SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yediğimiz Ekmeğin Hakkını Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2021-11-20 23:32:04
A- A+ PAYLAŞ

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Uygun, hangi şartlarda olursa olsun aldıkları maaşın hakkını vereceklerini belirtti.

Uygun, Türk Yerel Hizmet-Sen Malatya Şubesi'nin Öğretmenevi'nde düzenlenen 7. Olağan Genel Kurulu'na katıldı.

Burada konuşan Uygun, sendika olarak üyelerine 3 ana unsuru anlattıklarını hatırlatarak, "Önce kendimiz için mücadele edeceğiz derken çocuklarımızı örf ve adetlerimize göre hayırlı evlatlar olarak yetiştireceğiz. Hangi şartlarda olursa olsun aldığımız maaşın, yediğimiz ekmeğin hakkını vereceğiz. En önemli unsur ülkemiz için çalışacağız. Vatan ve bayrak için mücadele edeceğiz. Bunları yapabilmek idealleri, misyonu, vizyonu olan bir sendikadan geçer.' diye konuştu.

Uygun, il kongresinin hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasını tamamladı.

Mevcut Başkan Dilaver Sarıcı tekrar aday olmazken, Hüseyin Doğan'ın aday olduğu kongreye tek listeyle gidildi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada Doğan'ın listesi oylanarak kabul edildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız