SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor- Ahlatcı Çorumspor FK Maçı Ankara'da Oynanacak

Yeni Malatyaspor- Ahlatcı Çorumspor FK Maçı Ankara'da Oynanacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, önümüzdeki Cumartesi kendi sahasında oynaması gereken Ahlatcı Çorumspor FK maçının Ankara Aktepe Stadı'nda oynanacağı bildirildi.

6 Şubat depremleri nedeniyle ligden çekilen ve 2024- 2025 sezonu için de yaptığı bu talebin Futbol Federasyonu tarafından kabul edilmemesi üzerine, Malatya'da oynanması gerekiyorken stadın uygun olmaması nedeniyle İstanbul'a alınan Pendikspor maçına çıkmadığı için hükmen 3-0 mağlup sayılıp, 3 puanı silinen ve halen -3 puanla Trendyol 1. Ligin dibinde yer alan Malatyaspor'un ligin 2. haftasında Esenler Erokspor'la oynaması gereken maç ertelenmişti. Transfer tahtası da kapalı olduğu için transfer yapamadığı gibi, elindeki bazı oyuncuları da satan, ancak lige devam kararı nedeniyle alt yapıdan ve sözleşmesi devam eden futbolcularla bir kadro oluşturan Yeni Malatyaspor, ligin 3. haftasında Ankara Keçiörengücü ile kendi sahasında oynaması gereken maçı Şanlıurfa'ya oynamış ve rakibine 1-0 yenilmişti. Ligin 4. haftasında Erzurumspor deplasmanına giden Yeni Malatyaspor, rakibine 3-0 mağlup olmuştu.

Yeni Malatya Stadı'nın maçlara hazır hale getirilememesi nedeniyle, Yeni Malatyaspor'un önümüzdeki Cumartesi günü Malatya'da oynaması gereken Ahlatcı Çorumspor FK maçı, Ankara'ya alındı. 14 Eylül Cumartesi günü Ankara Aktepe Stadı'nda oynanacak maç saat 16.00'da başlayacak.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kırlangıç (6 gün önce)
    Kaliteli kadro olmalı yani
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 hafta önce)
    Bırakın şu takımı ligden çekin bırakın kapansın gevrekspor orjinal Malatyaspor amatör de ona destek olun bal ligindede olsa
    %60
    %40
    Yanıtla