SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya- Beşiktaş Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2022-01-22 17:05:19
Yeni Malatya- Beşiktaş Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak müsabakalarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Cumartesi günkü Öznur Kablo Yeni Malatyaspor- Beşiktaş maçını Zorbay Küçük yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta heyecanı yarın ve 23 Ocak Pazar günü oynanacak mücadelelerle yaşanacak. TFF Merkez Hakem Kurulu da haftanın maçlarında görev alacak hakemleri duyurdu.

Ligde 23. haftanın programı ve hakemleri şöyle:

22 Ocak Cumartesi

13.30 Yeni Malatyaspor - Beşiktaş: Zorbay Küçük

16.00 DG Sivasspor - Fenerbahçe: Alper Ulusoy

16.00 Adana Demirspor - Fatih Karagümrük: Suat Arslanboğa

19.00 Medipol Başakşehir - Göztepe: Arda Kardeşler

23 Ocak Pazar

13.30 Kasımpaşa - Kayserispor: Halil Umut Meler

13.30 A.Hatayspor - Çaykur Rizespor: Sarper Barış Saka

16.00 Altay - İH Konyaspor: Abdulkadir Bitigen

16.00 GZT Giresunspor - Aytemiz Alanyaspor: Mert Güzenge

16.00 FT Antalyaspor - Gaziantep FK: Yasin Kol

19.00 Galatasaray - Trabzonspor: Atilla Karaoğlan

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • turan(44) (2 yıl önce)
    Babasının Malatyaspor'a çok emeği geçti. Feyzullah Küçük'ün kulakları çınlasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Zorbay bey mertce maç yönet akşam evine vardımı çocuklarıyın yüzüne baba gibi bakasın Ahh alma Bir Ata sözümüz var çok gerçek Dedem çağla yemediki dişim kamasın diye Allah büyük hic bir şey unutulmaz
    0
    0
    Yanıtla