SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yatırımların ÇED Etkisi Valilikte Değerlendirildi

0
Güncellendi - 2019-09-13 17:24:15
Yatırımların ÇED Etkisi Valilikte Değerlendirildi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş başkanlığında Valilik 2 nolu toplantı salonunda ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Belediye Başkanlıkları, TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri 15. Bölge Müdürlüğü, TCDD 5. Bölge Müdürlüğü, MSB ANT Doğu Bölge Müdürlüğü, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Malatya'da gerçekleştirilmesi planlanan projelerin çevreye olabilecek olumlu ve olumsuz etkilerin belirlenmesi, olumsuz yöndeki etkilerinin önlenmesi ya da çevreye zarar vermeyecek ölçüde en aza indirilmesi için alınacak önlemlerin, seçilen yer ile teknoloji alternatiflerinin belirlenerek değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmaları kapsayan ÇED sürecinin değerlendirildiği toplantı sonunda;  maden ruhsatı alan firmaların çevreye etkileri tartışılarak bundan sonraki maden ruhsatlarının hangi koşullarda verileceğinin tespiti yapılarak ilgili kurumlara bilgilendirme yapılarak çözüm önerileri ve kurumlara düşen görevler istişare edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız