SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yazıhan'ı Küçük Çukurova'ya Çevirmek İçin Yola Çıktık"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı, Malatya Tarım Platformu ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'a yetiştiricilere ve kadın girişimcilere yönelik hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

Malatya Tarım Platformu Kadın Girişimciler Grubu tarafından düzenlenen etkinliğe Kadın Kooperatifi Başkan ve Yöneticileri, Kadın Girişimcileri, örnek yetiştiriciler katıldılar.

Etkinlikte yetiştiriciler eve kadın girişimcilere yönelik hizmet ve katkılarından dolayı aynı zamanda AKP Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı olan  Malatya Tarım Platformu ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'a teşekkür plaketi takdim edildi.

İhsan Akın burada yaptığı konuşmada, “Halkımıza hizmet etme adına bir yola çıktık. Yazıhan’ı küçük Çukurova’ya çevirmek için bir yola çıktık, belediye başkan aday adayı olduk. Amacımız burada üretime ve üreticiye destek olmaktır. Malatya’da yaptığımız hizmetleri fazlasıyla Yazıhan’da yetiştirici ve üreticilerimize yapacağız. Biz hizmete talip olduk. Kimseyi ötekileştirmeden hizmete talip olduk, Yazıhan’a hizmet etmeye, burada var olan potansiyeli üretime dönüştürmeye talip olduk. Yazıhan’da ekilmeyen, değerlendirilmeyen, biçilmeyen arazi kalmayacak, burası Malatya’nın küçük Çukurovası olacak, hayvancılık konusunda Malatya’nın üretim merkezi olacak” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kazım (3 ay önce)
    Başkanım tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (4 ay önce)
    Hayırlı olsun şimdiden
    %75
    %25
    Yanıtla