SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kuzeni Tarafından Vuruldu, Öldü

Kuzeni Tarafından Vuruldu, Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Turgut Temelli Caddesi'nde bir şahıs amcası oğlu  tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı, kaldırıldığı hastanede öldü. Olaydan sonra kaçan şüpheli bir süre sonra yakalandı.

Olay, saat 16.15 sıralarında Cirikpınar Mahallesi Turgut Temelli Caddesi'nde meydana geldi. Bir kişinin silahla yaralandığı ihbarı üzerine belirtilen yere giden ekipler Selim Yıldırım adlı 46 yaşındaki  şahsı (küçük fotoğraftaki) tabancayla yaralı olarak buldular. Yaralı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Selim Yıldırım, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen olaydan 2 saat sonra hayatını kaybetti.

Yapılan araştırmada olay yerinde 5 adet boş kovan bulunurken, saldırıyı Selim Yıldırım'ın amcası oğlu olan 34 yaşındaki Turgut Y. adlı şahsın yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Turgut Y.'nin olaydan yaklaşık 1,5  saat sonra polis ekipleri tarafından, olay yeri yakınında suçta kullandığı silahla yakalandığı öğrenildi

malatyahaber.com

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Vatan Fedaisi (1 yıl önce)
    Selim abimiz çok sevilen, yüzünden tebessüm eksik olmayan, cana yakın, hayat sevgisi ile dolu olan bir abimizdi. Birçok durumu olmayan insana ve yardıma muhtaç kişilere ilk yardıma koşan insandı. Abimize bunu yapanların Allahu teala (c.c) Kahhâr ismiyle kahredip dünyada ve ahirette iki yakası bir araya gelmesin. Aslan gibi iki oğluna, o biricik sevimli iki kuzusuna ve eşine Allah sabır versin. SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ, MEKANIN CENNET OLSUN YİĞİDİM.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Avşar (1 yıl önce)
    Selim iyi bir insandı. Allah eşine ve çocuklarına sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Metin (1 yıl önce)
    Garibanların dostu selimim benim bu ölüm sana hiç yakışmadı Allah o geride bıraktığın çocuklarına sabır versin inşallah seni asla unutmayacağız. Allah mekanını cennet eylesin amin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahmud abbas (1 yıl önce)
    Vay be selim abi 10 numara insandin senin kime ne zararin olabilir çok yazık oldu.Taştepede tanidigim ender insanlardan di kimseye en ufak bi hakareti kalp kirmisligi olmaz bu adamin çok yazik oldu.Allah mekanini cennet eylesin inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44Malatya (1 yıl önce)
    Böyle bir ölüm hiç yakışmadı çok iyi bir insandı Selim abi mekanı cennet olsun
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Gideri var (1 yıl önce)
    Evlerden uzak ola çok kötü bir durum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    allah rahmet eylesin ... bu temelli ve civarı çok tehlike arz etmeye başladı geçen sene tamda bu zamanlar 20 yaşında bir genç gasp edilip kalbinden bıçaklandı bir balici tarafından sümer parkın orda yine aynı yerde nisanın 1011'i gibi 70 yaşındaki bir adam bıçaklandı geçenlerde belediye ile avm arasında ki otoparkta bir adam öldürüldü yine bundan 3 yıl önce bu zamanlar yine 18 yaşındaki bir genç kafasından vuruldu çok tehlikeli bir bölge oldu artık
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum, Taştepede ikamet eden tanıdığım S.Y. isimli birisi vardı fotoğrafı olmadığı için o olup olmadığı ni bilmiyorum.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Evet Taştepeli Selim Yıldırım. Rahmetli Ömer Yıldırımın oğluydu.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ali bey rahmetli babasını ve selim beyi gorev yaptığım üç okulun hurdaya ayrılan malzemelerini ihale ile alıp okuldan almaya geldiklerinde tanıma sohbet etme fırsatı buldum yanlarında çalışan insanlara yaklaşımlarını takdir etmiştim selim beyi babasını kaybetmesi çok etkilemişti tanıdığım kadarıyla babacan iyi niyetli insanlardı, üzüntüm sonsuz Tekrar Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum,Kederli ailesine sabırlar diliyorum.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla