SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yasak İhlal Edenlere 317 Ceza İşlemi

0
Güncellendi - 2021-04-27 09:49:23
Yasak İhlal Edenlere 317 Ceza İşlemi
A- A+ PAYLAŞ

23, 24 ve 25 Nisan tarihleri arasındaki sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde polis ve jandarma ekiplerince korona önlemlerine uymadıkları belirlenen 317 kişi ve işyerine toplamda 369 bin 357 TL para cezası uygulandı. 

Emniyet ekiplerince 3 gün içinde 6 bin 648 işyeri, toplu taşıma ve ticari araç, cami, taziye yeri, pazar yeri, kahvehane, çay ocağı ve spor merkezi kontrol edilirken, bunlardan 10’u toplu taşıma ve ticari araç olmak üzere toplamda 47 işyeri ve araca işlem yapıldı.  

Emniyet ekiplerince 3 gün içinde maske takmamaktan 12 kişiye toplamda 10 bin 80 TL, sokağa çıkma yasağını ihlalden de 272 kişiye toplam 244 bin 800 TL para cezası olmak üzere 3 günde 284 kişiye toplam da 254 bin 880 TL para cezası uygulandı. 

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İl genelinde yapılan denetimlerde, sokağa çıkma kısıtlaması ve diğer kurallara uymayan 33 kişiye 114 bin 477 TL. idari para cezası kesildi. Yine Jandarma ekiplerince 757 işyeri ile toplu taşıma aracı denetledi, izolasyon kurallarını ihlal eden 2 kişi hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız