SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Protestoyla Başladı Mağlup Bitirdi:1-2

YMS, Protestoyla Başladı Mağlup Bitirdi:1-2
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, FT Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın başlama düdüğünün ardından, paralarını alamadıkları için kısa süre hareketsiz kalarak alacaklarının ödenmemesini protesto eden Yeni Malatyaspor, rakibine 2-1 mağlup oldu. Yeni Malatyaspor'un bir topunun direkten döndüğü maçta, ev sahibi takımın tek golünü 88. dakikada Rahman Buğra Çağıran attı.

STAT:  Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER:  Atilla Karaoğlan, Mustafa Sönmez, Samet Çavuş, 4.Hakem- Ramazan Keleş, Erkan Engin(VAR), Kerem Ersoy(AVAR), Sinan Dereci(AVAR)

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR:  25. Ertaç Özbir, 4. Gaston Matıas Campı, 5. Oussama Hadadı, 7. Mustafa Eskihellaç (Dk.55 10. Adem Büyük), 9. Kenan Özer (Dk.46 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın), 16. Sadık Çiftpınar, 18. Mehdı Embareck Zeffane, 24. Okechukwu Godson Azubuıke, 34. Godfred Donsah (Dk.46 11. Ibrahim Didier Ndong), 44. Mounır Chouıar (Dk.84 6. Rahman Buğra Çağıran), 94. Nouha Dıcko
YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 6. Rahman Buğra Çağıran, 10. Adem Büyük, 11. Ibrahim Didier Ndong, 28. Barış Başdaş, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya
TEKNİK SORUMLU:

FRAPORT TAV ANTALYASPOR: 25. Ruud Jorge Boffın, 4. Edınaldo Gomes Pereıra- Naldo, 7. Doğukan Sinik (Dk.70 2. Sherel Constancio Floranus), 11. Güray Vural, 13. Fedor Kudrıashov, 15. Andrea Polı (Dk.58 88. Hakan Özmert), 16. Alfredo Kulembe Rıbeıro (Dk.46 14. Admir Mehmedi), 20. Fernando Lucas Martıns, 28. Alassane Ndao, 70. Luız Adrıano Souza Da Sılva, 77. Bünyamin Balcı
YEDEKLER: 30. Mehmet Ataberk Dadakdeniz, 2. Sherel Constancio Floranus, 8. Nuri Şahin, 9. Hajı Amır Wrıght, 14. Admir Mehmedi, 27. Houssam Eddıne Ghacha, 41. Gökdeniz Bayrakdar, 53. Sinan Gümüş, 88. Hakan Özmert, 89. Veysel Sarı
TEKNİK SORUMLU: Alfons Francıscus Groenendıjk

GOLLER: Dk.88 Rahman Buğra Çağıran (Yeni Malatyaspor), Dk. 7 Luiz Adriano, Dk.59 Fernando (Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Sadık Çiftpınar (Yeni Malatyaspor), Riberio (Antalyaspor),

Karşılaşma Antalyaspor'un vuruşuyla başladı.

Ödemelerinin yapılmadığı gerekçesiyle Perşembe ve Cuma günü antrenmanları protesto eden Yeni Malatyasporlu futbolcular, başlama düdüğüyle hareketlenmediler ve yarım dakika yerlerinde durarak protestolarını sürdürüp, daha sonra oyuna başladılar.

Dakika 4: Yeni Malatyaspor atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Mounir kullandı. Savunmada Naldo topu uzaklaştırdı.

Dakika 7 GOL: Zeffane'den gelen topu Sadık Çiftpınar ayağından kaçırdı. Top ceza sahası yayı içerisinde Luiz Adriano'ya geldi ve bu futbolcu sert bir vuruşla, takımını öne geçirdi:0-1

Dakika 13: Haddadi'nin pasını takip eden Mounir ceza sahasına girdi, defansın müdahalesi ile top kornere çıktı. Atıştan sonuç çıkmadı.

Dakika 14: Mustafa Eskihellaç'ın şutu kaleci Boffin'de kaldı.

Dakika 19: Kenan Özer'in yumuşak vuruşunda topu Antalya kalecisi rahatlıkla kontrol etti.

Dakika 34 DİREĞE ÇARPTI: Orta sahada topu alan Fernando, Ertaç'ın önde olduğunu görünce direkt kaleye vurdu. Ertaç'ın son anda dokunduğu top yan direğe çarpıp kornere çıktı. Korner atışından sonuç yok.

Dakika 40: Savunma arkasına gönderilen topu alan Ndao, kaleci Ertaç'la karşı karşıya kaldı, Ertaç ayağıyla müdahale ederek müdahalesiyle gole izin vermedi.

Dakika 45: Doğukan'ın Yeni Malatya ağlarına topu gönderdiği pozisyonun ofsayt olduğu belirlendi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 52: Yeni Malatyaspor'un atağı Antalya ceza sahasını karıştı, Mustafa Eskihellaç ve Haddadi'nin vuruşları gol getirmedi.

Dakika 57: Antalya bu dakikada gole çok yaklaştı. Defansın arkasına atılan topu kontrol eden Doğukan Silik'in vuruşu dışarı çıktı.

Dakika 59 GOL: Antalyaspor bu dakikada farkı ikiye çıkardı. Luiz Adriano Fernando'ya gördü, bu futbolcunun ceza sahası yayında Sadık'ın yanından uzaktan sert vuruşunda üst  direğe çarpan top ağlarla buluştu:0-2

Dakika 69: Yeni Malatyaspor atağı kornerle sonuçlandı. Mounir'in kullandığı korner atışı Antalya ceza sahasını karıştırdı. En son 6 pas içerisinde Adem Büyük'ün kafa vuruşu autla sonuçlandı.

Dakika 72: Yeni Malatya atağında Mounir kornerle durduruldu. Atışı aynı futbolcu kullandı. Zeffane'ye gelen topa en son sahip olan Haddadi vurdu, defantan döndü.

Dakika 74 DİREKTEN DÖNDÜ: Ndao'nun Karim Hafes'e müdahalesi, Yeni Malatya'ya tehlikeli noktadan serbest atış kazandırdı. Atışı Adem kullandı, barajı aşan top üst direkten oyun alanına geri geldi. Defans, tehlikeyi kornerle önledi. Kornerden gelen topa Mounir vurdu, kaleci Boffin'de kaldı.

Dakika 81: Haddadi, rakip ceza sahasına girdi vuruşunda Naldo'nun müdahale ettiği top kornere çıktı. Kornerden gelen topu Antalya defansı uzaklaştırdı.

Dakika 84: Zeffane'nin çaprazdan sert şutunu kaleci Boffin aldı.

Dakika 85: Dicko sağ çaprazdan Antalya ceza sahasına girdi, şutunu attı. Boffin ön direkte topu kontrol etti.

Daki 88 GOL: Malatya atağında sağ çaprazda topla buluşan Rahman Buğra Çağıran'ın uzaktan şutunda, üst direğe çarpan kaleye girdi:1-2

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+4: Yeni Malatya atağında Hakan Özmert topu kornere gönderdi. Atış için Ertaç Özbir de ceza sahasına geldi. Atışı defans uzaklaştırdı. Ertaç yavaş adımlarla kalesine dönmekte iken Antalyasporluların boş olan kaleye şutu isabetsiz.

Karşılaşmayı, Antalyaspor 2-1 kazandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

56 yorum yapılmış

  • paşa44 (2 yıl önce)
    TFF her galibiyete yanılmıyorsam 3 milyon veriyor. Madem paranızı alamıyorsunuz bundan sonraki tüm maçları kazanın hem paranızı alın hem takımı ligde tutarak onurumuzu ve onurunuzu kurtarın. Tüm Türkiye bizimle alay ediyor.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • adını yazamayan bir vatandaş (2 yıl önce)paşa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Galibiyet alınca para tff tarafından bankaya yatıp,futbolcularda gidip atm den çekiyor mu zannediyorsun?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ademden rica ediyorum sadık efendiyi lütfen tesislere bile almasınlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Önce oynayın (2 yıl önce)
    Önce o formanin hakkını verin. Odmeler elbet yapılır. Ne yaptinizki şu güne kadar en son ne zaman galibiyet aldınız?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • battal gazi 44 (2 yıl önce)
    Bu protestodan sonra maçı kazansaydınız protestonuzun bir anlamı olurdu. 16 maçtır maç kazanma sonra da paramızı alamıyoruz diye protesto et! Ne yüzle para istiyorsunuz? Maç kazanınca para alacağınızı bilmiyor musunuz? Önce bir maç kazanın ki para istemeye yüzünüz olsun. Malatya'da kimsenin parası kalmamıştır, siz önce 1 maç kazanıp bizi mahçup edin, sonra paranızı isteyin. Malatyaspor daha önce de küme düştü ama bu kadar onursuz ve gurursuz düşmedik hep kıl payı 1-2 puanla düştük. Şimdi rakiplere çerez maç olarak düşüyoruz. Asıl suçlu Adil efendi ve yönetimine gelince hangi yüzle Malatya'ya geleceksiniz çok merak ediyorum. Malatya'yı da takımı da dünyaya ve Türkiye'ye rezil ettiniz. Yazıklar olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İlhan (2 yıl önce)
    Defalarca yazdım transfer yaparken zeka testi yaptırın diye.Her maç sahada bir faciayla karşılaşıyoruz.Birgün Wallas ,bir gün Hafez,başka bir gün Semih,Ertaç dün Sadık efendi.....vs...vs...vs.. Yetti artık.Futboldan soğuttunuz .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Herkes kendine yakışan ile yaşar. Malatya ya'da böylesi yakışır her alanda kandırılmaya müsait bir Malatya halkı var siyasette olduğu gibi sportif alanda da her defasında ne yazık ki kandırılıyor bu yenide değil halbuki hiç olmazsa birinde tecrübe edinsinler o hatayı bir daha yapmasınlar ama olmuyor demekki adamların genlerinde var cup diye oltaya geliyorlar sonuç her zaman olduğu gibi hüsran artık bundan sonrada ne diye bilirim olduğunuz gibi yaşayın.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Protesto ediliyorlarmış. Biz de sizin gibi 16 maçtır maç kazanamayan takımın futbolcularını protesto esiyoruz. Bu camia size güvendi transfer yaptı, takım kurdu. Allah aşkına şu oynadığınız futbola bakın, Zerre kadar bir kalite, mücadele var mi? Biraz özeleştiri yapın, bir kendinize bakın? Ne mücadele var, ne de futbol var. Yönetim kadar siz futbolcular da suçlusunuz. Bir maç alsaydınız da bizde helal olsun deseydik. Bu kadar insanı üzdüğünüz için bizde süze hakkımızı helal etmiyoruz. İnşallah bir an önce lig biter de yönetim ile birlikte çekip gidersiniz. Fifa ya mı, mahkemeye mi gidersiniz nereye giderseniz gidin. Bu başarısızlığın mahkemesi olmayacak mı zannediyordunuz? Takım mı bulabileceğinizi zannediyorsunuz. Bedava dahi almazlar sizi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ben başkanın yerinde olsam Kaleci ertaç ve yeni gelen zafeni ile campi dışında hiçbirinin parasını ödemem.3 senedir düşmemeye oynayan.her maç yüreğimiz ağzında taraftar olarak bizde bıktık.zaten şehir olarakda süperligi haketmediğimizi her maç boş tribünlerle gösterdik.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Adını yazmayı unutan vatandaş (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Yaptığın yorum ortaya karışık ızgara gibi. Başkanın yerinde olsam falan filana para vermem diyorsun,Önce bunları kim beğenipde almış,sözleşme yapmış ona bakacaksın!.Sonrada 3 senedir küme düşmemeye oynuyor bu takım diyorsun (Demekki ortada bir yönetim krizi var ve bunu söylemeye dilin varmıyor!)Sonrada suçun bir bölümünü yönetimin yaptığı gibi taraftara atıyorsun!Malatyada taraftarların adil gevrek olduğu sürece maçlara gitmediğini şimdiye kadar öğrenmiş olman lazımdı.Velhasıl Lafı uzatmadan bu klübü Adil gevrek batırdı diyemiyorsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • isimi Batsın (2 yıl önce)
    44 gurbet ne kadar haklısın kardeşim..Dünyadaki bütün BEDDUALAR ona gelsinde kimseye Birşeyin ulaştığıda yokya alan aldığını alıp götürüyor olan geride kalan Biz Zavallı Malatyasporlulara kalıyor Bizleri zavvallı yaptılar ona yanarım
    %82
    %18
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Malatyayi yoneten belediye baskanlari akp ve mhp vekileri is adamlari maddi yonden yardim yapmayan is adamlari takimin dusmesi icin calisanlar elinize kina yakin halay cekin
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Süper Lig tarihinde bu duruma düşen başka bir takım olmamıştır galibiyeti unutan aylarca puan alamayan takımda sorumluluğu üstüne alan kimse yok ,bir açıklama yapılmıyor yakında tesislerde yemek çıkmaz takım deplasmana gidecek para bulamazsa hiç şaşırmam, diyelim başkan konuşmuyor yürekli bir yönetici veya sayın Ali ravci lütfen kulüpte olanlarla ilgili bir açıklama yaparak tarihe not düşünüz,saat başı malatyahabere bakıyorum bir yetkili konuşurmu diye ,gün gittikçe durum kötüye gidiyor şehrin bir yetkilisi bu duruma müdahil olamıyor.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ali Ravcı yok. Gönderildi. dünyadan haberin yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İsmail (2 yıl önce)
    Gevrek efendi biran evvel git giderken canlı bomba sadıkı da al götür her maçta bir hata yapıyor utanmadan maç sonunda trübüne çıkıp taraftara saygısızlık ediyor.Birde batı alt d trübünde ki beleşçiler bilet bedava olduğu için maçta adil protesto edildi sesiniz çıkmada 50 TL için adile borçlu mu kaldınız yazıklar olsun külübü bu hale getirenlere bir kaç sezon önce saha içine kadar girip şow yapan milletvekili nerede, sosyal medyadan başarılar dileyen vekiller neredesiniz sizlerede yazıklar olsun bu şehrin ekmeği size haram olsun.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Takım maalesef kum torbasına döndü, gelen vuruyor, giden vuruyor, stres atıyor, bizimle maçı olan oh 3 puan cepte diyor, yazıklar olsun, keşke 2 sene önce küme düşme kaldırılmasaydı da küme düşseydik. Rezil, kepaze olduk. Suçun yüzde sekseni Adil efendi ve yönetiminde. Bu ah ve beddualar onları iflah etmez zaten, keşke geçen sene bıraksalardı,şimdi el üstünde tutulurlardı. Hem kendilerini hem de koca Malatya'yı rezil ettiler. Futbolculara gelince alacağınızı zamanında almadığınızı protesto ediyorsunuz da maç kazanınca para alacağınızı çok iyi biliyorsunuz, 16 maçtır galip gelemeyip para para diye isyan etmeye hakkınız yok. 16 maçın yarısını kazansaydınız alacağınız kalmadı. Size de yazıklar olsun.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Futbolcular paralarını aldıkları zaman bugünkünden dahamı iyilerdi.Adil başkanın yerinde olsam bende ödemem.3 senedir düşmemeye oynuyoruz.demekki bunlar mevsimlik işçi diye gelmişler.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    artık yorum yazmanında anlamı yok. bu takım mefta oldu. yapacak tek bişe var şu an yedektte oturan gençleri sahaya sürülmesi ve önümüzdeki sezonun hazırlığı yapılması. aslında ocak ayında üçe beşe bakmadan tetteh. münir.. mustafa eskihellaç. adem ve bir çok para eden oyuncuların satılması borçlar sıfıra indirip önümzdeki sezon şampiyonluğa oynatılmasıydı yapmadılar. bari şimdi ilk onbire giremeyen gençlerin kazanılması için sahaya sürülmesi ve önümdeki sezonun planlaması yapılması
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Kesinlikle haklısınız Kadir bey.. Aynen..Takım düştü. Bundan sonrası bizimle uzun süresi sözleşmesi olan gençlere öncelik verilmeli. Gençler oynamazsa nasıl tecrübe kazanacaklar..
    %90
    %10
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Hakaret küfür yasak ne yapam çatlayam kendimimi öldürem adile bir şeyler söylemek istiyorum olmuyor bir şeyler söylesek hiç olmasa içimiz rahatlar tv de spor haberleri çıktımı kanal değişmek zorunda kalıyoruz gazete okumaz olduk tek günahımız Malatyalı ve Malatya sporlu olmak Adil denen nasıl Malatyalıyım diyecek
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Başkani istemiyoruz ama kaçıp kurtulamaz mutlaka Mali yönden hesap sorulmalıdır oyunculara sesleniyorum eminim uzun zamandır ödeme yapılmıyor bu sorun başkanla sizin aranızdadir lütfen formayı giyip sahaya çıkıyorsaniz adam gibi top oynayiniz yada formayı giyip sahaya çıkmayıniz gerekirse u 19 la oynarız oda olmazsa sahaya çıkmayiz.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Adil gevrek takımı katletti Malatya onu hiç unutmaya bundan emin olsun adam gibi istifa et hiç olmazsa bir yiğit çıkar Başakşehir düşme hattından alan emre gibi bir Malatya mutlak vardır Erman Ilıcak sosyal aktive eğitim öğretimde yaptığı yardımları yapsın Malatya'nın incinen rencide olan gururunu kurtarın
    %90
    %10
    Yanıtla
  • ONAT KILIÇ (2 yıl önce)
    Sponsorunda gevreğinde istifaaaa
    %91
    %9
    Yanıtla
  • İstifa istifa istifa sadece istifa kurtarmaz devlet kulübün hesaplarına el koymalı yargı hesapları incelemelidir istifa istifa istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAaaaaaaaa...........
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Adil denilen zat neredesin sen? Ortaya çıkıp bir açıklama yap. Bütün Türkiye bugün bu takımı konuşuyor. Rezil ettin Malatya camiasını. 3 senedir küme düşmemeye oynuyoruz. .Yanına aldığın10 tane satılmış adamla olmaz bu işler..Malatya taraftarının %99 u ve futbol kamuoyunun % 100 u senden nefret ediyor.. Öncelikle takımın basina acilen tekrardan İrfan Buz hocayı getirin. Malatya'nın parasını kimlerle hiç ettiyseniz o paraları getirip futbolculara dağıtın. Futbolcular da onurlu bir şekilde kalan maçlara kazanmak için çıksınlar. İnşallah dusmeyiz de 6/7 hafta sonra herşey netlesince bu şehre mali açıdan hesap vererek istifa edip git.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • rusen ucar (2 yıl önce)
    bende protokoĺa dönüp protesto etmek istedim lakin kimseleri göremedim haykirıyorum sahipsiz malatya...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Taksici Erol (2 yıl önce)
    Zerre kadar nokta kadar üzülmüyorum bu takıma hiçbiri malatyali değil hiçbirinde Malatya sevgisi yok Malatya ruhu yok yenildiğimiz maçlardan sonra babamız ölmüş gibi yas tutarken biz bu topçu olacak adamlar maçtan sonra sabaha kadar alem yapar biz dişimizden tırnağımızdan arttırıp çoluğumuz çocuğumuzun riskından kesip maç bileti alırken bunlar 3 kuruş edecek top oynamaz yüzleri kızarmaz birde başkanları varki düşman başına zaten biraz gururuna düşkün olsa geçen yıl takım düştükten sonra istifa ederdi
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Adamlar orta sahada gol atıyolar.Bizimkiler altı pasın içinde atamıyorlar.Kaleciyi çıkarsak Haddai ile Hafez yine gol atamaz.Düşmeye düştünüz bari güzel oynayın.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Hoca istifa....Bu size birşey hatırlattımı A.gevrekçiler?
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kulüplerde başkandan beslenen taraftar grupları oluştu bu durum hem başkanların hem de o grubu oluşturan taraftarların işine geldi yani kuluplerde paralı taraftar grupları oluştu bunu gören kulübü gönülden menfaatsiz seven gerçek taraftarlar tribünlerden uzaklaşır oldu kisacasi işin tadı tuzu kalmadı futbola birde eskiden olmadığı şekilde siyaset bulaştı.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Böyle duyarsız ortada olmayan ve bütün bunlara rağmen destek gören bir başkan Malatya futbol tarihinde görülmemiştir,bundan sonra gerçek taraftarlara tavsiyem üzülmeyin böyle bir başkanı ve onun kulübünü yok sayınız kısacası yapacak fazla bir şey yoktur,herşeyin bittiği bir yerdeyiz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Sayin adil gevrek ve yonetimi istifa ne zaman edeceksiniz.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    İflasın eşiğinde iken malatya'ya başkan olan sonra siyasi çıkarları öne çıkararak rant sağlayan istediğini kopardıktan sonra malatyalilara ben size sorarım diyen GEVREK kendisini kurtardı malatyayı batırdı. Evet soruyorum nerede bu GEVREKÇİLER hoş güzel sizde nemalandınız...!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    birde isyan edin 1 mac kazanin be kardesim
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Bu haftanın şanslı takımı Antalyaspor, bedavadan 3 puan dağıtılır. Azıcık onuru haysiyeti olan bu takımı ligden çeker. Yemin ediyorum böyle giderse lig tarihinde olumsuz olan tüm rekorları kuracağız. İki sezon önce düşen bir takımı adam gibi bir yönetime teslim etmeyen Adil Gevrek seni Malatyaspor tarihinde öyle anılacaksın ki, sade sen değil sana destek veren siyasiler, sivil toplum kuruluşları, sözde taraftarlar grubu çok güzel anılacaksınız. Antalyaspor u tebrik ediyorum.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    %75 düşer bu takım. Kına yakın takımı bu hale getirenler
    %72
    %28
    Yanıtla
  • %75mi senin daha umudun var tebrik ediyorum seni
    %88
    %12
    Yanıtla
  • %75 Çok iyimsersin
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Bir insanda biraz utanma olsa bu takımı bu hale getirmezdi.yol yakınken bırakırdı şu rezilliğimize bakarmısınız ya kimsenin yanında konuşamaz olduk Allah seni bildiği gibi yapsın başkan
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ft44 (2 yıl önce)
    Gönderecekleri hocada kalmadı artık kendileri gider herhalde sıra kendilerine geldi
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (2 yıl önce)
    Mahalle mahalle gezen iktidar milletvekilleri, mecliste kıyameti koparan muhalefet milletvekili neredesiniz. Bir adil ile başa çıkamadınız, sesinizi çıkaramadınız. Bu Malatya elbet bunun hesabını sorar elbet.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Malatya mı hesap soracak. Kapuska yemeyi sevap sananlar mı?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Takım maçlara u 19 takımı ile çıkmalıdır bu saatten sonra oyuncular TFF değil FIFA'ya gitseler kuruş alamazlar çünkü kulüp borç batağında değerli Malatyalılar zaman kaybına gerek yok bundan sonra Şahsın takımı ile zaman kaybetmeyelim Yeşilyurt belediye spora odaklanmaliyiz .
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yok oyuncu şöyle yok hoca böyle takımın bu hale gelmesinin tek sorumlusu olan Adil Gevrege tek kelime soylemeyen bir taraftar grubu ,bu kulübün ne kadar borcu var bilen varmı ,bundan sonra küme dusmek önemli değil korkumuz transfer yasağı konur ,gelecek yıldan itibaren hızla amatöre gideriz ,vallahi çok güzel borçsuz kulübü al borç batağına sok sonrada elini kolunu sallayarak çek git kulüpleri batiranlardan devletimiz yargı yoluyla mutlaka hesap sormalidir.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Oh ohhhh düşüyor ve bu taraftar bu stresten kurtuluyor bıktık artık takimdanda yonetimdende. Spordan soğuttunuz malatyalıları nerede o 60 kuşağı taraftarı 350 bin nüfuslu Malatya da 40 bin taraftarı olan takımın şimdilerde en fazla 7 bin durum ortada düşüyor ve kurtuluyoruz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Takımın haline bak. Bir şehirle resmen dalga geçiyorlar. Ne oynadınız da ne istiyorsunuz? Şu ana kadar aldığınız parayı bile hak etmiyorsunuz ya neyse... Öte yandan bu başıboşluğa yol açan sahipsiz Malatya'nın siyasileri hangi yüzle milletten oy isteyecekler. Sözüm ona Malatyalıyım diye geçinen zenginlere de yazıklar olsun. Son 20 yıldır bu şehir her açıdan küme düşmüştür.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (2 yıl önce)
    Antrenman yapma maça geç başla, ev sahibi takım %30 topa sahip olma oranıyla oyna, utanmadan para yaygarası yap, canınız cehenneme
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Utanmadan birde paramı istiyorlar hayret
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Mltyali (2 yıl önce)
    Oyuncuların hepsini göndereceksin. Bes kuruş etmez. Yarım sezon sanki iyi oynuyorlarmis gibi para almadığı için oynamiyorlarmis. Beceriksiz oyuncu topluluğuna bir de para mı yedirecek yani. Sadık 3.lig oguncusu
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Sadık efendiyi kim aldığsa takımın düşmesine sebep oldu
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Konu sadık değil.Futbolcular o y n a m ı y o r .
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Sadık ayağından kaçırmış da gol olmuş.Adilsporun başkanı oyuncuların parasını vermediği sürece daha çok ayağından top kaçırırlar.Bu takım çoktan küme düşürüldü.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Boşuna çıkıp oynuyor zaten yenililer zahmet etmesin ler 14 maçtır sanki top oyniyorlarda para istiyorlar ben bir Malatyalilar olarak belediye başkanına oy vermiyelim takıma sahib çıkmıyor
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Sadık önce top oynamasını öğrensin topa vurmasını bilmiyor. Hiçbir takımda 3 maç oynayamaz biletini kesip gönderirler oynadığına şükür etsin
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Düşürüldü değil düştü
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Adil gevrek tarafından düşürüldü diyorum.
    %93
    %7
    Yanıtla