SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, A. Keçiörengücü İle Karşılaşıyor

Yeni Malatyaspor, A. Keçiörengücü İle Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Ligin 18. hafta maçında 17 Aralık Cumartesi günü kendi sahasında Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya geliyor.

Yeni Malatyaspor, maçla ilgili son çalışmasını Cuma günü Teknik Direktör Hasan Özer yönetiminde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Hasan Özer, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Biz geldiğimizde sondan ikinciydik, şu an sondan dördüncüyüz. Bu bağlamda oyun anlamında mutluyuz. Biz geldiğimizde sondan ikinciydik, şu an sondan dördüncüyüz. Tek sıkıntımız iç sahada galibiyet alamama durumu. Kazanmamız gereken ve galibiyete çok yaklaştığımız bir çok maçta puan kayıpları yaşadık ne yazık ki. İnşallah iç saha galibiyet özlemini de yarın Keçiörengücü'ne karşı giderebiliriz." dedi.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlacak olan karşılaşma, TRT AVAZ'da yayınlanacak.

Karşılaşmayı Adana Bölgesi A Klasman Hakemi Tarık Güldal yönetecek. Güldal'ın yardımcılıklarını Adana Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Murat Teme ve Sakarya Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Akıncık yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi Adana Bölgesi B Klasman Hakemi Metehan Alpat.

6'NCI RANDEVU
İki takım daha önce 1 kez TFF 3.Lig Playoff, 2 kez TFF 2.Lig ve 2 kez de Ziraat Türkiye Kupasında karşılaştılar. Bu karşılaşmaların 2'sini Yeni Malatya, 1'ini Keçiörengücü kazanırken, 2 maç da berabere bitti. Yeni Malatya rakibine 12 gol attı, 9 yol yedi.

Yeni Malatyaspor- Keçiörengücü maçları ve sonuçları şöyle:

22.05.2010 TFF 3. Lig Playoff Final 
Keçiörengücü: 0 – Yeni Malatyaspor: 0 (penaltı 3-5)

21.12.2014 TFF 2. Lig
Keçiörengücü: 2 - Yeni Malatyaspor: 1
Gol: Dk.36 Özkan Toprak Dk.40 Emre Kart (Keçiörengücü) Dk.77 Ramazan Kahya (Yeni Malatyaspor)

03.05.2015 TFF 2. Lig
Yeni Malatyaspor: 1 – Keçiörengücü: 1
Gol: Dk.69 Serkan Çalık (Yeni Malatyaspor) Dk.75. Coşkun Yılmaz (Keçiörengücü)

03.12.2019 Ziraat Türkiye Kupası
Yeni Malatyaspor: 3 – Keçiörengücü: 1 
Gol: Dk. 30 Eren Tozlu Dk. 35.Guilherme Costa Marques Dk.Cihan Can (kendi Kalesine)     (Yeni Malatyaspor) Dk.52. Hasan Bilal (Keciörengücü)

18.12.2019 Ziraat Türkiye Kupası
Keçiörengücü: 2 – Yeni Malatyaspor: 2
Gol: 50 ve 63 Abdulkadir Kuzey (Keçiörengücü) Dk.78.Moryke Fofana Dk.87 Guilherme Costa Marques (Yeni Malatyaspor) 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- ajansspor.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız