SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya İtalyan Golcü İle İlgileniyor

0
Güncellendi - 2020-08-15 18:16:46
Yeni Malatya İtalyan Golcü İle İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor yönetimi, transfer çalışmaları kapsamında aradığı golcüyü İtalya’da buldu. Sarı siyahlılar, Lecce formasını giyen Gianluca Lapadula’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Geçen sezonun ilk yarısında hücumda iyi bir grafik ortaya koyan ancak ikinci yarıda özellikle Jahovic ve Guilherme’nin takımdan ayrılmasıyla gol yollarında sıkını yaşayan Yeni Malatyaspor, yeni sezonda güçlü bir hücum hattı oluşturmak için yoğun bir mesai harcıyor.

Süper Lig’de yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen ve bu doğrultuda da her mevki için oyuncu arayışında olan sarı siyahlı takım, aradığı golcüyü İtalya’da buldu. Malatya temsilcisi, İtalya ekibi Lecce’de forma giyen 30 yaşındaki ve 1,78 boyundaki santrafor Gianluca Lapadula’yı kadrosuna katmak istiyor.

Güncel piyasa değeri 4,8 milyon Euro olan İtalyan oyuncunun Lecce ile sözleşmesi 31 Ağustos itibariyle sona eriyor. Lecce, Genoa’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Lapadula’nın transfer etme opsiyonunu elinde bulunduruyor. Genoa ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gianluca Lapadula daha önce Milan, Frosinone, Ravenna, Cesena, Parma, Pescara takımlarının formalarını giydi. İtalya Seri A’da oynadığı 88 karşılaşmada 26 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koyan İtalyan golcü, İtalya Seri B’de oynadığı 49 maçta 27 gol kaydederken, 13’te asist yaptı. İtalya’da 2019-2020 sezonunda Lecce formasıyla 25 karşılaşmada bin 784 dakika sahada kalan Lapadula, bu karşılaşmalarda 11 gol kaydetti.

Gianluca Lapadula ile bir dönem Beşiktaş ile Galatasaray’ın da ilgilendiği iddia edilmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Biz bu ligin layığı olmadığımızı sezon bittiğinde gördük ve konu kapanmıştı. bize tekrardan bu acıları,sıkıntıları ve aynı kabusu yaştmaya kimsenin hakkı yok.bizden bir şey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Bugün okudum gökhan Töre / umut Nayir takasi gündemdeymis dogruysa Süper olur ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Bir insanın inandırıcılığını kaybetmesinden daha kötü ne olabilir ki Adil Gevrek in Malatya çapında hicbir inandırıcılığı kalmamış..kimse bu topçuların alındığına inanmıyor ımza nerde diye soruyorlar..ve haklılar ....gerci şimdiye kadar Gevrek i en çok elestirenlerden biriydim, amma velakin dere geçerken at değiştirmek akıllıca değil...bekleyelim baska care yok ...bunlar kamuoyunu oyalama taktikleriyse vayyy ki vayyy
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (4 yıl önce)
    Takımı LECCE ikinci lige düştü
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    Kolları Dövmeliyse çok iyi golcüdür
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Alınırsa forvete aranan kan bulunmuş olur.Bize böyle fazla maliyeti olmayan giderkende para kazandıracak oyuncu gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Gelmesi mucize olur.genoa ile daha 2 yıl sözleşmesi var ama bizim bonservis ödeyecek paramız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Şimdi ye kadar transfer edilen 10.futolcu ama hala imza yok. Adil Gevreğin ucuz oyunu gibi geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (4 yıl önce)
    Transfer gerçekleşirse mükemmel bir oyuncu takıma çok büyük fayda sağlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (4 yıl önce)
    Bu adamı takip ediyordum italya liginde. Eğer bize gelirse çok can yakar :)
    0
    0
    Yanıtla