SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yaşlı ve Engellilere Evde Yardım- Destek Hizmeti

Yaşlı ve Engellilere Evde Yardım- Destek Hizmeti
A- A+ PAYLAŞ

Doğanyol Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen 'Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Evde Temizlik ve Vefa Projesi' kapsamında yaşlıların ve hastaların bakım ve diğer ev ihtiyaçları karşılanıyor,  

Doğanyol Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ilçede yürütmüş olduğu 'Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Evde Temizlik ve Vefa Projesi'nde görevliler  kişisel bakımlarıyla temel ve zaruri ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken 65 yaş üstü yaşlı, engelli vatandaşlar ile ağır kronik hastalığı nedeniyle kendi öz bakımlarını yerine getirmekte zorluk çeken vatandaşların hem kişisel bakımları, hem de evlerindeki genel ihtiyaçları yerine getiriyorlar. . 

Vakfın görevli proje personelce evlerinin temizliği konusunda yardım desteğine ihtiyaç duyan yaşlı ve engelli vatandaşların evler ziyaretlerinde temizlik, bakım, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, alışveriş gibi konularda desteklerde bulunuyorlar.  

İhtiyaç sahibi yaşlıların evleri her 15 günde bir Doğanyol Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerince ziyaret ediliyor.  

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Semra (11 ay önce)
    Malatyada yaslilarimiz var. Yardima ihtiyacimiz var. Acilen yardima lagzim Ne gibi yardimlariniz var.
    0
    0
    Yanıtla