SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Stadı'ndaki Skandal Görüntüye Valilik'ten Soruşturma

Yeni Malatya Stadı'ndaki Skandal Görüntüye Valilik'ten Soruşturma
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Stadyumu'nda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün asılı halde olan posterinin parçalanmış görüntülerinin basına yansımasının ardından Malatya Valiliği tarafından sorumlular hakkında inceleme ve idari soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında ”Yeni Malatya Stadında Skandal Görüntü” başlıklı  çıkan haberlerle ilgili olarak; “Yeni Malatya Stadyumu Tribününde asılı bulunan Atatürk Posterinin yıpranarak yırtılması ve değiştirilmemesi nedeniyle sorumlular hakkında Valiliğimizce gerekli inceleme ve idari tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur." denildi.

ER TV Muhabirlerinden Burak Altun, Yeni Malatya Stadyumu'ndaki skandalı ortaya çıkarmış ve çektiği görüntü malatyahaber.com'da da "Yeni Malatya Stadı'ndaki Skandal Görüntü" başlığıyla yayınlanmıştı.

Görüntülere, CHP İl Başkanı Barış Yıldız da tepki göstermiş, yaptığı açıklamada "CHP olarak Atatürk’ün posterine zarar veren ve bu şekilde asılmasına göz yumanları şiddetle kınıyoruz. Kamuoyunda Atatürk ve Bayrak konusunda derin hassasiyeti olan bizleri üzen bu durum karşısında uyarıyoruz. Kabul edilemez bu görüntünün bir an önce düzeltilmesinin takipçisi olacağız." demişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • malatya4406 (2 ay önce)
    herhangi bir bilgisi olmayan bile dahi gibi konuşuyor.insan konuşacağı konu hakkında önce doğru ve gerekli bilgiyi alıp öyle konuşarak saygınlık kazanır.birincisi stadyum ile alakalı bütün sorumluluk malatyaspor yönetim kuruluna aittir.yani spor bakanlığı veya gençlik ve spor il müdürlüğü ve müdürü ile uzaktan yakından alakası yoktur.ikincisi sorumluluk yönetimde olmasına rağmen spor il müdürü kendi personelini göndererek çim zeminin bozulmaması için görevlendirme yapmıştır.böyle biline...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • hasan aydın (2 ay önce)
    vallahi pes görsel medyada tepi çığlığı olmasaydı soruşturma açılımıydı? posteri yok efendim yıprandığı için yırtıldı ifadesinde bana göre koca bir kuyruklu... yasal olarak suç olduğu gibi ahlaki olaraktan kocaman bir ayıp... kardeşim sevmeyebilirsin ama seveni çok manevi bir şahsiyete hakaret edemesin ve bu ayıbı görmezden gelemesin.. benim ve benim gibi düşünenlerin kıymet verdiği değere saygısızlık yapana-yaptırana ve göz yumanları önce Allaha sonrada hukuka havale ediyorum... saygılarımla
    %100
    %0
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (2 ay önce)
    Takım var, Atatürk dedirtmeyecekler diye milyon dolarları bırakıp maça çıkmadan ülkesine döner. Takım var, Atatürk posterine bile sahip çıkamaz bir de onu utanmadan asar (belki de bilerek astılar?). Yazıklar olsun böyle işe...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ferdi (2 ay önce)
    Tek suçlu, Adil Gevrek’tir. Kim o Adil Gevrek diye sorana da hemen söyleyelim. Malatyaspor’un gitmeyi bilmeyen yüzsüz başkanıdır. Derhal görevden alınmalı ve Malatyaspor üyeliği iptal edilmeli, mümkünse Beylerderesinden bu tarafa da alınmamalıdır.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • 44malatya (2 ay önce)Ferdi isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kin nefret nedir FERIT Sen kac para verdin Y,MALATYA SPORA Para konusu oldugunda cebinizde akrep varmis gibi orali olmuyorsun Baskanin suc nedir xStadin tapusu Kimsenin adina degil sorun bakimsiz kaderine terk edilmis Stat Acilen Mudurun gorevine son verilmesi
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Öz malatyalı (2 ay önce)
    Güzel memleketim bir avuç çapsızın elinde ne hallere düştük.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ebu Ubeyde (2 ay önce)
    Yırtılır setre-i haya ar paramparça sükut eder millet-i zındıka
    %58
    %42
    Yanıtla
  • ADINI SEN KOY (2 ay önce)
    Bu Muhterem insan MUSTAFAKEMAL ATATÜRK ne kötülük yaptıda siz kör kara cahiller O muhterem insana laf söylersiniz yurdu ülkeyi kurtardı onun çabaları olmazsaydı kahpe yunan dediklerinizin ingilizin fransözün italyanın kölesi olmuştunuz çocuk yaparken bile onlardan izin alacaktınız daha beterlerinide söylemiyorum kafalarınız almaz çünki ama iyi düşünün iyi.Şehitlerimizin ve Deprem felaketinde Hayatlarını kaybedenler için EL FATIHA aminn
    %84
    %16
    Yanıtla
  • halil mecit (2 ay önce)
    Malatyaya Malatya spora yakışmadı ulu önder Büyük Atatürke saygısızlıktır
    %80
    %20
    Yanıtla
  • 44malatya (2 ay önce)
    Sayin Valimiz Acilen Stadat sorumlusu yani MudurunGorevden alinmasi ATATURKE Saygi gosteren Personele gorev verilmesini arzu ediyoruz
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Forzamalatya (2 ay önce)
    Yav anladık malatyaspora karşı ilgisizsiniz tamam da stadın günahı ne. Çok yazık bi zahmet bir uğrasaniz sonuçta milli servet.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Vip4406 (2 ay önce)
    Malatya'ya hiç bir faydası olmayan Gençlik ve spor il müdüründen beklenen olaylar.Belkide o sahaya hiç gitmemistir. sporla ilgisi olmayan birinden, müdürlük yapması bekleniyor.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Stadın gençlik ve spor bakanlığının değilde malatyaspor yönetiminin sorumluluğu altında olduğunu biliyor musunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Argalı (2 ay önce)
    Canım Malatya her türlü ilgisizliğin, olumsuzluğun, ihmalin , sahipsizliğin merkezi oldu. Yazık, çok yazık.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Stadı çürümeye terk etmişler.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Erkan (2 ay önce)
    Rezalet. Son günlerde fırtına, rüzgar da olmadı. Birileri umarım bilerek yırtmamıştır. Bu arada yırtılmış olduğunu saha yetkilileri görüp değiştirmemesi ayrı bu muamma..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 ay önce)
    Başına yansımasa Vali kılını kıpırdatmayacaktı.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • olmaz (2 ay önce)
    alırlar gariban bir memuru görevden. yok yok almazlar. aldı gibi gösterip başka bir yere verirler. 2. ihtimal o kişiyi evet görevden el çektirirler. kimsenin runu duymadan farklı bir yerde daha yüksek bir mevkide görev verirler.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Yav rüzgarda aşinmiş yirtilmistir ,bayrak bile takip edilir deforme olunca değiştirilir yenisiyle,abartacak ne var bunda ,kur,an ayeti de olsa aşinir ,yırtılır. Yıllardır aynı boş şeylerle meşgul ediliyor bu millet ,uyarılır gerekli yetkililer degiştirilir yenisiyle
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Diğer posterlere rüzgar değmemiş...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • yav, he he...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Umarım Gençlik Spor il müdürü ve sorumlu personel görevden alınır
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Mehmet can (2 ay önce)
    Memleket e bak hiç mi guzel birşey ile anılmaz hiç bir şekilde doğru gitmeyen bir şehir
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Nasıl bir memleketimiz var her şeyede valimi müdahil olacak neden kurumlar görevini yapmaz kurumların başındakiler yatmaya mı geldiler yazık günahtır Allah için görevinizi yapın bu millete ihanet etmeyin vebali büyüktür.
    %92
    %8
    Yanıtla