SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yasak Sonrası Kalabalığı.. Yollara Taştı

0
Güncellendi - 2020-05-04 20:13:02
Yasak Sonrası Kalabalığı.. Yollara Taştı
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından, Malatya’da haftanın ilk iş gününde kent merkezinde yaya yoğunluğu oluşurken, sokaklar da hareketlendi.

Virüsün yayılım hızının azaltılması kapsamında uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından haftanın ilk günü Malatya’da insan yoğunluğu yaşanıyor. Araç trafiğine kapatılan İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve Soykan Meydanı başta olmak üzere şehir merkezinde yoğunluk göze çarpıyor. Banka ve PTT’ler önünde uzun uzadıya kuyruklar oluşurken, polis ekipleri de ekip otolarından sık sık vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymasını istiyor.

Daha önce de güvenlik şeridi ile kapatılan Soykan meydanındaki oturma banklarına kimselerin geçmemesi için de önlemler alınırken, yine 15 Temmuz Meydanında da vatandaşların oturmalarına izin verilmiyor.

Genellikle vatandaşların büyük çoğunluğu koruyucu maske kullanırken, bazı vatandaşlar ise hiçbir önlem almadıkları görüldü. Valilik tarafından bazı noktalarda da vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirilirken, özellikle kent merkezinde bir çok noktada sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı görülüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Harun BİNGÖL (4 yıl önce)
    Açın artık şu PTT nin diğer mahallerde olan şubelerini daha çok insanları bi noktaya topluyorsunuz görünen köy misali
    0
    0
    Yanıtla
  • aykut (4 yıl önce)
    çok ilginç ; cadde araç trafiğine yayalar kullansın diye kapatılmadı mı?! insanlar kaldırımı kullanıyor ve sosyal mesafe kuralına uyulmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşiyurtlu (4 yıl önce)
    Harika ??? hem malatyamla hem de benzer görüntülerin oluştuğu öteki şehirlerimizde gurur duyuyorum... Sonuna kadar böyle devam!!!... Biz sokaklarda ve caddelerde ne kadar kalabalık olursak korona bizden o kadar korkup kaçıp gidecek!!!... Hatta maske bile takmayalım artık, sarılıp tokalaşıp öpüşelim... Biz koronadan değil korona bizden korksun... Heyytttt be hele o yolun ortasından karşıya geçen dayı yok mu, heybetine gurbaaannnn dayıııı... Yürrrü beee kim tutar seni!!!!..... BU KADAR İRONİ YETER ALLAH BİZİM MİLLETİ ISLAH EYLESİN....
    0
    0
    Yanıtla
  • m.ali (4 yıl önce)
    bizim malatya insanı bazen anlaşılır gibi değil bu malatya ptt yanınında bir işim vardı birde baktımki ne görem ptt yan tarafı bina yina tadilatta daha 2 yıl yıl oldu hemen yine yıkıyorlar bunun hesabını neden sormuyorlar nerede bu malatya milletvekili anacak gidip ziyaret yapıyorlar bu vatandaşın parası niye çöpe gdiyor soran yok Allahtan korkun yazık başka hiç bir şey demiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türk telekom binası orası temelliye taşınmış bizde telefon internet işlemi için gittik türk telekom taşındı dediler
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    İnsanlar keyfe gezmeye gelmemişti PTT kuyruğu çok fazlaydı ne var yani bir iki şube daha açsalar bu kadar insan saatlerce uzayan kuyruklarda bekliyorlar oruç olanlar vardı kuyrukta yazık derhal müdahale edilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ptt kuyruğuna keyfe gelmiş hepsi 40 dk bekledim cuma günü o kuyrukta adamlar para evinizde ödenecek diyor bunlar hemen almak için meşgul ediyor .adam evine gitmiş para evde bekleyin diyor
    0
    0
    Yanıtla