SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yavaş Yavaş Kendime Geliyorum"

0
Güncellendi - 2019-11-27 17:09:54
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Sakıb Aytaç, Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla döneceklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Aytaç, Süper Ligin 12.haftasında sahalarında Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini belirtti. 

Oyuna iyi başladıklarını ifade eden Aytaç, “Fenerbahçe’ye karşı hafta içi iyi hazırlandık. Hocamızın söylediklerini yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Maçı alabilecek pozisyonlarda yakaladık ama 1 puan aldık. Artık bu maçı geride bıraktık” dedi. 

Aytaç, ligin 13.haftasında Cuma günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geleceklerini hatırlatarak, çalışmalarını ona göre yapıp, maça odaklanarak, 3 puanı alıp dönmek istediklerini söyledi. 

Bir gazetecinin ‘Her geçen gün performansın yükseliyor. Milli takım için ismin geçiyor. Bununla ilgili ne düşünüyorsun?’ sorusuna, Aytaç, “Her Türk gencinin gitmeyi çok istediği bir platform. Bende tabi ki orada olmayı çok isterim. Bu işler için biraz performansınız da iyi olacak. Nasibinizde varsa oluyor. İnşallah bende o kadroda kendime yer bulurum. Kendi performansımla ilgili de haftalar önce nefesim açıldıkça, takımla birlikte süre aldıkça gerçek performansımı göstereceğimi söylemiştim. Yavaş yavaş ulaşıyorum daha tam net kendimi bulmuş değilim çünkü uzun bir süre sakatlık geçirmiştim. Şimdi yavaş yavaş kendime geliyorum. İnşallah hem bireysel hem de takım olarak daha iyi yerlere geliriz” yanıtını verdi. 

Aytaç, Süper Ligin bu sezon ilginç geçtiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Normal sezonlarda büyük takımların daha kafada götürdüğü, Anadolu takımlarının ise daha geride başladığı bir lig oluyordu ama bu yıl herkes birbirini yenebilecek güçte. Puanlarda birbirine çok yakın. Alt sıralarla daha büyük bir kopma oluşmadı. Büyük takımlara baktığımızda da kadromuzun ilk 5 ya da 6’ya oynayabilecek kalitede olduğunu biliyoruz, konuşuyoruz, düşünüyoruz. Performansımızı ona göre tutuyoruz, idmanlarımızı ona göre yapıyoruz. Maçlara lig sonundan ziyade tek tek bakıp, bütün maçlarımızı kazanıp, performansımızı en yüksek seviyede tutup, inşallah ligi de en iyi yerde bitirmek istiyoruz.”

Aytaç, Cuma günü Ankara’da Gençlerbirliği’yle oynayacakları karşılaşmaya ilişkin ise “Onlar alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Bizde yukarılardan kopmamak istiyoruz. Onların son haftalarda bir çıkışı olabilir ama bizde 6 haftadır yenilmiyoruz. İyi bir kadromuz var. İyi ve dişli bir maç olacak. İnşallah yenip, evimize döneceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız