SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Çorum Maçına Bolu Kampında Hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor, Çorum Maçına Bolu Kampında Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Milli maç nedeniyle lige verilen 1 haftalık aradan dolayı Trendyol 1. Lig ekibi  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in destek ve katkılarıyla Bolu’da kampa gönderilen Yeni Malatyaspor,  1.5 sezon sonra kamp çalışması yaptı.

Yeni Malatyaspor, milli maç nedeniyle verilen bir haftalık arayı Bolu'da kamp yaparak değerlendiriyor.  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in destekleriyle düzenlenen Bolu Koru Otel’de başladı.

Yeni Malatyaspor’dan yapılan açıklamada, “Kaplanlarımız Bolu Koru Otel Nurettin Soykan Sahasında kamp çalışmalarına başladı” denildi.

Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle ancak alt yapıdan takım kurabilen Yeni Malatyaspor, Trendyol 1. Ligin ilk haftasında Pendikspor maçına çıkmamış  ikinci hafta Esenler Erokspor karşılaşması da ertelenmişti. Üçüncü haftada Keçiörengücü’ne 1-0, dördüncü haftada ise Erzurumspor’a 3-0 mağlup olmuştu.

Yeni Malatyaspor, 14 Eylül Cumartesi günü Çorumspor FK ile karşı karşıya gelecek. Malatya'da oynanması gereken maçın, stadın hazır olmaması nedeniyle nerede oynanacağı henüz belli olmadı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız