SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Yeni Bir Malatya'yı Oluşturacağız"

A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Bir yandan depremle uğraşırken bir yandan da 85 milyonun huzur ve refahı içinde gayret gösteriyoruz. Sandıklarda o bir oy, bütün oyunları bozacak. Amerika’nın, İsrail’in, PKK’nın oyunları da bozulacak” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yeniden aday olan Tüfenkci, çalışmalarını sürdürüyor.

Mimar Sinan ve Nuriye mahallelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan Tüfenkci, daha sonra fidancı esnafıyla bir araya geldi.

Yıldıztepe ve Çöşnük mahallelerinde düzenlenen mahalle toplantısına da katılan Tüfenkci, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini ifade etti.

“14 MAYIS ÖNEMLİ BİR GÜN”
Tüfenkci, Malatya’nın önemli bir gündeminin olduğuna dikkat çekerek, “Önemli süreçlerden yeniden yapılanma ve toplanma sürecini yaşıyoruz. 6 Şubat depremlerinde 11 ilde en fazla zarar gören illerinden başında Malatya geliyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; bizim ana gündemimiz deprem. Şehrimizi yeniden ayağa kaldırma, hep beraber birlikte yaşayacağımız Malatya’yı oluşturma noktasında 14 Mayıs önemli bir gün” diye konuştu.

“YENİ BİR MALATYA’YI OLUŞTURACAĞIZ”
14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilecek olan destekle çarşı, pazar, ev ve işyerlerini istişareyle yeniden ihya edeceklerini dile getiren Tüfenkci, şunları söyledi:

“Çarşı, pazar, ev ve işyerlerimizi yeniden inşa edeceğiz, eski ve özlenen Malatya’yı oluşturacağız. Sadece eski değil bunu fırsata çevirerek yeni bir Malatya’yı oluşturacağız. Okullarımızı, kamu binalarımızı ve meydanlarımızı oluşturarak milletimizin istifadesine sunacağız. Yaptıklarımızı yapacaklarımıza teminat olarak gösteriyoruz. Bunu Pütürge’de, Doğanyol’da, Elazığ’da, Düzce’de, Antalya’da gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği sözlerin arkasında olduğunu ve hep beraber gerçekleştirdiğini biliyoruz.”

“KİMLERLİN KİMLERLE YOL YÜRÜDÜĞÜNÜ BİLİYORUZ”
Tüfenkci, muhalefeti sert bir dille eleştirerek, “Karşımızda bir muhalefet var maalesef hepsi sadece ve sadece rant peşindeler. Dün söylediklerini bugün inkar eden, bugün söylediklerini de yarın inkar edebilecek bir anlayışla karşı karşıyayız. Seçimi kazanmak adına insanların zihinlerini bulandırmak için her türlü yalan ve iftirayı hiç çekinmeden atabilecek bir muhalefet var. O masayı kuranlar ve oturtanlara baktığımızda kimlerin kimlerle yol yürüdüğünü görüyoruz. AKP’yi eleştirenlerin kimlerin şemsiyesi altına girerek, nasıl bir birliktelik sergilediklerini sizlerin takdirine bırakıyorum. Allah’a hamdolsun biz bugün üzerinde oyun oynanan bir ülke değil oyun kuran bir ülke haline geldik. Milletimizin bir oyu ile oyunları bozup, birçok projeyi hayata geçirdik. Artık kadınlarımızda emekli olabilecek. Bir yandan depremle uğraşırken bir yandan da 85 milyonun huzur ve refahı içinde gayret gösteriyoruz. Sandıklarda o bir oy, bütün oyunları bozacak. Amerika’nın, İsrail’in, PKK’nın oyunları da bozulacak” dedi.

"MİLLETİMİZİN BİR OYU ÇOK ÖNEMLİ"
Akçadağ ilçesine bağlı mahalleleri de ziyaret eden Tüfenkci, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinde 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çeken Tüfenkci, “Milletimizin bir oyu çok çok önemli. Milletimizin bir oyu ile biz teröre karşı mücadele ettik ve başarılı olduk. Milletimizin bir oyu ile İHA’larımızı, SİHA’larımızı yaptık. Sizlerin bir oyu ile kendi uydumuzu uzaya gönderdik. Bugün beş ülkeden birisi olduk. Sizlerin bir oyu ile yerin altındaki doğalgazı, petrolü çıkarttık. Doğalgazı bir yıl hanelere ücretsiz vereceğiz. O nedenle verilecek bir oy çok önemli” ifadelerini kullandı.

“Kendi tankımızı, uçağımızı, otomobilimizi yaptık” diyen Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“14 Mayıs’ta Türkiye olarak kritik ve önemli bir seçime gideceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin bu seçimden güçlü bir şekilde çıkması için önemli bir seçim. Tabii bu seçimden güçlü çıkıp buraların yeniden imar ve ihya edilmesi için sizlerin desteklerinizi istiyoruz.”

Tüfenkci, 14 Mayıs’ta milletin vereceği oyla Türkiye’nin ikinci yüzyılına yön vereceğini de sözlerine ekledi. 

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • Malatya (1 yıl önce)
    Bülent bey keşke siz Sayın Ertan Mumcu adına feragat etseydiniz çok iyi olurdu kanaatindeyim, Ertan Mumcu beyi ilk üç sırada görmemek bizleri üzmüştür.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 yıl önce)
    Hep aynı Hikaye aynı Tas aynı Tarak değişen hicbirsey Yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Katip (1 yıl önce)
    Geçmişte Yüzakı, Bostanbaşı ve Fari Kayan dolayında tarım alanlarına 12-13 katlı yapı ruhsatı veren sizler değil miydiniz? Bu bölgelerden daire alan orta sınıf yok oldu. Size kim güvenecek?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Malatya için çok önemli hizmet olacak olan Hızlı tren ne oldu?yalan oldu değilmi sayın vekil?Bu sefer mecburiyetten chp ye oy vereceğim.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Bu seçimde hızlı tren lafı neden geçmiyor vatandas artık inanmayacak ondanmı acaba vekil seçimi cok yanlış olmuş Malatya bu sefer cok vekil kaybedecek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Celal (1 yıl önce)
    Cimerr yazın sayın arkadaşlar ben 100 kere yazdım bunlar yüzünden kaybecedek şuan iktidar olan parti, HIZLI TREN de erzincana gitti malatya UYAN artık UYAN bu adamlar yedi bitirdi malatyayı….YETER YETER YETER İSTEMIYORUZ sizi
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Kayberderse etsinler, bir de cimere yazacam he aferin. Adamların umrunda değil sen niye kendini paralıyosun. Ben zaten kendi elimle ilk defa Chp vereceğim. Bitti yıldık artık. Hala düşeni kaldırıyorsun, he kalksınlarda bi kazık daha atsınlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Celal isimli kullanıcı yorumuna
    cimere neden yazsın ,cimer kim,cimer bu işleremi bakıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mimar (1 yıl önce)
    Ha ha ha ha , ho ho ho ho, hi hi hi hi Çok komiksiniz, başka ne diyebilirim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)
    " Amerika’nın, İsrail’in, PKK’nın oyunları da bozulacak " evet haklısınız. Bundan dolayı oyum CHP ye. İmralıdaki caniyi besleyen, habur rezaletinin sahibi, Süleyman Şaha sahip çıkamayan, salih müslimiyi Ankarada kırmızı halı ile karşılayan, Gaffar OKKAN ın katillerine vekillik fırsatı veren...... beş benzemeze oy yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Helal olsun Malatyama, düşünen soran hesap soran ve asla geçmişi unutmadığımız nice seçimlere inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deniz (1 yıl önce)
    21 yıldır söylediğiniz uydurma yalanlara artık kimse inanmıyor ve yemiyor emin olun.Yok Amerika oyunu, yok İsrail oyunu, Avrupa oyunu falan filan..Kimse oyun oynamıyor, kimsenin gücü yetmez bu ülkeye.Siz kendi koltuklarınızdan, bolluk içinde yaşamınızdan, şatafatlı hayatınız bitmesin diye uyduruyorsun! Hazine bakanı enişteniz vardı bir zamanlar. "Uzaya çift yönlü duble yol yaptık desek" inanacak bir sürü seçmeniz var demişti.Kendilerine oy veren insanların zekasıyla dalga geçti.Artık sizi kimse istemiyor ve söylediğiniz hiçbir şeye kimse inanmıyor! Elinizin çekin artık hiç bir faydanız olmadığı Malatyadan ve Ülkeden..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • uçak (1 yıl önce)
    malatya sizi istemiyor bıktı artık yalanınızdan yok uçak yok siha yok dron vleda sapıyla uçagın kokpit camını tututmuşsunuz o koluna sarılanlara da söyle öyle adamlar malatya yı temsil etmiyo sizin okumuş adamla işiniz olmaz cahil adam biatcı adam lazım sise yok şeyh torunu yok lise diplaması olmayan il başkanı malatyayı aynı hindistan afganistana çevirdiniz yazın millet kanalboyunda sudada yıkanmaya başlar.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    malatyanın hali ortada ,deprem şunu gösterdi.bunlar bir çivi bile çakmamış,bu iktidar deprem nedeniyle oluşan hasarın tek nedenidir.oy istemek şurda dursun vatandaşın içerisine çıkacak yüzleri olmamalı.bir bakın etrafınıza ,30-40 yıl önce nasılsa malatya aynı durumda.din istismarcılığı ile milleti koyun haline getirdiler.yazıklar olsun ki bu millete bunlara %1 oy versin.kime verirseniz verin lakin bunlara bir oy bile vermeyin.vekil adaylarına bir bakın.tüfekci kaçıncı sefer ,koca döne döne,ölmeztoprak neden niçin nasıl heyhat bu nasıl düzen böyle.malatyalı kuzu olmuş ,koyun olmuş yuh ki yuh bizlere...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • misafir (1 yıl önce)
    Malatya lı uyan ...yalan dolan edebiyatı yapanlar bizler gibi yaşamıyor tek dertleri iktidarda kalmak aksi durum ...tamamı yargılanacaklar bunu hepsi biliyor ....15 mayıs dış hatları takip etmekte yarar var bir çoğu sırra kalem basacak
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Vahap (1 yıl önce)
    Daha önce oy verdiğim için bile pişmanım ne size ne de reise oy yok kimse kusura bakmasın. Demokrasi vatandaşlık budur; canım kimi isterse kimi mantıklı bulursam oyum onadır. Ama size oy vermek vicdanımı sızlatıyor. Malatyalı artık akıllanıyor
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Harbi Adam (1 yıl önce)
    Şu etrafında olup Tüfenkçiye sarılan bu insanlar da zerre miskal ...... neyse birşey demeyeceğim... Oyum Yeniden Refaha, oyum BİLAL YILDIRIM 'a...
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Malatya sizleri istemiyor
    %96
    %4
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    deprem öncesi vekillerin söylemlerini gözden geçirin bii.. malatyamıza hızlı tren hayırlı olsunnnn.. hızlı tren sivasa geldi ordan dönüp erzincan.. kars ve erzuruma malatyaya yokk.. her şehire şehir hastanesi varr malatyaya yokkk.. sivil havalimanı hayırlı olsun dedilerrr oda fiyaskoooo.. vallahide billahide malatya dibe vurduu.... allah aşkına yollarımız bile delik deşik neyin hesabını yapıyorsunuz
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    22 yılda oluşturduğunuz enkaz oldu bı daha yetki verelim bı enkaz daha bırakın gelecek nesile nerde bağ bahçe imara açın belediye konut yapsın ağır hasar alsın ey siyaset sen ki Fatih Sultan Mehmet gibi bir cihan padişahının cenazesini bile 19. Günde defnettirdin
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Iyice sarılın kollarina bakanın secimden sonra yaklastirmazlar
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Berk (1 yıl önce)
    Kusura.bakma.okul.arkadasim Tüfenkci.ve.koca.benden Oy.yok
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Sandıkta görüşeceğiz
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Oluşturduğunuz ve ranta kurban ettiğiniz eskisinin hali ortada. Yeni birşey istemiyoruz, lütfen bir gidin artık, yeter!
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ferit (1 yıl önce)
    Hep aynı açıklamalar İHA yaptık Siha yaptık peki ya Malatya için ne yaptınız. Ben bu saatten sonra reise başkanlığı veririm akp ye vekillik için oy vermem ailem de vermiyecek
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    22 yılda ne yaptınız. Yaptığınız 8 defa imar affı çıkarmak. Sonra da biz yaparız diyorsunuz. Sahi imar affı için elinizi nasıl kaldırdınız. Hiç vicdanınız sızladı mi. Gerçek milletvekili olanlarda vicdan olmaz. İnsan 8 defa imar affına el kaldıran biri nasıl ve hangi yüzle aday oldunuz. Sana oy Yok. Malatya bitmiş tükenmiş
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ay44 (1 yıl önce)
    Ayıplarınızı o süslü cümlelerinizle ve çözüm odaklı olmayan projelerinizle kapatamayacaksınız.Çok büyük kaybedeceksiniz.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Zibetra (1 yıl önce)
    Acaba neden size güvenmiyorum?!
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Önemli olan o bir oyumuz sizin değil emin olun
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Malatya nın tarihi demografik yapısını bilenler şimdiye kadar boya badana kaldırım dan başka ne yaptı siz istiyorsunuz bu beceriksizler mi şehri yeniden inşası nda söz sahibi olsun inşallah devletimiz bu yerel yönetimleri dinlemez
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Celal (1 yıl önce)
    Neden paylaşımlarımı yaptıgım yorumları paylaşmıyorsunuz hani nerde şeffaf gazeteciligniz
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Hacı (1 yıl önce)
    Niye yeni bir Malatya oluşturuyorsunuz nesini beğenmiyorsunuz eskisinin. Geçmişinde şaibe olanlar hep yeni yeni diyor... Malatya geçmişi ile hep gurur duymuştur.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Macid44 (1 yıl önce)
    Nasıl yapacaksınız 14 Mayıs ta iktidardan düşeceksiniz, Malatya yı çürük zemine inşa ettiniz binlerce lüks binayı depreme kurban ettiniz siz suçlusunuz.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Celal (1 yıl önce)
    Mevlüt aslanoglu gibi memleket sevdalısı bi adam daha gelmeyecek malatyaya..deprem de malatyaya tek sahip çıka adam veli ağbaba oldu ben onu tanımam bilmem ama heryerde bulunnan tek adam
    %98
    %2
    Yanıtla
  • bu ülke (1 yıl önce)Celal isimli kullanıcı yorumuna
    bu ülke insanı ülkesi için canını verse de solcu terörist hırsız maneviyatsız der hizmet önemli değil sağcı mı ona bakar
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Celal (1 yıl önce)
    ben yıllardır size oy verdim etrafım eşrafım büyüklerim küçüklerim oy verdi ama daha asla asla asla….senin ve 2 ci 3 cü sırada bulunan adayların yüzünden kaybedeceksiniz allah velvekil..diger oy reis e ama millietvekilligi oyu sana hangi parti karşı ise ona verecegim ve bütün sülalem de aynı şekilde olacak..yıllardır bıktık artık sizden yeter malatyaya katkınız yok yardımınız yok ankarada sözünüz geçmiyor bi daire başkanını önünde bile ceket ilikleyip ayakta duruyorsunuz bittii..malatyayı kaderine tertkettirende sizlersiniz siizn beceriksizliginiz
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (1 yıl önce)
    'Yeni Türkiye' diye diye ülkeyi ne hale getirdiniz. Şimdi de 'yeni bir Malatya' diyorlar. Sizden bir an önce kurtulmamız lazım.
    %98
    %2
    Yanıtla