SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Erkenek Tünelinde Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-09-04 17:21:09
Yeni Erkenek Tünelinde Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, bin 816 metre uzunluğundaki Yeni Erkenek Tüneli'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazada, otomobil içerisinde sıkışan yaralıları, itfaiye ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya Gölbaşı yolu üzerinde bulunan Yeni Erkenek Tüneli'nin içerisinde meydana geldi. Hüseyin Çiçek idaresindeki 44 HG 104 plakalı otomobil, önce sollama yapmak istediği 47 AE 956 plakalı kamyona arkadan daha sonrada kontrolden çıkarak duvara çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan sürücü Hüseyin Çiçek'in eşi Hatice Çiçek olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Hüseyin Çiçek ile otomobilde bulunan Gülşen Demirci ise yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar için Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar Çiçek ile Demirci, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 Hatice Çiçek'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Doğanşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyali (6 yıl önce)
    Kontrol yok kurallara uyulmuyor sonucunu kadere ve Allah'a havale ediyoruz hiç sorumluluk ustlenmiyoruz aklımızı kullanmıyoruz Allah Kuran'da düşünmeyi aklı kullanmayı emrediyor biz tersini yapıyoruz yaptığımız içinde İslam dünyasının içinde bulunduğu durum ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (6 yıl önce)
    Gardaş bizde o tünelleri binlerce kez gidip geldik..Bazı arkadaşlar nedense bir başka aracın arkasında gitmeye tahammül edemiyorlar.Yazık değilmi şimdi kadıncağıza?..Allah rahmet eylesin.Markası ne olursa olsun arabalar teneke işte.Sen kendi canını korumazsan elin tenekesi nasıl koruyacak?...Ayrıca istasyondan hastahaneye giderken bir münibüs tam viraj köşesinde birden durup yolcu aldı biz sap gibi yol ortasında kaldık..Köşeyi üç metre geçip dursa sıkıntı olmayacak ama cahil ve gaddarlık had safhada..Memlekette insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.Taksi ve münibüs yerine lütfen belediye otobüslerini kullanın..
    0
    0
    Yanıtla
  • OZAN (6 yıl önce)
    Benim bildiğim tünellerde kesik çizgi olmaz, düz çizgi olur (otobanlar hariç).
    0
    0
    Yanıtla
  • tek Yön orası çift yön değil kesik çizgi niye olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    uçan tenekeyle bu kadar hız yapmanın anlamı nedir, yazık değil mi size
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (6 yıl önce)
    Mevcut tünellerde zorunlu olmadıkça sollama yapılmamalı. Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Revizör (6 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin Hız Felakettir. 2 Vefat 2 Yaralı Oluyor. Başlık Yanlış Atılmış Sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Biraz daha dikkatli okursan yanlış yazılmadığını göreceksin, sürücü Hüseyin Çiçek in eşi diye devam etmiş. Allah rahmet eylesin. Keşke hiç olmasa bu kazalar ama neylersin.
    0
    0
    Yanıtla