SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Ankara'daki Maçta Çorum FK'ya Yenildi

Yeni Malatyaspor, Ankara'daki Maçta Çorum FK'ya Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahası hazır olmadığı için Ankara'da Ahlatçı Çorum FK ile karşı karşıya geldi. Yeni Malatyaspor, kalecisi Abdulsamed Damlu'nun yaptığı kurtarışlarla, daha farklı bir sonucu önlediği maçta rakibine 4-0 mağlup oldu.

STAT: Aktepe Stadı - Ankara

HAKEMLER: Batuhan Kolak(Hakem), Erkan Akbulut(1. Yardımcı Hakem), Samet Özkul(2. Yardımcı Hakem), Erdem Demirtaş(Dördüncü Hakem)

YENİ MALATYASPOR: 1. Abdulsamed Damlu,5. Atakan Müjde (Dk.70 9. Enes Savucu), 10. Nuri Fatih Aydın (Dk.75 21. Kerem Altunışık), 19. Mert Miraç Altıntaş (Dk.46 24. Burak Efe Yaz), 20. Cengizhan Akgün (Dk.75 73. Umut Tanış), 22. Alperen Arslan, 2. Yiğit Ulaş (Dk. 46 17. Mehmet Güneş), 26. Erşan Yaşa, 44. Ferhat Canlı, 55. Emircan Bayrakdar, 88. Berat Yaman
YEDEKLER: 25. Muhammed Enes Salik, 24. Burak Efe Yaz, 99. Osman Katipoğlu, 17. Mehmet Güneş, 9. Enes Savucu, 16. Muhammet Emir Ulusoy, 21. Kerem Altunışık, 33. Kürşat Yılmaz Selamoğlu, 73. Umut Tanış, 98. Metehan Ünal
TEKNİK SORUMLU:

AHLATÇI ÇORUM FK: 27. Hasan Hüseyin Akınay, 3. Loıck Landre, 5. Zargo Toure, 6. Ferhat Yazgan, 8. Atakan Akkaynak, 9. Thomas Jacco Verheydt (Dk.69 17. Ahmethan Köse), 20. Durel Bel Danıel Avounou (Dk.57 10. Mehdi Boudjemaa), 22. Kerem Kalafat, 29. Hermenegıldo Da C Paulo Bartolomeu (Dk.82 7. Hasanege Akdoğan), 39. Erkan Kaş (Dk.82 89. Atila Turan), 99. Eren Karadağ
YEDEKLER: 33. Mahmut Eren Güler, 7. Hasanege Akdoğan, 10. Mehdi Boudjemaa, 11. Suat Kaya, 14. Tunahan Ergül, 17. Ahmethan Köse, 18. Mehmet Tayfun Dingil,  25. Kadir Seven, 89. Atila Turan, 92. Atakan Cangöz
TEKNİK SORUMLU: Serkan Özbalta

GOLLER:Dk.31 Thomas Jacco Verheydt, Dk. 38 Ferhat Yazgan (penaltı), Dk. 55 Daniel Avounou, Dk. 85 Ahmethan Köse (Ahlatçı Çorum FK)

SARI KART: Thomas Jacco Verheydt (Ahlatçı Çorum FK)

31. dakikada Çorum FK, Thomas'ın golüyle öne geçti: 0-1

36. dakikada kornerden gelen topla ceza sahasına girmek isteyen Eren Karadağ, ceza sahası girişinde Erşan Yaşa'nın hamle girişimine karşın kendisini yere attı. Hakem penaltı kararı verdi. İtirazlar ve uzun süren VAR incelemesi sonucu penaltı kararı kesinleşti. 

38. dakikada Ferhat Yazgan penaltı atışını kullandı ve golü attı: 0-2

45. dakikada Landre'nin ceza sahası içerisinden vuruşunda, top üst direkten auta çıktı.

İlk yarı 2-0 Çorum FK'nın üstünlüğüyle son buldu.

55. dakikada Daniel Avounou, Çorum FK adına farkı artırdı: 0-3

63. dakikada sağdan gelişen Çorum atağında Eren Karadağ'ın ortaladığı topa  6 pas içerisinde Thomas çok kötü vurdu, üstten auta göndererek mutlak bir golü kaçırdı.

74. dakikada Yeni Malatyaspor Enes Savucu ile mutlak bir gol fırsatını değerlendiremedi. Defansın arkasına atılan topa koşan Enes, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Açıyı daraltan kaleciye topu nişanlayan Yeni Malatyasporlu futbolcu, takımını bir golden etti.

79. dakikada geriden çıkarılan topu kontrol etmeye çalışan rakibinden söken Mehmet Güneş'ten önce açılan kaleci Hasan Hüseyin, ceza sahası dışına kadar çıkarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

83. dakikada sağ çaprazdan Yeni Malatya ceza sahasına giren Hasanege Akdoğan, kaleciyle karşı karşıya iken vurdu, üstten auta gönderdi.

85. dakikada soldan gelişen Çorum atağında Suat Kaya'nın geriye çıkardığı topun gelişine vuran Ahmethan Köse skoru 4-0'a getirdi.

Karşılaşma, Çorum FK'nın 4-0 galibiyetiyle bitti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA- iha, Ankara

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Cengiz (1 gün önce)
    Bu takım bu lig hatta 3.lig için bile yeterli değil.Ancak .Murat Uçkun hoca teknik drek.olarak hiç uygun değil.Iyi nniyetinden şüphem yok, ancak bu yeterli değil.Sağbek ve solbek duracakları yeri kademeyi bilmiyorlar.Arkalarına en az 6-7 defa adam kaçırdılar.Gol yedikten sonra orta saha ne yaptığını bilmez halde dağıldılar boş alan bıraktılar rakibe rahat pas imkanı verdiler beklerin kademelerine giremediler.Ulaş neden çıktı( sakat değilse) anlayamadım.Ersan 24 yaşındda hala üstüne koyamamış.Enes ağırlaşmış fazla kilosu var.Sözün kısası Abdulsamet Nuri Aydın dışında bu ligin oyuncusu yok gözüküyor Yalnız takım iyi anterene edilirse bu kadar ezilmez.Umarım Murat hoca ve futbolcu kardeşlerimiz bu yorumu okurlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Paşa 44 (3 gün önce)
    Bizi daha fazla rezil etmeden takımı ligden çekin. Nasıl olsa her maç yeniliyoruz. Çekilirsek hükmen mağlup olur, küme düşeriz. Adil Gevrek şu mübarek günün hürmetine seni Allah'a havale ediyoruz. Allah seni bildiği gibi yapsın. Malatya'yı cümle aleme rezil ettin. Merhum kalecimiz Ahmet'in ailesine alacağı 400 milyarı verdin mi? Vermediysen onların ve tüm Malatya'nın günahı senin boynuna olsun. Ahirette Kul hakkından Allah'a hesap veremeyeceksin.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Muhammed Ali (3 gün önce)Paşa 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu takin zamaninda deplasmanda Fenerbahçe'ye 3 atmisti simdi kendk evinde Corum'dan 4 yiyor ne hale geldi (Fenerbahceliyim ama kendi sehrimin takiminin bu hale gelmesine uzuluyorum bari su diger Malatyaspor 3.lige yukselsin yoksa futbol kalmayacak sehirde)
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ali (3 gün önce)
    Asil suçlu adil gevrek değil, adil gevreği oralara taşıyıp, palazlanmasini sağlayan, perde arkasında bir suru film fırıldak çeviren nüfuz sahibi insanlar var, sorun kuklada değil, asıl sorun kuklacilarda...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 gün önce)
    Koca malatya'nin rezil olması göze alınıyor, ne uğruna? adil efendi ayakbasti parası olarak federasyonca verilecek 70 milyonu da cukkalamasi uğruna...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatya (3 gün önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Helal sana Ahmet bey aynen böyle 100 trilyon için rezil oluyoruz, bu insana dur yeter yaptıkların bir hesap ver diyemiyor bu insana kim ve kimler sahip çıkıyor anlamış değilim.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Forzamalatya (3 gün önce)
    Ben böyle yeteneksiz bir oyuncu gurubu ve hoca görmedim yazıklar olsun. Topa vurmayı bile beceremiyorlar
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 gün önce)
    Bize gol başına puan verseler yine düşeriz. Adil gevrek Allah sana öyle bir azap versin ki bu Malatya'nın ahı çıksın.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kerim (3 gün önce)
    Tff.Y.Malatyasporu kurban etti.şehrin yerinde olsam hiçbir maça çıkmam.tff yi protesto ederim.yazık değilmi bu şehire bu genç futbolculara.takımı resmen averaj takımı olacağını bile bile lige soktukar.Ayıptır bu kadarmı sahipsizlik olur.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • TFF mi? Gerçekten mi? (3 gün önce)Kerim isimli kullanıcı yorumuna
    Yahu hemşerim gerçekten burada konu TFF mi Allah aşkına? Bir kurban edilme durumu var ama federasyon mu bunu yapan? Ne desin federasyon? Hatayspor oynuyor, Maraş'ın tüm takımları oynuyor, Adıyaman FK oynuyor, İskenderun oynuyor hem de geçen seneden beri bir tek YMS oynayamıyor... Stadı hazır hale getirmesi gereken Federasyon mu? Borçları yapan ve ödemeyen, transfer tahtasını kapatan? Şehirde kimsenin güvenip para vermediği yönetimin de mi sorumlusu federasyon? Hepimizin içi kan ağlıyor hepimiz üzülüyoruz kahroluyoruz.... Ama böyle olmaz daha başımıza bunların neden geldiğini, bu utancı bize kimin yaşattığıni anlamadiysak daha çok çekecek çilemiz var demektir. Malatyaspor gitti yenisi geldi o da gider yepisyenisi gelir ama bizim bu cektiklerimiz değişmez.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Tecdeli (3 gün önce)
    Bu maç ilk golü atacağımız ilk puanı alacağımız tek maçtı maalesef 8-0 bitebilirdi altı pastan dışarı attılarda 4-0 bitti. Çünkü Çorum’un galibiyeti yoktu ve forumsuzdu ligin dibinde bir takımdı. Bu Maçtada en iyi topçumuz gene kalecimizdi. Gerçek şu ki takım top ayağına geçtiğinde ne yapacağını bilemiyor kaleye gidecek taktikten yoksun o kadar çaresizler ki orta sahadan kaleyi yokluyorlar. Bu şekilde bırak puan almayı tek gol atamadan ligi bitiririz. Murat Uçkun hemşerimiz iyi hoşta tecrübesiz. Malatyalı olupta bu ligi kaldırabilecek faal hocalarımız varken alt yapı hocasını 1.lige hoca yapmak zafiyettir. Bence yetenekli oyuncular var ne oynayacaklarını bilmiyorlar. Bu şekilde her maç fark yemek boynumuzun borcu futbol ciddiyet ister ben yaptım olduyla bu iş yürümez. Bu takım tüm şehrin göz bebeği lütfen ciddi düşünün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muhammed Ali (3 gün önce)Tecdeli isimli kullanıcı yorumuna
    Umarìm Erokspor'da oldugu gibi buyuk bir takimla hazirlik maci olmaz olursa en az 27 tane yeriz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Drejanli44 (3 gün önce)
    Bu oyuncular alt yapıda nasıl oynamışlar anlamış değilim. Bir mahalle takımı inanin bunlardan daha hırslı ve daha güzel oynar. Yapılan masraflara acıyorum. Sayın Sami Er bunları göndermiş oldugun kamp masraflarıyla 10 tane gariban doyursaydin daha makbule gecerdi. Adil Gevrek sanada selam bu arada. Tüm taraftarların selami var.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Altyapı ya adamın olmadan girebilirmisin, altyapıya kimsesiz yetenekli oyuncuların alındağı rahmetli efsane başkan Soykan döneminde bundan dolayı malatyaspor adeta bir futbolcu fabrikasıydı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane (3 gün önce)
    Adil gevrek takımı batırdıkça batırıyor ligden çekil fazla paran gitmesin yazık yada bırak sen bizden bizde senden kurtulalım!!!
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ftm44 (3 gün önce)
    Futbolcular çok yeteneksiz hiç umut vermedi.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Rbey (3 gün önce)
    Bu takim gol dahi atanaz. Maçlara çikmasak daha iyi bosuna masrafa gerek yok takim zaten kume dusecek
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ahmet (3 gün önce)
    Dostlar çarşıda pazarda görsün. Bu oyuncularla hele hele bu teknik sorumluyla bu iş olurmu sanıyorsunuz?
    %85
    %15
    Yanıtla