SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Cumartesi Akşamı Boluspor'la Oynayacak

YMS, Cumartesi Akşamı Boluspor'la Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Liginin 13'üncü haftasında Cumartesi akşam deplasmanda Dyorex Boluspor ile karşılaşacak.

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayla ilgili Yeni Malatyaspor, son antrenmanı Bolu Koru Motel'deki Nurettin Soykan Tesisi'nde teknik direktör Hasan Özer yönetiminde gerçekleştirdi.

TRT Spor'dan Cumartesi akşam 19.00'dan itibaren naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı Balıkesir Bölgesi A Klasman hakemlerinden Barış Deniz Kayatepe yönetecek. Kayatepe'nin yardımcılıklarını, İstanbul Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Erkan Akbulut ile İzmir Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Hüsnü Emre Çelimli yapacaklar. Maçın 4. hakemi ise Kocaeli Bölgesi B Klasman hakemlerinden Sait Tuzcu.

Dyorex Boluspor, 19 puanla 5. sırada yer alıyor. Son iki haftada 1'er galibiyet ve beraberlik alan Yeni Malatyaspor ise 10 puanla 16. sırada bulunuyor ve Bolu'daki maçta galibiyet bekliyor.

5'İNCİ RANDEVU..
İki takım daha önce 4 kez Spor Toto 1.Lig’de karşılaştılar. Bu karşılaşmaların birini Yeni Malatyaspor, ikisini Boluspor kazanırken, bir maç berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Yeni Malatya ve Bolu 8'er gol attılar.

Geçmişteki Yeni Malatyaspor- Boluspor maçları ve sonuçları şöyle:

26.12.2015 Türkiye Spor Toto 1. Lig
Boluspor: 3 – Yeni Malatyaspor: 1
Gol: Dk.27 Andaç Güleryüz Dk. 48 Emrullah Yıldırım Dk.90 Alican Karadağ (Boluspor) Dk.43 Hüseyin Kar (Yeni Malatyaspor)

13.05.2016 Türkiye Spor Toto 1. Lig
Yeni Malatyaspor: 1 – Boluspor: 3
Gol. Dk. 27 Hasan Hatipoğlu Dk.38 ve 84 Tevfik Köse (Boluspor)  Dk. 89 Sadık Çiftpınar (Yeni Malatyaspor)

24.12.2016 Türkiye Spor Toto 1. Lig
Boluspor: 1 – Yeni Malatyaspor: 5
Gol: Dk.9, 18, 41 Eren Tozlu Dk.25 İrfan Başaran Dk.70 Michael Pereira (Yeni Malatyaspor) Dk.14 Mamadou Diarra (Boluspor)

14.05.2017 Türkiye Spor Toto 1. Lig
Yeni Malatyaspor: 1 – Boluspor: 1
Gol. Dk 28 Andre Clarindo dos Santos (Boluspor) Dk. 86 Boubacar Dialiba Diabang (Yeni Malatyaspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatyaspor'un Bolu'daki son antrenmanından..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Samet (1 yıl önce)
    Kaptana izin verin kalecisine kulağını çekin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    İnşallah Yakup ile Buğra oynamazlar.bunlar sahaya çıkarken içimiz kanıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turo44 (1 yıl önce)
    " Yeni Malatyaspor, son antrenmanı Bolu Koru Motel'deki Nurettin Soykan Tesisi'nde teknik direktör Hasan Özer yönetiminde gerçekleştirdi." Bu basım hatasımı??? Eğer varsa böyle bir saha büyük onur.
    Editörün Notu: Yeni Malatyaspor Kulübü'nün resmi twitter hesabındaki 11 Kasım 2022 günü yayınlanan açıklama: "Kaplanlarımız Boluspor maçı hazırlıklarını bugün Bolu Koru Otel Nurettin Soykan tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı." (https://twitter.com/YMSkulubu/status/1591086707210096647?cxt=HHwWjsDU4cS71pQsAAAA)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sayim (1 yıl önce)
    Denliyorki MS adil gevrek batirdi dogudur fakat koskocaman Malatya bir kisiyami bağlı o gisi yanlış yaptığında geksin gitsin Malatya transfer tahtasını acamiyosum çoluk çocukla maç yapıyorsun bütün Malatyalılar utansın ben utanıyorum unun için diyorum ki bu iş bizagora deyil hermacta dua ediyoruz maç kazanalım buis boyla yurumazki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Gündüzleri chp liler piyasaya hakim, Geceleri hdp piyasada. Mhp den yeller esiyor. Eskiden böylemiydi her taraf Hilal bıyıklı Ağabeyler le doluydu. Namazlarını kılarlar iyilik fermanını sürdürürlerdi her yerde ama şimdi yok...
    %25
    %75
    Yanıtla
  • YMS (1 yıl önce)
    gardaşım afrikalı futbolcular bildiğin kazma ayaklarına top yakışmıyor,hepsini kaçırıyorlar, eski futbolcular Tetteh, Boutaip gibi olsa Neyse ama yoldan geçen birini oynatsan daha eyi oynar... Bolunun taraftarı iyi İNŞALLAH yenilmez malatya
    %100
    %0
    Yanıtla