SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaşanan Sorunlar Hakkında İstişarelerde Bulunduk"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ziyaret ettiği Doğanyol’da bir dizi temaslarda bulundu.

Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, İl Başkan Yardımcısı İlhan Doğan, Doğanyol ilçe Koordinatörü Hüseyin Yılmaz ve teşkilat mensupları ile Doğanyol İlçe Başkanlığı, Doğanyol Belediyesi ile Gökçe Mahallesi’ne ziyarette bulunarak, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Ölmeztoprak, “Doğanyol ilçemizde öncelikle AK Parti teşkilatımızı ziyaret ettik. Daha sonra esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile bir araya gerek taleplerini dinledik. Şuan da İlçe Belediyemizdeyiz ve ilçemizde yapılan yatırımları Başkanımız Hakan Bay ile değerlendirdik ve hemşehrilerimizin taleplerinin çözümleri ile ilgili yapılması ön görülen çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Doğanyol’umuz ciddi manada hizmet almış bir ilçemiz. Muhtarlarımızla, hemşehrilerimizle ve başkanımızla istişareler ederek her zaman ilçemizin yanında olacağız. Yapımı devam eden işler var, bu işlerle alakalı elimizden ne geliyorsa Doğanyol’umuz için sunmaya devam edeceğiz. Seçimlerden sonra Doğanyol İlçemize gerçekleştirdiğimiz ilk ziyaretimizdi. Muhabbetle ve sevgiyle karşılandık” dedi.

Doğanyol’da TOKİ tarafından yapılan konutların son depremlerde hasar almadığına dikkat çeken Ölmeztoprak, ”İlçemiz yaşanan depremler sonrası ev sahibi olan ilçelerimizden bir tanesi konumundadır. 2020 depremleri sonrası TOKİ’miz tarafından yapılan güvenli konutlar sayesinde en az hasar alan ilçelerimizden bir tanesi olmuştur. 6 Şubat'ta ilimizin tamamının çok büyük şekilde etkilendiği depremler sonrasında depremzede hemşehrilerimize, esnafımıza ev sahibi olmuş, bu anlamda da çok vefakar ve yardımsever bir ilçemizdir. Ayrıca ilçemizi ziyaretimizde hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek deprem süreci ve sonrası süreçte durumları hakkında bilgiler alarak, GES Projesi uygulamaları, elektrik ve sulama suları ile yaşanan sorunlar hakkında istişarelerde bulunduk. Bundan sonraki ziyaretlerimizde de talepler değerlendirilecek en kısa sürede çözümler noktasında da çalışmalarımız sonuç bulacaktır.” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abuzer (8 ay önce)
    Neyin istişaresi vekile hanım? Sorunlar görülmüyor mu? 7 aydır mavi boncuk dağıtmaktan (siz de 3 ay) başka ne yapıyorsunuz? Ha bir de iş yapıyormuş gibi görünmek için böyle göstermelik ziyaretler. Hele bir de sözde bilim adamı başgan var ya. Angara ya yaranmak için Malatya'nın depremi çok ucuz atlattığı, herşey normal ve kontrol altında görüntüsü vermesine akıl sır erdiremiyor halk. Zaten haftanın 4 günü Malatya dışında. Malatya yıkılmış, yok olmuş, 7 aydır çarşısı kurulamadı. Prefabrik yapı (konteyner filan değil) diye bir şey duyan var mı? Ne belediye başganı ne bir vekil inşaat işinden anlamadığı gibi dünyada eşi benzeri olmayan başgan her konuda uzman olmasına rağmen inşaat işleri, yol, enkaz, aydınlatma, pazar vs konularda neden derin bilgelerini halktan esirgiyi anlamadık. Özetle: Gören gözlerin görebileceği gibi Malatya hala yok. Havuz, fiskiye, Aslantepe işlerini bırakın, binaları yolları, altyapıyı yapın. İşte size istişare, işte size göstermelik toplantılar
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Huseyin (8 ay önce)
    Gezmekle iş bitmiyor bir aylık maaşı toplanıp vekillerle depremzedelere prafabrik ew yaptırabiliriz birde şu ulaşımda akıllı kart Türkiye karta geçsek ne iyi olcak
    %75
    %25
    Yanıtla