SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor İki Futbolcuyu da İstiyor

0
Güncellendi - 2020-08-12 08:55:09
Yeni Malatyaspor İki Futbolcuyu da İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı siyahlı takımın transfer komitesi, kulübün listesinde yer alan oyuncularla görüşmelerine devam ediyor.

2020-2021 sezonunda iddialı ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Geçen sezon Süper Lig’de yaşanan sıkıntıları bir daha yaşamak istemeyen Doğu Anadolu temsilcisi, iyi bir kadro kurmak için yoğun bir mesai harcıyor.

2019-2020 sezonu sona ermeden önce sağ kanat oyuncusu Jody Lukoki ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Yeni Malatyaspor yönetimi, Arjantinli sağ bek Leonardo Godoy ile prensip anlaşmasına varmıştı. Sarı siyahlılar, Arjantin’in CA Talleres takımında forma giyen sağ bek Leonardo Godoy’u 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Yeni Malatyaspor yönetiminin, Godoy’un ardından takım arkadaşı 28 yaşındaki Arjantinli kaleci Guido Herrera’yı da kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. Club Atlético Talleres ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki kaleci, geçen sezon Arjantin Superliga’da 21 karşılaşmada bin 888 dakika görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Guido Herrera

FOTO: Leonardo Godoy

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Seydi Şahin (4 yıl önce)
    Adil gevreğin bu takımda emeği çok süper lige gelene kadar inkar edilemez ama bu yılki rehavet e kapılması ve hatır gönül le futbolcu vermesi aklını başına getirmiş tır inşallah yoksa Erzurum spor bize daha çok kümeye sözünü kullanır bidaha dusersek yazık olur Malatya şehrimize..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Yapılan transferler YALAN. Transfer yapıldığına inanmıyorum. Adil Gevrek sana hiç kimse inanmıyor. İSTİFAAA....
    0
    0
    Yanıtla
  • Xxx (4 yıl önce)
    Bu yönetim anlayisiyla her sene düşmemeye oynariz.gectigimiz sene yapılan hatalar yapılmaz ins. Futbolcu satmak marifet değil mevcut kadroyu koruyun biraz futbol izlemek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdo44 (4 yıl önce)
    Transfer komitesi çok seçici bu oyuncuları arjantinden bulması çok ilginç.bence bunlarda kısa zamanda Türkiye'ye uyum sağlar: )
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekli (4 yıl önce)
    O kaleci o çim sahada altta Dizlik kulanıyorsa iki diz kapağıda sakattır
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen antrenör müsün, kondisyoner misin yoksa doktor musun? Adamda dizlik yok, sadece küçük tekmelik var. Dikkatli bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (4 yıl önce)
    İlk tercihin fenerin kalecisi harun olması lazım. Harun sürekli oynayacağı takım istiyor ve Fenerbahçe gelen teklifleri değerlendirecek biz almazsak başka bir Anadolu takımına gidecek. Acele etmek lazım
    0
    0
    Yanıtla