SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yasak Havadan Denetlendi, 'Evde Kal' Çağrısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2020-04-25 02:38:04
Yasak Havadan Denetlendi, 'Evde Kal' Çağrısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

HAVADAN 'ÖZEL' MALATYA FOTOĞRAFLARI.. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri drone ile bir yandan uyarı yaparak ‘evde kal’ mesajı verirken diğer yandan da denetimde bulundu. Ekipler drone ile anons yaparak, vatandaşlara 'evde kal' çağrısında bulundu.

Malatya’nın da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta yeni tip koronavirüsle (kovid-19) mücadele kapsamında 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın ilk gününde Malatya’nın sokakları ve yolları boş kaldı.

Kentin en işlek caddesi olan İnönü Caddesi ile birlikte Soykan Meydanı ve 15 Temmuz Millet Meydanı’nda işe giden ve gece mesaisinden dönen sağlık çalışanları ile emniyet mensupları, basın mensupları ve görevliler dışında kimsenin olmadığı görüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kentin en işlek cadde ve sokaklarında drone uçurarak hem uyarıda bulundu hem de denetim yaptı. Ekipler tarafından dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle drone ile yapılan anonslarda, “Sevgili Malatyalılar, koronavirüs salgını nedeniyle hasta sayısı her geçen gün artıyor. Salgın hepimizi tehdit ediyor. Bu tehlike karşısında kayıtsız kalamayız. Zorunlu ihtiyaçlarınız dışında sokağa çıkmayın. Dışarıya çıkmak zorunda kalırsanız en kısa zamanda evinize dönün. Kıymetli vatandaşlarımız, kalabalık ortamlar hastalığın hızla yayılmasına sebep olmaktadır. Baharın gelmesi, havaların ısınması bizleri yanıltmasın. Salgın tehlikesi geçmiş değil. Evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim” denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

İnönü Kapalı Çarşısı önü

Hükümet Meydanı (15 Temmuz Meydanı)

Yeni Cami önü Soykan Meydanı

Eski Belediye Alanı (Emekliler Parkı)

Atatürk (Kışla Caddesi)

Akpınar Meydanı ve Söğütlü Cami

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (4 yıl önce)
    Valiliğin etrafında evi olan yok ki niye orda drone ile insanlara evde kal diye çağrı yapıyorlar
    0
    0
    Yanıtla