SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Cinayet.. Parti İlçe Başkanı Tutuklandı

Yazıhan'da Cinayet.. Parti İlçe Başkanı Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde bir kişi silahlı saldırı sonucunda öldürüldü. Olayın şüphelisi olarak Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı tutuklandı.

Cinayetle sonuçlanan olay dün ilçenin Gövük Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arazi anlaşmazlığı sonucu çıkan kavgada, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Yazıhan İlçe Başkanı olan İbrahim Beyaz'ın av tüfeğiyle ateş açtığı 56 yaşındaki Ali Ateş, dizinden yaralandı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ateş, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti.

Ali Ateş'in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırılırken, olaydan sonra Jandarma tarafından yakalanan 41 yaşındaki İbrahim Beyaz, gönderildiği adliyece tutuklandı.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Cinayetle ilgili tutuklanan YRP İlçe Başkanı İbrahim Beyaz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatyali44 (1 ay önce)
    Adamın kayisi ağaçlarını kesmiş birde kolluk kuvvetleri adami yakalamakta cok gec kalmis. Bahcesine giderken yine karşısina cikmis. Sanirim oldurmek degil de korkutmak niyeti ayagina sıkmis ama maalesef hayatını kaybetmiş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (1 ay önce)
    Geçende başka bir Parti'nin il başkanı tutuklanmıştı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mustafa44 (1 ay önce)
    Adamın 1850 kök kayısısını kesmişler diyorlar. Oda yapanlardan birinin bacağına sıkmış adam kan kaybından ölmüş, keşke silah kullanmak yerine hukuki yollara başvurulsaymış. Bir anlık öfke istenmedik sonuçlara yol açmış çok üzücü olaylar bunlar. Rabbim hepimizi ıslah etsin...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barut ateşlenene kadar devlet müdahale etmiyor. Yazıhan jandarması çok sorumsuz ve ilgisizi vatandaşın problemlerine karşı.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Hemen hemen her gün kesinlikle bir cinayet oluyor.Ne olcak Nasıl olacak bu memleketin hali.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Yahya (1 ay önce)
    Devlet bu şehre acil psikolojik tedavi merkezi kurmali insanlar normal değil
    %97
    %3
    Yanıtla