SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yasak Nedeniyle Bir Kez Daha Sessiz

0
Güncellendi - 2020-04-24 19:52:39
Yasak Nedeniyle Bir Kez Daha Sessiz
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından en iller sokak, cadde ve meydanlarda sessizlik hakimdi.

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması Çarşamba gecesi 24.00 itibariyle başladı.

Yeni tip koronavirüsle (kovid-19) mücadele kapsamında 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da 30 büyükşehirle Zonguldak'ta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle alınan sokağa çıkma yasağı kapsamında olan Malatya'da en işlek cadde ve sokaklar boş kaldı. Kentte sadece İnönü ve Kışla caddesinde birkaç araç ile az sayıdaki vatandaş dikkat çekti.

Kentin en işlek bölgeleri olan Tecde, Fahri Kayahan, Temelli, Paşaköşkü, Kanalboyu, Fuzuli, Kışla, İnönü, Kernek ve Akpınar’da işe giden ve gece mesaisinden dönen sağlık çalışanları ile emniyet mensupları ve görevliler dışında kimsenin olmadığı görüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız