkında ayrıca yasağı ihlal ettiği için yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • muhammed (4 yıl önce)
    Dayı iyice sür o ellerini minibüsün her yerine ki çabuk olsun virüsün bulaşması Bunları n emekli maaşını kesmeden ayağını dışarıdan kesemezsiniz.Allah akıl fikir versin bizlere de sabır
    0
    0
    Yanıtla